Wat is een suikertante? (en hoe kom je er aan)


Een suikertante? Dat klinkt niet heel erg erotisch. Toch zijn er via datingsites heel wat mannen op zoek naar een sugarmommy. Wat is zo'n suikertante, en hoe kom je aan zo'n dame?


Dat steeds meer jongens en mannen op zoek gaan naar een suikertante is een direct gevolg van de vele aandacht het sugardating door sugarbabes scoort. Iedere krant, tijdschrift of tv-zender heeft de laatste tijd wel aandacht aan sugardating besteedt. Voor het geval je het laatste jaar op een onbewoond eiland zat (zonder tv en krant), sugardating is het fenomeen dat jonge aantrekkelijke dames daten met rijke succesvolle (en vaak oudere) mannen. Niet om de liefde te vinden, maar om zich materieel en /of financieel in de watten te laten leggen.

Dat kan ik ook, dacht menig knappe en aantrekkelijke jongeman, en ging op zoek naar een suikertante.

Nou is dating een kwestie van vraag en aanbod, en gelukkig voor de sugarboys is het tegenwoordig ook voor rijke en succesvolle vrouwen behoorlijk hip om een jonger aantrekkelijk vriendje te hebben. Dus ook aan de vraagzijde zit het bij deze vorm van sugardating wel goed. Veel in de maatschappij geslaagde vrouwen zien een toyboy wil zitten.


Suikerarrangement gif


Wat doet een sugarboy / toyboy?

Behalve mooi wezen... Rijke vrouwen zoeken een plezierige man waarmee het goed praten is. Daar houden vrouwen nu eenmaal erg van. De sugarboy moet in eerste instantie goed en gezellig gezelschap zijn. Voor single suikertantes is het daarbij ook belangrijk dat ze zicht met de heer in kwestie goed in het openbaar kunnen vertonen. Zoals een sugardaddy met zijn sugarbabe wil pronken, zo wil de suikertante dat met haar sugarboy.

Zoals niet iedere sugardaddy het bed deelt met zijn sugarbabe, zo nodgt ook niet iedere suikertante haar toyboy in haar bed uit. Hoe ver dit contact in deze sugarrelatie gaat wordt vooral door de dame in kwestie bepaald. Zij betaalt (de etentjes, de cadeaus, de uitjes), dus tante bepaalt.

Hoe kom je aan een suikertante?

Schrikt je dat niet af? En zie je een carrière als sugarboy / toyboy van en rijke dame wel zitten? Dan kun je terecht op dezelfde datingsite voor sugardating als de sugardaddies en sugarbabes. Daar kun je precies aangeven welke rol je hierin ambieert.

Zie ook: 

Een reactie posten

0 Reacties