60% van de hetero vrouwen is bischierig


Je bent vrouw. Je hebt een man of vriend, maar je voelt je seksueel ook aangetrokken tot andere vrouwen. Moet je je zorgen maken? Nee, behoort namelijk tot een gezonde meerderheid. 60% van de hetero vrouwen is namelijk bischierig, of met andere woorden nieuwsgierig hoe het is om seks te hebben met een andere vrouw.


Dit is de uitslag van een wetenschappelijk onderzoek door de Universiteit van Boise (Ihaho, USA).  Vooral naarmate vrouwen ouder worden krijgen ze meer interesse in andere vrouwen, of onderkennen ze dat eerder. Als een vrouw ouder wordt hecht ze namelijk steeds minder waarde aan labeltjes die geplakt worden.

Bij mannen komt deze bi nieuwsgierigheid veel minder voor. Vriendschappen tussen vrouwen zijn toch al veel intiemer dan die van mannen onderling, en lijken in dat opzicht al meer op een liefdesrelatie. Vrouwelijke vriendschappen lopen daarom veel vaker uit op een seksuele relatie dan vriendschappen tussen mannen, waarbij dat zelfde het geval is.

Bischierige dating

Meer dan de helft van de vrouwen mag dan biseksuele gevoelens hebben. Toch is de drempel voor vrouwen om dit met hun bestaande vriendinnen te beleven vrij groot. Het merendeel van de vrouwen wil niet in het openbaar voor deze gevoelens uitkomen, en ook de angst een vriendschap te verspelen is een belemmering om iets erotisch met een bestaande goede vriendin te beginnen.

Maar zoals bij alle dating is het via internet tegenwoordig heel makkelijk te realiseren om in contact te komen met andere, maar nog onbekende, gelijkgestemde vrouwen. En hoe groot de belangstelling bij vrouwen is om biseksueel te experimenteren blijkt wel uit het grote succes van de datingsite BiLove, die zich helemaal richt op hetero vrouwen die bischierig zijn.

Meer dan 60.000 vrouwen, op zoek naar bi-contacten, zijn er op BiLove ingeschreven!

Dus als je als vrouw nieuwsgierig bent hoe het zou zijn om seks te hebben met een andere vrouw hoef je je op die datingsite geen uitzondering te voelen. Op BiLove zijn veel vrouwen nog in het bischierige stadium, en andere al meer ervaren met vrouwen. Veel vrouwen zoeken er niet alleen seks met een vrouw, maar meer een vriendschap waar ook erotiek aan te pas komt. Een vriendschap met een vrouw, die intiemer is dan die met bestaande vriendinnen.

Veel (ook bekende) vrouwen zijn tegenwoordig veel opener over hun bischierige gevoelens. In damestijdschriften en televisieprogramma's komt dit onderwerp vaak ter sprake. Veel vrouwen herkennen zich hierin, maar om dit binnen hun bestaande vriendenkring kenbaar te maken vinden ze vaak nog eens stap te ver. Een datingsite als BiLove is dan een geweldige oplossing.

Ook op veel andere dating sites kom je de nodige dames tegen die een seksueel contact zoeken met andere vrouwen. Kijk op Vrouw zoekt Vrouw voor informatie over deze dating sites.

Op BiLove kun je je gratis inschrijven, waarna je alle profielen kunt bekijken en kunt zoeken.

Zie ook: Meer informatie bi en dating

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.