Zo krijg je een spannende date!


Stop met dat eindeloos swipen op Tinder. Stop met het zonder resultaat contact blijven zoeken op Relatieplanet. Hier tips voor het makkelijk scoren van een spannende date.

  • Zoek je een spannende date? Met andere woorden een date die niet is gericht op een relatie maar op een spannende ervaring. Gebruik dan een casual dating site. Dat is een dating site die gericht is om spannende afspraakjes te maken. Hier vind je de juiste mannen of vrouwen voor een spannende date.
  • Neem even de tijd om op die datingsite(s) een goed profiel aan te maken, met een leuke tekst die er voor zorgt dat je opvalt tussen al die "concurrenten" die maar één regeltje tekst hebben toegevoegd.
  • Een foto zorgt er voor dat je een paar maal meer reacties krijgt. Plaats dus altijd een foto bij je profiel. Wil je niet herkenbaar op de foto? Een mooie foto waar je onherkenbaar opstaat is nog altijd vele malen beter dan geen foto.
  • Wacht niet af tot mannen of vrouwen reageren. Bezoek profielen en laat berichtjes achter. Lange verhalen hoeven dat niet te zijn, maar zorg er wel voor dat de ontvanger merkt dat het een persoonlijk bericht is en geen standaard berichtje.
  • En beëindig je berichtje met een vraag. Als je zo iemand uitnodigt / uitdaagt om te reageren zal je veel sneller een antwoord terug krijgen.
  • Herhaal dit bij je antwoord op het bericht dat je terugkrijgt. Probeer na dat eerste antwoord ook niet meteen een date af te spreken. Dat kan afschrikken. Zorg er eerst voor dat er een contact tot stand komt.
  • Maak daarbij de ander nieuwsgierig naar jou. En flirt wat.
  • Als je merkt dat je de nieuwsgierigheid opgewekt hebt, probeer dan op een afspraakje aan te sturen.
Met deze simpele stappen zal een spannende date niet lang op zich laten wachten. Voor mannen geldt: op casual dating sites kunnen wel duizenden "concurrenten" ingeschreven staan, maar 99% van die mannen zijn geen echte concurrenten omdat hun manier van communiceren dusdanig lomp is dat ze geen echte concurrentie zijn. Integendeel, ze helpen je juist met hun slechte communicatie-technieken, ze zorgen er voor dat jij beter overkomt.

En gaat het vinden van een spannende date je nog niet niet snel genoeg? Schrijf je dan in voor meerdere betrouwbare casual dating sites. Zo vergroot je je kansen.

Zie ook: Tips sexdate

Onderwerpen:
Spannende date, casual dating site, spannende dating, spannende vrouwen.

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.