Hoe belangrijk is het uiterlijk bij een date?


"Het gaat niet om het uiterlijk maar om het innerlijk". Dat is iets dat je vaak hoort. Maar als puntje bij paaltje komt zullen de meeste mensen een plezierig uiterlijk toch op prijs stellen bij een date. Maar toch is het uiterlijk bij een date heus niet beslissend.

Ben je zelf niet zo tevreden over je uiterlijk? Dan zijn de datingsites voor je uitgevonden! Op een datingsite kun je immers de eerste stappen zetten, kennismaken en elkaar vast een beetje leren kennen zonder dat je (goed) weet hoe de ander er uit ziet.

Mensen kunnen zelfs in dit online stadium al een beetje verliefd op elkaar worden. Ideaal als je je uiterlijk niet als je sterkte punt ziet om een date te scoren. Je kan het dan langzaam opbouwen zonder dat het uiterlijk een grote rol speelt.

Maak gebruik van je andere sterke punten

Profiteer in deze anonieme fase van het feit dat de ander nog niet goed weet hoe je er uit ziet en gooi andere wapens in de strijd. Humor, zelfvertrouwen, aandacht en vriendelijkheid zijn dit soort wapens die helemaal niets met het uiterlijk te maken hebben. Wees aardig, stel geïnteresseerde vragen, kom zelfverzekerd over (let op, dit is niet hetzelfde als arrogant!) en geef eens een complimentje. Vrouwen krijgen graag aandacht, en veel mannen zijn gevoelig voor een flirterige opmerking.

Zo kun je iemand verleiden zonder dat deze weer hoe je er exact uitziet.

De andere sterke punten kunnen ook op je uiterlijk betrekking hebben Je bent dan misschien niet tevreden over je uiterlijk. Maar je hebt vast wat moois. Sprekende ogen? Een goedgebouwd lichaam? Een bus krullen die indruk maakt?

Het moment komt dat je "doelwit" een foto wil zien. En een foto bij een datingsprofiel is wel min of meer noodzakelijk om reacties te krijgen. Maar dat maakt niets uit. Plaats een foto waarin je sterke punten zichtbaar zijn en de zwakke punten onzichtbaar zijn of minder opvallen. Een mysterieuze foto van een paar ogen is een bekend succesnummer als profielfoto, en die zegt nog niets over de rest van je uiterlijk. Kijk bij de tips foto's dating site hoe je met foto's op een datingsite indruk kunt maken, ook al ben je absoluut geen fotomodel.


Natuurlijk zal je, als je echt wilt daten, je op een gegeven moment aan je date moeten openbaren. Maar als je haar of hem online al om je vinger hebt gewonden zal de lat heel veel lager liggen.

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.