Eindelijk een geheel gratis datingsite


Met HappyPancake hebben de grote Nederlandse datingsite er een enorme concurrent bijgekregen. Van deze pannenkoek worden ze niet blij. HappyPancake doet namelijk hetzelfde, maar dan geheel gratis. Ook voor alle extra's hoef je niet te betalen.

Dit principe slaat zo aan dat HappyPancake enorm aanslaat in Nederland. Ook voor een ruime keuze uit leuke dates kun je op deze geheel gratis datingsite nu terecht.

Ook alle extra's gratis

Op mobiel en computer, berichten sturen, uitgebreide chatmogelijkheden, het is bij HappyPancake allemaal gratis. Betaalde abonnementen voor extra's of betalen per bericht kent HappyPancake niet eens. Probeer maar uit en schrijf je gratis in.

Voor concurrenten als RelatiePlanet en Lexa moet dit horror zijn. HappyPancake mikt op dezelfde doelgroep (serieuze dating), maar doet alles helemaal gratis. Bij de meeste andere grote datingsites kun je je wel gratis inschrijven en profielen bekijken, maar als wilt chatten of berichten wilt sturen moet er vaak betaald worden. Bij Happy Pancake is dat niet nodig. Alle mogelijkheden zijn wel aanwezig, maar ook helemaal gratis te gebruiken.

Natuurlijk willen de pannenkoeken wel geld verdienen, maar dat doet Happy Pancake uitsluitend via advertenties. Door alles gratis aan te bieden krijgt de geheel gratis datingsite heel veel gebruikers en heel veel bezoek, en kunnen er dus veel advertenties verkocht worden. Voor de gebruiker is dit helemaal niet vervelend want je wordt bij HappyPancake absoluut niet overspoeld met reclame. Ook wordt je privacy strikt gegarandeerd en hoef je bijvoorbeeld geen koppeling te maken met je Facebook. Alles gebeurt op deze geheel gratis datingsite op een nette manier met veel respect voor de gebruiker.


Om te voorkomen dat de gratis toegang te veel verkeerd publiek aantrekt worden de profielen en foto's goed gecontroleerd door HappyPancake. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

De beste manier om Happy Pancake te leren kennen is door het gewoon gratis te gebruiken via de bovenaan genoemde link. Of lees onze review over HappyPancake.

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.