Paar zoekt man (voor trio)

Menig paar (M/V) gebruikt dating sites om contact te zoeken met andere paren of een single vrouw of man voor een spannend avontuurtje of een vriendschap waarbij ook seks komt kijken.

Paar zoekt man voor trio

Steeds meer stellen gebruiken samen een datingsite om gezamenlijk een date te vinden. Vaak zoeken deze paren contact met andere koppels, maar niet zelden zoekt een paar een man voor een spannende date. Hier tips met betrekking tot paar zoekt man oproepen op dating sites.

Vaak zijn deze paren op zoek naar een ander leuk stel, maar vinden ze het daarnaast ook wel eens leuk als er een man in bed met hen meedoet. 

Waarom zoekt een paar een man voor een trio, en waar vind je deze ruimdenkende stellen?

Waarom zoekt een paar een man?

Er kunnen diverse redenen zijn voor een paar om een man te zoeken op een datingsite en daar een paar zoekt man oproep te plaatsen. Het gaat daarbij vrijwel altijd om pure lust. 

Dat kan een eenmalig avontuurtje zijn, maar opvallend veel koppels zoeken een "vast vriendje". Een huisvriend op oproep die ze kunnen laten langskomen als ze een spannend avondje met drie willen.

De trio's waarvoor ze een man extra willen inschakelen zijn vaak vrouwgericht. De vrouw staat in het spel centraal en de vrouw heeft twee mannen die haar beminnen. Daarnaast zijn er ook paren die een gratis paar zoekt man advertentie plaatsen en waarbij de man biseksueel of bi-nieuwsgierig is. In dat geval kunnen alle drie de personen met elkaar spelen.Maak je als man contact met een paar voor een trio date en reageer je op een paar zoekt man advertentie? Spreek dan van tevoren goed af wat wel of niet toegestaan is en hoever iedereen wil gaan tijdens de seksdate. 

Staan beide mannen open voor een bi-contact? Hoe ver willen ze daarin gaan? En hoe ver mag de extra man met de vrouw van het paar gaan? All the way? Of is dat voorbehouden aan haar eigen man of vriend?

Waar zoekt een paar een man?

Het gaat om vrijblijvende contacten, dus deze paren vind je niet op datingsites als Lexa en RelatiePlanet, maar wel op datingsites die gericht zijn op sekscontacten. Maar ook daar is veel verschil in geschiktheid. 

Zo kom je op datingsites die gericht zijn op vreemdgaan, zoals Second Love, ook maar weinig paren op zoek naar een man tegen.

Wel zeer geschikt is Regio Sexcontact waarop bijzonder veel stellen actief zijn, en heel veel van deze paren hebben een man alleen op hun wensenlijstje staan. 

Ook de bekende erotische datingsite Novamora heeft naast vele single vrouwen en mannen ook duizenden stellen ingeschreven staan, waarvan er vele honderden daadwerkelijk actief zijn. 

Op deze twee datingsites maak je als man alleen veel contact om met een leuk paar in contact te komen, en stellen kunnen op deze datingsites makkelijk een man voor een avontuurtje vinden.

Ook andere goede datingsites voor stellen zijn zeer geschikt om contact te leggen met een spannend paar omdat deze swingers vaak niet alleen contact zoeken met andere paren maar ook met mannen.

Eenmalig of huisvriend?

Zoekt men een man voor een eenmalig trio avontuurtje tussen de lakens of een "vast" vriendje voor als de nood hoog is. Dat verschilt sterk per paar. 


Sommige stellen vinden een "vriend op afroep" wel handig, voor als er zin is in wat extra spannends, of als de vrouw zin heeft in twee mannen. Ze hoeven dan niet eerst zoek naar een geschikte man, die dan vervolgens pas beschikbaar is voor een trio als de zin over is.

Niet alle stellen willen echter zo'n huisvriend. Soms willen ze wat afstand bewaren en beperken zich daarom tot éénmalige contacten. Of de man van het paar vind het wel leuk als zijn vrouw of vriendin met een extra man speelt maar wil dat het contact daarbij blijft.

Kortom veel paren zoeken een man voor een trio, maar lang niet altijd op dezelfde manier. Maak daarom altijd goede afspraken vooraf als het tot een date komt.

Zie ook


Onderwerp:
Veel paren doen samen aan dating (swingen). Het gaat dan om seksdating, want een relatie hebben deze mannen en vrouwen al. Zo'n swingers date kan met een ander paar zijn maar ook met een man alleen. Veel swingers houden wel van een trio met een leuke man die ze via een dating site vinden. Hierboven vind je enkele goede erotische dating sites waar je voor een paar zoekt man voor trio oproep terecht kan. Je ziet daar paar zoekt man oproepjes van ruimdenkende stellen, en als je zelf een vrijdenkend paar bent kun je er ook zelf gratis een paar zoekt man oproep plaatsen.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.