Uniekdating. Datingsite bij licht verstandelijke handicap of autisme


Uniekdating is een heel speciale datingsite. Uniekdating is namelijk helemaal gericht op mensen met een licht verstandelijke handicap of autisme.


Veel persoonlijke begeleiding bij het daten

Omdat deze unieke mensen bij het daten enige begleiding prettig vinden is Uniekdating meer een bemiddelingsbureau dan een standaard datingsite. Na inschrijving krijg je een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking, daarna wordt het profiel pas op de datingsite geplaatst.

Komen er reacties binnen, dan worden deze eerst beoordeeld door een datingcoach van Uniekdating. Deze datingcoach legt het eerste contact om te zien of er een geschikte match is. Is er een wederzijdse klik? Dan regelt de datingcoach van Uniekdating een afspraak.

De datingcoach gaat mee op date

Bij deze first date gaat er een regionale datingcoach van Uniekdating mee om eventueel de date in goede banen te leiden. Dat is ook het geval bij een eventuele tweede date. Is er daarna nog steeds sprake van een succesvolle match? Dan stopt de begeleiding tijdens de dates zelf, maar Uniekdating is nog wel beschikbaar voor vragen, advies en hulp.

Uniekdating (voorheen bekend onder de naam Mee Dating) is er niet alleen voor licht verstandelijke handicap en mensen met autisme die een relatie zoeken, maar ook voor deze mensen op zoek naar vriendschap. Ook daarin kan Uniekdating helpen, adviseren en begeleiden.

Kosten Uniekdate

Ondanks alle persoonlijke begeleiding, ook op de eerste dates, zijn de tarieven die Uniekdating vraagt relatief laag. Je betaalt 39,95 euro voor inschrijving en (bij een lidmaatschap van een jaar) 12,95 euro per maand.

Alternatief

Zijn de kosten een probleem? Dan is ABCdate een alternatief. Deze datingsite voor mensen met een verstandelijke handicap is echter voorbehouden aan cliƫnten van een zorgorganisatie die een mantelovereenkomst hebben met ABCDate en de begeleiding is daarbij in handen van de begeleider van die organisatie.

Zie ook: Informatie datingsites

Onderwerpen:
Dating handicap, datingsite autisme, uniekdate, abcdate, datingsite voor mensen met een verstandelijke handicap, beperking.

Een reactie posten

0 Reacties