Wat is een suikertante? (en hoe kom je er aan)


Een suikertante? Dat klinkt niet heel erg erotisch. Toch zijn er via datingsites heel wat mannen op zoek naar een sugarmommy. Wat is zo'n suikertante, en hoe kom je aan zo'n dame?


Dat steeds meer jongens en mannen op zoek gaan naar een suikertante is een direct gevolg van de vele aandacht het sugardating door sugarbabes scoort. Iedere krant, tijdschrift of tv-zender heeft de laatste tijd wel aandacht aan sugardating besteedt. Voor het geval je het laatste jaar op een onbewoond eiland zat (zonder tv en krant), sugardating is het fenomeen dat jonge aantrekkelijke dames daten met rijke succesvolle (en vaak oudere) mannen. Niet om de liefde te vinden, maar om zich materieel en /of financieel in de watten te laten leggen.

Dat kan ik ook, dacht menig knappe en aantrekkelijke jongeman, en ging op zoek naar een suikertante.

Nou is dating een kwestie van vraag en aanbod, en gelukkig voor de sugarboys is het tegenwoordig ook voor rijke en succesvolle vrouwen behoorlijk hip om een jonger aantrekkelijk vriendje te hebben. Dus ook aan de vraagzijde zit het bij deze vorm van sugardating wel goed. Veel in de maatschappij geslaagde vrouwen zien een toyboy wil zitten.


Suikerarrangement gif


Wat doet een sugarboy / toyboy?

Behalve mooi wezen... Rijke vrouwen zoeken een plezierige man waarmee het goed praten is. Daar houden vrouwen nu eenmaal erg van. De sugarboy moet in eerste instantie goed en gezellig gezelschap zijn. Voor single suikertantes is het daarbij ook belangrijk dat ze zicht met de heer in kwestie goed in het openbaar kunnen vertonen. Zoals een sugardaddy met zijn sugarbabe wil pronken, zo wil de suikertante dat met haar sugarboy.

Zoals niet iedere sugardaddy het bed deelt met zijn sugarbabe, zo nodgt ook niet iedere suikertante haar toyboy in haar bed uit. Hoe ver dit contact in deze sugarrelatie gaat wordt vooral door de dame in kwestie bepaald. Zij betaalt (de etentjes, de cadeaus, de uitjes), dus tante bepaalt.

Hoe kom je aan een suikertante?

Schrikt je dat niet af? En zie je een carrière als sugarboy / toyboy van en rijke dame wel zitten? Dan kun je terecht op dezelfde datingsite voor sugardating als de sugardaddies en sugarbabes. Daar kun je precies aangeven welke rol je hierin ambieert.

Zie ook: 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik ben 29 jaar oud en heb een heerlijke seksvriendin van 54. Ik ken haar niet via een sugardate site, maar via een "gewone" site voor seksdates. Daar benaderde ze mij omdat ik daar wat prikkelende naaktfoto's had geplaatst. Onder andere van mijn body en harde pik. Daar was ze heel erg van gecharmeerd, en na een tijdje chatten en online flirten vroeg ze of ik eens een pilsje bij haar kwam doen.

    Natuurlijk snapte ik dat het haar niet alleen om dat gezelligheid ging, en keurig van onder geschoren ging ik naar haar toe. Al toen ze de deur open deed zag ik dat ik er goed aan had gedaan naar haar toe te gaan. Ze droeg een soort kimono achtig kledingstuk dat ze tijdens het beloofde pilsje al wat open liet vallen. Ik zag daaronder een heerlijk lichaam in sexy lingerie. Ik weet dan ze in leeftijd mijn moeder kon zijn, maar ik werd keihard bij wat ik zag.

    En dat merkte ze kennelijk, want ze verplaatste zich naar de bank op de plek naast mijn, en begon brutaal mijn pik te strelen. Doen wist ze zeker hoe hard ik was. In haar woonkamer, met gordijnen open, was geen enkele privacy, maar dat was waarschijnlijk de enige reden dat ze niet meteen verder ging. Maar nog beter... ze vroeg of ik met haar mee naar boven ging. Mijn pilsje was nog niet half leeg.

    In haar slaapkamer had ze de gordijnen vast gesloten en wat sfeerlichtjes aangedaan. Ze wist wat ze deed! Haar kledingstuk verdween ook en ze was nog slechts gekleed in setje lingerie. En haar lichaam was (en is) heerlijk. Met nog steeds mooie stevige borstjes.

    Ze vroeg of ze me mocht kussen (mocht) en onder het zoenen kleedde ze me langzaam uit. Mijn broek en schoenen moest ik alleen zelf doen, en terwijl ik dat deed trok ze haar bovenstukje uit. Haar tietjes bleven heerlijk. Ik was naakt, zij nog slechts gekleed in een broekje. Mijn pik stond recht omhoog, en ze genoot duidelijk van de aanblik. Met een zacht duwtje duwde ze me op het bed. En ze nam hem in haar mond.

    Ze verstond de kunst van het pijpen. Telkens als ik klaar dacht te komen stopte ze. Likte mijn ballen om daarna weer door te gaan. Tot ze stopte en mij vroeg haar broekje uit te trekken. Toen ik dat deed zag ik een heerlijk kaal geschoren kutje. Ze vroeg me hem te likken. Uitgebreid heb ik haar gelikt en gevingerd, het leek wel of ze bleef komen. God wat was ze geil. Maar toen kon ik me ook niet meer beheersen, ik verruilde mijn mond voor mijn pik en schoof deze bij haar naar binnen.

    Het kostte mij moeite om niet meteen klaar te komen in die lekkere geile snol. Maar we konden het lekker lang rekken tot ik haar uiteindelijk vol spoot. Ik ben volgens mij nooit eerder in mijn leven zo heftig en langdurig klaargekomen,

    En hoe het afliep? Het is nog niet afgelopen? We spreken nog steeds regelmatig af. Zonder al te veel gedoe. Dan krijg ik een appje "kom je vanavond?". En ja, op die avonden kom ik, en vaak meer dan één keer.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.