60% van de hetero vrouwen is bischierig

Een Amerikaans wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat 60% van de vrouwen nieuwsgierig hoe het is om seks te hebben met een andere vrouw.


Je bent vrouw. Je hebt een man of vriend, maar je voelt je seksueel ook aangetrokken tot andere vrouwen. Moet je je zorgen maken? Nee, behoort namelijk tot een gezonde meerderheid. 

60% van de hetero vrouwen is namelijk bischierig, of met andere woorden nieuwsgierig hoe het is om seks te hebben met een andere vrouw.

Dit is de uitslag van een wetenschappelijk onderzoek door de Universiteit van Boise (Ihaho, USA) dat ik op internet las.  

Vooral naarmate vrouwen ouder worden krijgen ze meer interesse in andere vrouwen, of onderkennen ze dat eerder. Als een vrouw ouder wordt hecht ze namelijk steeds minder waarde aan labeltjes die geplakt worden.
Bij mannen speelt dit veel minder
Bij mannen komt deze bi nieuwsgierigheid veel minder voor. Vriendschappen tussen vrouwen zijn toch al veel intiemer dan die van mannen onderling, en lijken in dat opzicht al meer op een liefdesrelatie. Vrouwelijke vriendschappen lopen daarom veel vaker uit op een seksuele relatie dan vriendschappen tussen mannen, waarbij dat zelfde het geval is.

Bischierige dating vrouwen

Meer dan de helft van de vrouwen mag dan biseksuele gevoelens hebben. Toch is de drempel voor vrouwen om dit met hun bestaande vriendinnen te beleven vrij groot. Het merendeel van de vrouwen wil niet in het openbaar voor deze gevoelens uitkomen, en ook de angst een vriendschap te verspelen is een belemmering om iets erotisch met een bestaande goede vriendin te beginnen.

Dating sites voor bischierige vrouwen
Maar zoals bij alle dating is het via internet tegenwoordig heel makkelijk te realiseren om in contact te komen met andere, maar nog onbekende, gelijkgestemde vrouwen. En hoe groot de belangstelling bij vrouwen is om biseksueel te experimenteren blijkt wel uit het grote succes van de datingsites BiLove, en Girls Dating die zich vooral richten  op hetero vrouwen die bischierig zijn.

Veel bi nieuwsgierige vrouwen zoeken contact
Meer dan 60.000 vrouwen, op zoek naar bi-contacten, zijn er bijvoorbeeld alleen al op de datingsite BiLove ingeschreven!

Dus als je als vrouw nieuwsgierig bent hoe het zou zijn om seks te hebben met een andere vrouw hoef je je geen uitzondering te voelen. Het aantal inschrijvingen op de bovengenoemde contactsite laat duidelijk merken dat je niet bepaald de enige bent.

Een vriendschap plus erotiek
Op BiLove zijn veel vrouwen nog in het bischierige stadium, en andere al meer ervaren met vrouwen. Veel vrouwen zoeken er niet alleen seks met een vrouw, maar meer een vriendschap waar ook erotiek aan te pas komt. Een vriendschap met een vrouw, die intiemer is dan die met bestaande vriendinnen.

Minder geheimzinnig dan vroeger
Veel (ook bekende) vrouwen zijn tegenwoordig veel opener over hun bischierige gevoelens. In damestijdschriften en televisieprogramma's komt dit onderwerp vaak ter sprake. 

Veel vrouwen herkennen zich hierin, maar om dit binnen hun bestaande vriendenkring kenbaar te maken vinden ze vaak nog eens stap te ver. Datingsites als BiLove en Girls Dating zijn dan een geweldige oplossing. Ik vind dat de beste datingsites voor contacten tussen bischierige vrouwen.

Ook op veel andere dating sites kom je de nodige dames tegen die een seksueel contact zoeken met andere vrouwen. Kijk op Vrouw zoekt Vrouw voor informatie over deze dating sites.

Op BiLove en Girls Dating kun je je gratis inschrijven, waarna je alle profielen van bischierige vrouwen kunt bekijken en kunt zoeken naar een vrouw waarmee je wel nader in contact zou willen komen..

Zie ook: 

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Dat is een behoorlijk percentage bi nieuwsgierige dames, maar als je op erotische dating sites kijkt kan het wel kloppen. Sterker nog, daar is wel meer dan die 60 procent bi nieuwsgierig of biseksueel. En bij de hetero vrouwen van swinger koppeltjes wel meer dan 90 procent. Nou zijn de actief datende vrouwen natuurlijk niet representatief voor alle Nederlandse vrouwen, waarvan het merendeel waarschijnlijk helemaal niets doet met hun biseksuele gevoelens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Corina Smulders22 mei 2024 om 09:22

  Ik heb mijzelf altijd als een 100% hetero vrouw beschouwd. Het verbaasde me dan ook dat ik de laatste jaren steeds nieuwsgieriger werd naar seks met een vrouw. Dat bischierige komt misschien door de bi scenes in de seksfilms die ik samen met mijn vriend kijk maar ik werd steeds nieuwsgieriger naar bi seks met een vrouw. Eerst alleen soft, kussen en strelen, maar later ook wat meer hard zoals elkaar likken en vingeren en elkaar met speeltjes bevredigen.

  Het duurde even voordat ik mijn fantasieƫn en wensen aan mijn vriend durfde te vertellen. Maar hij reageerde heel positief. Niet dat hij mij graag ziet vreemdgaan met een andere vrouw, maar hij wilde graag meedoen. We hebben ons daarom samen op ene datingsite ingeschreven om een bi vrouw te vinden die met ons samen wil spelen.

  Helaas is dat er nog niet van gekomen. Ik heb wel ene heel leuk contact met een ander stel waarvan de vrouw ook bischierig is en waarvan de man ook wil meedoen. Ze hebben mij een date voorgesteld waarbij de andere bischierige vrouw en ik met elkaar kunnen experimenteren en waarbij we dan ook aan partnerruil doen. Aangezien ik dat laatste ook wel spannend vind en de man me best leuk lijkt ben ik daar wel voor te vinden. Helaas is mijn vriend nog terughoudend. Hij wil wel graag met die andere vrouw maar hij vind het geen fijn idee dat de man seks met mij heeft. Ik hoop echt dat hij zich nog bedenkt, en tot die tijd zoek ik verder naar een date met een bi vrouw of andere bi schierige vrouw die interesse heeft in een trio met ons.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.