Koppel zoekt man


Een opvallende trend in dating, steeds meer koppels zoeken een man. De trend dat een stel een ander koppel zoekt is eveneens groeiend, maar er is ook een opmerkelijk groei in de "koppel zoekt man" oproepen op erotische datingsites.


Waarom zoekt een koppel een man? En wat zijn de beste datingsites om als koppel een man te vinden, en als man een koppel. Op die vragen gaan we hier in.

Beste koppel zoekt man datingsites

Laten we eerst eens kijken welke sites het meest geschikt zijn voor een date tussen een koppel en een man alleen.

Ondeugend Daten, de naam zegt het al. Hier komen mannen en vrouwen voor een ondeugend afspraakje. En niet alleen singles. Opvallend veel koppels zijn er op Ondeugend Daten te vinden. Vaak op zoek naar een ander koppel, maar veel stellen zoeken (vaak daarnaast) ook contact met een man alleen. Het kan daarbij gaan om een koppel waarvan de man bi is, maar in de meeste gevallen is dat niet eens het geval. Bij veel koppels gaat het, als ze een man erbij zoeken, om een vrouwgericht trio.

Waarom zoekt een koppel een man?

Net zoals veel mannen twee vrouwen in bed wel zien zitten, zo zijn veel seksueel actieve vrouwen zeer gecharmeerd van twee mannen. In swinger relaties staan veel van hun mannen voor dit soort contacten open en gunnen hun vrouw dit plezier, en meestal vinden deze mannen dit zelf ook bijzonder opwindend om mee te maken. Dit maakt de weg vrij voor hun koppel zoekt man contactadvertenties.

Meer geschikte datingsites

Adultmatch is een andere datingsite waar je veel van deze online contactadvertenties kunt vinden. Op Adultmatch zijn opvallend veel koppels actief en het aantal koppel zoekt man advertenties is er zeer hoog. Daarnaast is Adultmatch een zeer goede erotische datingsites met goede chatmogelijkheden, duidelijke profielen en veel foto's. Het is daarom makkelijk om als man met een koppel in contact te komen en omgekeerd.

Novamora is een derde site die zeer geschikt is voor koppels om een man erbij te vinden. Novamora is de meest bekende en meest gebruikte erotische datingsite van Nederland. De eigenaar is dezelfde als van Ondeugend Daten en daarom lijken beide datingsites sterk op elkaar. Bij Novamora zijn de mogelijkheden, vooral voor betalende abonnees, zeer groot. De contactsite kent goede zoekmogelijkheden en zeer goede mogelijkheden om te chatten.

Zie ook

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.