Samen daten als gelegenheidsstel


Je komt ze veelvuldig tegen op de meer pikante datingsites, gelegenheidsstellen. Meestal zijn dit een man en een vrouw die zich op een datingsite hebben leren kennen en nu ook samen op die site daten.


Op datingsites voor stellen zijn deze gelegenheidskoppels steeds vaker te vinden. Zo bijvoorbeeld Amber en Bob, twee eind veertigers die elkaar via de datingsite Novamora hebben leren kennen en een erotische relatie zijn aangegaan. Amber is een gescheiden vrouw met twee kinderen, Bob is getrouwd en heeft eveneens kinderen.

Na een klein jaar van geheime ontmoetingen kwam het idee op om op hun datingsite een derde profiel aan te maken, een profiel als stel. Maar waarom deze stap?

Waarom daten als gelegenheidsstel?

Hoewel ze beide heel tevreden waren over hun seksrelatie was er toch de nieuwsgierigheid naar spannende contacten met vreemden. Voor Amber was het daten met onbekenden toch altijd een beetje eng. Hoewel ze er wel ervaring mee had vond ze het nog altijd een grote stap. Samen met Bob vind ze het een stuk makkelijker. Veiliger, maar ook gezelliger en opwindender.

Bob ziet het als voordeel dat hij samen met Amber makkelijker een afspraakje kan maken. Als stel komt hij veel sneller in contact met andere stellen, en dus met vrouwen. Daarnaast vind ook hij het erg opwindend om dit samen met zijn minnares te doen.

Reacties niet altijd positief

Wel valt het de minnaars op dat ze als gelegenheidsstel niet bij alle andere paren in de smaak vallen. Vooral ervaren swingers willen hun neus nog wel eens ophalen voor een gelegenheidsstel. Ze zien dat niet als een echt koppel. Ook het feit dat Bob getrouwd is (maar niet met Amber) levert wel eens negatieve reacties op. Gelegenheidsstellen bestaande uit twee singles zullen deze bezwaren niet tegenkomen.

Toch kunnen Amber en Bob het ieder gelegenheidsstel dat zijn grenzen wil verleggen aanraden om samen een profiel aan te maken op een goede datingsite geschikt voor stellen. Zelf willen ze, na wat spannende dates met andere stellen, weer eens wat nieuws proberen en binnenkort samen een parenclub bezoeken.

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.