Samen daten als gelegenheidsstel

Amber is single, maar samen met Bob vormt ze een gelegenheidsstel. Als gelegenheidskoppel hebben ze samen seksafspraakjes met anderen.


Je komt ze veelvuldig tegen op de meer pikante datingsites, gelegenheidsstellen. Meestal bestaat zoń gelegenheidsstel uit een man en een vrouw die zich op een datingsite hebben leren kennen en nu ook samen via die site daten.


Op datingsites voor stellen zijn deze gelegenheidskoppels steeds vaker te vinden. Zo bijvoorbeeld het gelegenheidsstel Amber en Bob, twee eind veertigers die elkaar via de datingsite Novamora hebben leren kennen en een erotische relatie zijn aangegaan. 

Amber is een gescheiden vrouw met twee kinderen, Bob is getrouwd en heeft eveneens kinderen.

Na een klein jaar van geheime ontmoetingen kwam het idee op om op hun datingsite een derde profiel aan te maken, een profiel als stel, een gelegenheidsstel. Maar waarom deze stap?

Waarom daten als gelegenheidsstel?

Hoewel Amber en Bob beide heel tevreden waren over hun seksrelatie was er toch de nieuwsgierigheid naar spannende contacten met vreemden. 

Voor Amber was het daten met onbekenden toch altijd een beetje eng. Hoewel ze er wel ervaring mee had (onder andere toen ze Bob als leerde kennen) vond ze het daten met vreemden nog altijd een grote stap.

Samen met Bob vind ze dating een stuk makkelijker. Veiliger, maar ook gezelliger en opwindender.

Bob ziet het als voordeel dat hij samen met Amber, als gelegenheidsstel, makkelijker een afspraakje kan maken. Als stel komt hij veel sneller in contact met andere stellen, en dus ook met vrouwen. 

Daarnaast vind ook hij het erg opwindend om het daten samen met zijn geheime minnares te doen.Reacties niet altijd positief

Wel valt het de beide minnaars op dat ze als gelegenheidsstel niet bij alle andere paren in de smaak vallen. 

Vooral ervaren swingers willen hun neus nog wel eens ophalen voor een gelegenheidsstel. Ze zien zo'n gelegenheidskoppel niet als een echt stel. Ook het feit dat Bob getrouwd is (maar niet met Amber) levert wel eens negatieve reacties op. 

Gelegenheidsstellen die bestaan uit twee singles zullen deze bezwaren niet tegenkomen.

Toch kunnen Amber en Bob het ieder gelegenheidsstel dat zijn grenzen wil verleggen aanraden om samen een profiel aan te maken op een goede datingsite geschikt voor stellen

Zelf wil het koppel na wat spannende dates met andere stellen, weer eens wat nieuws proberen en binnenkort samen een parenclub bezoeken.

Zie ook: 


Onderwerp:
We spraken het gelegenheidskoppel Amber en Bob. Een gelegenheidspaar dat in het dagelijks leven geen koppel vormt maar wel samen als gelegenheidsstel op dating sites te vinden is. Daar maakt het gelegenheidsstel afspraakjes met swingers en andere stellen, waaronder ook gelegenheidskoppels / gelegenheidsstellen.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.