De beste datingapps voor echte liefde


Tinder, Badoo, Happn en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er zijn honderden verschillende datingapps, je blijft swipen. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk, want met deze datingapps is het keuren, sloeren en flirten geblazen, maar voor het vinden van een echte liefde zijn deze bekende dating apps niet echt geschikt. Daarom kijken we hier naar de beste dating apps voor echte liefde.

Deze, heel wat serieuzere, datingapps zijn vaak gerelateerd aan datingsites die al ver voor Tinder bestonden. Laten we eens kijken wat ze bieden.

Onderstaande apps kun je downloaden nadat je je op hun datingsite hebt ingeschreven.

Lexa datingapp

Lexa bestaat als datingsite al sinds 2000 maar gaat helemaal met de tijd mee. En daar hoort ook een datingapp bij. Deze app is geen slap aftreksel van de website, maar een goed functionerende datingapp met alle mogelijkheden. Wel wordt alle kennis van de datingsite gebruikt, met goede parnervoorstellen, matching een persoonlijkheidstest e.d. En chatten doe je via je smartphone heel makkelijk, en anoniem, met de Lexa Messenger.

Swipen is er niet bij met de Lexa datingapp. Als je echt interesse hebt in iemand kun je deze een berichtje sturen of uitnodigen voor een chat in de Lexa Messenger.

Elitedating app

Ook Elitedating bestaat al heel lang (vroeger als eDarling). Ook dit is een datingsite voor serieuze contacten. Het elite in de naam slaat niet op de gebruikers maar op het hoge niveau van de datingsite zelf. Zo is het voor het vinden van geschikte matches nodig dat je eerst een vragenlijst en persoonlijkheidslijst invult. Dat kost even tijd, maar het resultaat is er naar. Geen ruwweg geselecteerde lijst met mannen of vrouwen, maar een echt voor jou geschikte lijst met mogelijke contacten.

De Elitedating datingapp is niet zo snel en swingend als de vele Tinders die de appstores rijk zijn, maar als je op zoek bent naar een date die echt bij je past, en er niet alleen op de foto leuk uitziet, is dit de beste datingapp voor liefde die je kunt vinden.

Schrijf je eerst in via bovenstaande link (gratis) en download daarna de app op je mobiele telefoon. Goede kans dat je zo online je echte liefde vindt!

Zie ook: Meer tips dating apps


Onderwerpen:
Dating apps liefde, datingapps echte liefde.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.