Paard & Partner: Datingsite voor paardenliefhebbers


Er komen steeds meer datingsites die zich richten op een heel speciaal publiek. Zo is er nu bijvoorbeeld Paard & Partner, de datingsites voor paardenmeisjes (jong en oud), en prinsen op het witte paard. Om samen paardje te rijden.

Paardenmeisje en prinsen op het paard

Op Paard & Partner ga je dus niet op zoek naar een paard, maar wel naar een partner. De site is zomer 2018 opgericht om paardenliefhebbers op een romantische manier samen te brengen. Daarvoor wordt zoals gebruikelijk naar matches (overeenkomsten) gezocht. Één overeenkomst is hier min of meer verplicht, je moet van paarden houden.

Paard & Partner is niet gratis. 10 euro betaal je voor deze datingsite voor paardenliefhebbers. Maar voor wie zich een paard kan veroorloven zal dat tientje ook geen probleem zijn.

Nederland kent veel liefhebbers van paarden

Het idee voor Paard & Partner kwam van Ilse Jespers die ook directeur is van Vereniging Eigen Paard (een soort Vereniging Eigen Huis, maar dan voor paarden in plaats van huizen). Een dame die positief in het leven staat want ze ziet in Nederland voor haar datingsite een doelgroep van een half miljoen paardenliefhebbers (waarbij ze de culinair liefhebbers waarschijnlijk niet meetelt). Ilse Jespers runt de datingsite voor paardenliefhebbers samen met Daisy Plukkel, Dat is overigens geen nickname.Samen paardje rijden

Paard en Partner biedt de mogelijkheid om eenvoudig een profiel aan te maken door vragen te beantwoorden. Je kunt foto's en eventueel zelfs een filmpje plaatsen. Met een betaald  lidmaatschap kun je vervolgens contact maken, iets wat wel handig is op een datingsite. Je kunt chatten (over paarden en andere belangrijke zaken in het leven) en privé berichtjes sturen. Ook biedt Paard & Partner speeddate sessies aan, waar de ruiters elkaar ook zonder computer of smartphone kunnen ontmoeten.

Kijk op Paardenpartner.nl voor alle informatie.

Zie ook: Informatie datingsites

(C) Content=King

0 reacties:

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.