Lichaamstaal: Hoe kun je zien of jouw date je ziet zitten?


Je zit tijdens een blind date gezellig aan een tafeltje met je date te babbelen, maar uit zijn of haar woorden kun je niet opnamen of je date je leuk vindt. Hoe kom je dat te weten? Vragen hoeft niet, de lichaamstaal zegt alles! Tijd voor een lesje lichaamstaal.

Lees gewoon de signalen van het lichaam uit, en je weet of je date je leuk vindt. Hieronder vind je 10 lichaamstekens die verraden dat je date jou leuk vindt. Hieronder staan ze.

  1. Als iemand heel geïnteresseerd naar je luistert imiteert hij of zij vaak jouw lichaamstaal. Dezelfde houding wordt bijvoorbeeld aangenomen. Kopieert je date je zithouding en handgebaren? Dan zit je gebeiteld. Je kan dit makkelijk uitproberen door schijnbaar terloops van houding te wisselen. Volgt je date je daarin?
  2. Ook als de knieën en voeten jouw kant op gericht worden is dat een goed teken. Dat is namelijk een onbewust teken dat deze vrouw of man bij jou wil zijn.
  3. Een open houding (met geopende benen) duidt ook op interesse. Bij verlegen mensen kan het zijn dat de benen gekruist zijn, maar dat het lichaam wel naar jou is toegedraaid. Dit is dan hetzelfde signaal.
  4. Als een man in zijn houding zijn kruis naar je richt heeft hij interesse. Je snapt vast wel waar deze interesse vandaan komt!
  5. Lacht iemand niet om je grapjes? Dan is dit of A) iemand met een compleet ander gevoel voor humor, dus wegwezen. Maar B) is bij een date meer toepasselijk. Je date lacht niet omdat hij / zij je niet zit zitten. Ook wegwezen!
  6. En als er gelachen wordt. Let er dan op of de lach aan beide kanten van het gezicht gelijk is. Een scheve lach is namelijk geen echte lach, maar een pose. Ook heeft iemand bij een echte lach lachrimpels rond de ogen (botox gebruikers uitgesloten).
  7. Als iemand je met een lichte glimlach en met oogcontact aankijkt duidt dat op interesse van zijn of haar kant. 
  8. Bij iets waar we graag naar kijken vergroten de pupillen in het oog. Zo kun je het namelijk beter zien. En als je date graag naar je kijkt is dat een positief teken.
  9. Doet een man Superman na (staand met benen wijd, armen over elkaar) dan is hij een haantje die aandacht wil. Doet hij dat in de richting van een vrouw, dan wenst hij haar aandacht. Dit is positief mits je van een beetje dominante mannen houdt.
  10. Iemand die naast je loopt en niet voor of achter je past zich aan jou aan, en dat is ook altijd een gunstig teken. Deze truc werkt niet bij streng gelovige moslims of moslima's.

Kijk bij de dating tips voor nog meer nuttige tips voor bij het daten.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.