Dating? Spreid je kansen!


Zoals je in het casino je fiches over meerdere kansen kunt spreiden, zo kan het bij online dating ook. Met toch alle kans op de hoofdprijs. Veel vrouwen en mannen doen dat dan ook, profielen aanmaken op zoveel mogelijk datingsites.


Dat wordt dan ook wel makkelijk gemaakt, want er zijn heel veel datingsites met gratis inschrijving. Meldt je aan voor deze sites, maar een profiel aan, plaats één of meerdere foto's. En door naar de volgende site!

Maak je ideale profiel aan

Neem voor je aan de slag gaat eerst even de tijd om een echt goed profiel aan te maken, Verzin een goede tekst. Een tekst die er echt uitspringt, want je staat niet alleen op zo'n datingsite.

TIP: Als je je voor veel verschillende datingsites inschrijft zal je vrij passief zijn op de meeste datingsites. Tenzij je er een dagtaak van maakt. Het profiel moet dus zelfstandig zijn werk doen.


Met dus een clickbait als titel (een titel die uitnodigt tot klikken) en een tekst die nieuwsgierig maakt en de lezer triggert tot het sturen van een reactie. Kijk bij de tips voor een profieltekst voor handige tips voor het ideale datingprofiel.

TIP: Niet iedere datingsite richt zich op hetzelfde publiek. Ook al is je profieltekst in jouw ogen ideaal, soms is het handig om wat aanpassingen aan te brengen als de tekst zo beter aansluit bij het publiek op de betreffende datingsite.


Maak je ideale profielfoto('s)

Je profieltekst kan nog zo goed zijn. De eerste selectie vindt meestal op de foto plaats die bij dat profiel staat. Meestal bepaalt de foto of het profiel wordt bekeken. Wat voor de tekst geldt, dat geldt ook voor de foto. Maak geen snel en makkelijk kiekje, maar maak er even werk van. Plaats eventueel meerdere foto's als dat mogelijk is, maar kies dan voor wat variatie. Bijvoorbeeld foto's waarmee je verschillende kanten van jezelf belicht. Koop op tips voor de profielfoto voor meer tips.

TIP: Als je een profiel aanmaakt zonder foto kun je net zo goed geen profiel aanmaken.


Wees actief op de datingsite

Als je je ideale profieltekst met ideale foto op een groot aantal datingsites geplaatst hebt kun je met je armen over elkaar gaan zitten, maar de kans op succes neemt toe als je zelf wat activiteiten ontplooit. Al was het maar omdat actieve gebruikers vaak hoger in de zoekresultaten komen te staan. Heeft de datingsite een forum of een prikbord? Laat daar dan eventueel je aanwezigheid blijken.

En reageer natuurlijk op alle berichten die je krijgt. Tenminste, als gratis reageren mogelijk is.

Maak je keuze

Het voordeel van veel datingsites actief gebruiken is de beste manier om deze sites vergelijken. Je zal merken dat er goede en slechte datingsites zijn. Dat er datingsites zijn die je alleen geld uit de zak willen kloppen, en dat het publiek op de ene datingsite je veel meer zal aanspreken dan het publiek op een andere datingsite. Je zal dan ook merken dat je voorkeuren gaat krijgen, en dat je op sommige datingsites keer op keer inlogt terwijl je andere gewoon vergeet.

Meer mogelijkheden

Vaak blijft er uiteindelijk één favoriete datingsite over waarop je je steeds meer gaat richten. Je kunt dan gaan overwegen een betaald abonnement te nemen zodat je meer mogelijkheden hebt. Die andere datingsites kun je er dan nog naast blijven gebruiken, tot je ze uiteindelijk vergeet.

TIP: Gratis inschrijvingen zijn ideaal om een datingsite (of veel datingsites) te leren kennen. Maar als je zelf actief mensen wilt gaan benaderen bieden betaalde abonnementen vaak veel meer mogelijkheden.


Zie ook:

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.