Hoe kun je zien of jouw date je ziet zitten?


Je zit gezellig aan een tafeltje met je date te babbelen, maar uit zijn of haar woorden kun je niet opnamen of je date je leuk vindt. Hoe kom je dat te weten. Vragen hoeft niet, de lichaamstaal zegt alles.


Lees gewoon de signalen van het lichaam uit, en je weet of je date je leuk vindt. Hieronder vind je 10 lichaamstekens die verraden dat je date jou leuk vindt. Hieronder staan ze.


  1. Als iemand heel geïnteresseerd naar je luistert imiteert hij of zij jouw lichaamstaal. Dezelfde houding wordt bijvoorbeeld aangenomen. Kopieert je date je zithouding en handgebaren? Dat zit je gebeiteld.
  2. Ook als de knieën en voeten jouw kant op gericht worden is dat een goed teken. Diegene wil bij je zijn.
  3. Een open houding (met geopende benen) duidt ook op interesse. Bij verlegen mensen kan het zijn dat de benen gekruist zijn, maar dat het lichaam wel naar jou is toegedraaid.
  4. Als een man in zijn houding zijn kruis naar je richt heeft hij interesse. Je snapt wel waar dat vandaan komt.
  5. Lacht iemand niet om je grapjes? Dan is dit of A) iemand met een compleet ander gevoel voor humor, dus wegwezen. Maar B) is bij een date meer toepasselijk. Je date lacht niet omdat hij / zij je niet zit zitten. Ook wegwezen.
  6. En als er gelachen wordt. Let er dan op of de lach aan beide kanten van het gezicht gelijk is. Een scheve lach is namelijk geen echte lach, maar een pose. Ook heeft iemand bij een echte lach lachrimpels rond de ogen (botox gebruikers uitgesloten).
  7. Als iemand je met een lichte glimlach en oogcontact aankijkt duidt dat op interesse. 
  8. Bij iets waar we graag naar kijken vergroten de pupillen in het oog. Zo kun je het namelijk beter zien.
  9. Doet een man Superman na (staand met benen wijd, armen over elkaar) dan is hij een haantje die aandacht wil. Doet hij dat in de richting van een vrouw, dan wenst hij haar aandacht.
  10. Iemand die naast je loopt en niet voor of achter je past zich aan jou aan, en dat is ook altijd een gunstig teken.

Kijk bij de dating tips voor nog meer nuttige tips voor bij het daten.

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.