Sfeervolle locaties voor een geheime date, per uur te boeken


Niet iedereen die een spannende date heeft wil of kan zijn date thuis ontvangen. Een hotelkamer kan dan een oplossing zijn, maar nog beter geschikt is een zogenaamde "secret room". Dit zijn luxe kamers die je per uur kunt huren. Kamers die heel geschikt zijn voor een spannende date, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van jacuzzi, privé sauna of extra luxe bed. Maar een meer eenvoudige hotelkamer kun je ook per uur huren.


Wie huren een secret room?

Secret rooms worden gebruikt door mensen die overspel plegen, maar ook door stellen die een ander stel willen daten zonder dat de kinderen dit weten. Ook streng gelovigen die nog niet getrouwd zijn en alleenstaanden met kinderen thuis willen nogal eens gebruik maken van een secret room om een paar uur samen met hun geliefde te zijn. De aanbieders van de secret rooms zijn hotels, maar ook bed and breakfast locatie en privé sauna's.

De secret rooms bevinden zich in het heel Nederland en België Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Meer dan een hotelkamer per uur

In het bovenstaand overzicht kun je je wensen opgeven om een geschikte kamer per uur te huren. Je kunt aangeven of je een bad wilt of misschien wel een privé sauna. Ook kun je kiezen voor een hotel of een particulier (meestal een per uur te huren bed and breakfast locatie). Een andere selectiemogelijkheid is de classificatie (eenvoudig, luxe of zeer luxe).

De overige mogelijkheden en voorzieningen verschillen per aanbieder. Vaak is er een wijn-arrangement of champagne-arrangement, soms is er een flatscreen aanwezig en soms zelfs een zwembad, soms kun je ook overnachten en ontbijten. Maar hoe dan ook, altijd is de ontvangst discreet en de privacy gewaarborgd. Betalen kan contant of via een afschrijving waarbij een neutrale beschrijving wordt gebruikt.

Zie ook: Meer over een geheime date

Onderwerpen:
Geheime date, kamer per uur boeken, geheime ontmoeting, ontmoetingsplek seksdate.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.