Wanneer is het vreemdgaan?


Wanneer is iets vreemdgaan? Dat is een vraag die velen bezig houdt en waarvan het antwoord per persoon flink kan verschillen. De één vind zoenen vreemdgaan, de ander raakt al van de kook al de partner maar verlekkerd naar een ander kijkt. Maar er zijn ook mensen die het pas overspel vinden als men met een ander naar bed gaat.


Een Australische datingsite voor mensen met een relatie vroeg het aan ervaringsdeskundigen, namelijk hun eigen gebruikers. Wat vinden de vreemdgaanders zelf overspel?

Er werden 10 situaties voorgelegd. Daarvan werd het tot stand komen van een hechte emotionele band met de ander door 55% van de deelnemers als vreemdgaan gezien. Dat is fors meer dan de nummer 2 van de lijst, 45% vindt het opsturen van naaktfoto's overspel. Van de 10 situaties werd het fantaseren over iemand het minst overspelig gevonden (13%).

Open deuren, zoals "seks hebben met een ander" werden niet voorgelegd. Het betrof situaties die door de één als onschuldig worden gezien en waar een ander wel aanstoot aan kan nemen, zoals alleen flirten of alleen pikante berichtjes sturen.

Dit is de lijst op volgorde van "ernst":

1. Het vormen van een hechte emotionele band met een ander.
2. Het opsturen van naaktfoto's.
3. Erotische berichten en mailtjes sturen.
4. Een profiel op een datingsite aanmaken en beheren.
5. Tijd doorbrengen met je ex-partner.
6. Nonchalant flirten.
7. Aan iemand anders denken tijdens de seks met je partner.
8. Uit eten gaan met iemand waar je wel wat voor voelt.
9. Contact onderhouden met je ex-partner.
10. Fantaseren over iemand anders.Zie ook: Meer over vreemdgaan


Samenvatting:
Wanneer is het vreemdgaan? De grens van overspel is voor iedereen anders. Wanneer ga je vreemd? Ligt de grens bij flirten, kussen of pas bij "echte" seks. Wanneer is het overspel? Hierboven de top 10 op volgorde van de gemiddelde mening.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.