Erotische muziek: De beste seks muziek

Welke muziek zet je op als je na een geslaagde date samen in bed beland? Hier de soundtrack voor een lange, zwoele en erotische nacht. De beste erotische muziek voor tijdens de seks.

Beste erotische muziek seks

Met deze erotische muziek kan het gewoon niet verkeerd gaan!


MCMXC (album) - Enigma

Om Enigma kun je niet heen als het gaat om muziek om seks bij te hebben. Laten we dus maar meteen starten met Enigma. 

Maar welk nummer moet je kiezen Principles of Lust? Sadeness? Mea Culpa? Knocking on forbidden Doors? 

Waarom kiezen, we selecteren het hele album MCMXC. Hieronder een uur aan Enigma muziek om samen in een erotische trance te raken.

Don't - Bryson Tyler

Niemand weet tegenwoordig beter welke muziek er wordt gedraaid dan de streaming muziekdienst Spotify, en laat Spotify nou ook de mogelijkheid hebben een sexplaylist aan te maken. 

Het nummer dat het meest in deze expliciete playlist wordt opgenomen is de explicit version van Don't van Bryson Tyler. Een echt slowsex nummer.Lady in Red - Chris de Burgh

Zanger bezingt hoe trots hij is op zijn geliefde. Zo verleidt je iedere dame. Draai deze muziek en haar trots en zelfvertrouwen zwellen op. En we weten allemaal waar daar van komt. 

Ideale erotische muziek voor tijdens het voorspel.


Marvins Room - Drake

We weten niet wat Marvin allemaal in zijn kamer uitspookt, maar in de eerder genoemde lijst met erotische muziek van Spotify staat dit nummer achter Bryson Tyler op de tweede plaats.

 Ook dit is, zoals alles in deze lijst, een dromerig nummer om samen in elkaar mee op te gaan.


Sexual Healing - Marvin Gaye

Een heel andere Marvin, maar evenals Enigma kan Marvin Gaye natuurlijk niet ontbreken in deze lijst met knuffelmuziek. Een uitstekend nummer om samen met je date in de stemming te komen.

Justin Bieber - Love Yourself

Spotify heeft niet alleen een lijst met muziek die mensen tijdens de seks aanzetten, maar biedt ook de mogelijkheid een playlist met romantische muziek aan te maken. En deze functie wordt veelvuldig gebruikt. 

Justin Bieber staat bovenaan deze lijst, maar gezien de titel hopen we er maar op dat deze muziek niet alleen wordt gedraaid met mensen die een eeeh date met zichzelf hebben.


Get it on Tonite - Montell Jordan

Een knuffelnummer dat het altijd goed doet, maar gezien de tekst extra geschikt voor als je stiekem knuffelt met iemand die niet je dagelijkse partner is. 


Wicked Game- Chris Isaack

Een melancholisch nummer over een onbeantwoorde liefde. Maar desalniettemin zeer geschikt om samen in bed onder het liefdesspel te draaien. Het klinkt namelijk heerlijk broeierig.Zie ook: 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. De beste muziek om op te seksen is na al die jaren nog steeds de eerste CD van Enigma. Daarbij ga je vanzelf in het ritme mee. We draaien hem nog steeds regelmatig in de slaapkamer. En als ik mijn vrouw in de stemming wil brengen zet ik hem vast in de woonkamer aan. Meestal zijn we dan voor track 3 al boven hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.