Vrouw zoekt koppel

Opvallend veel koppels die samen op erotische datingsites actief zijn zoeken contact met een vrouw.


Dit komt niet allen doordat veel mannen als grote wens hebben met twee vrouwen seks te hebben, maar ook omdat veel dames met een hetero-relatie bi-nieuwsgierig of actief bi-seksueel zijn.


Maar net zoals het voor single mannen best moeilijk is om een vrouw voor een seksdate te vinden, zo is dat lastig voor koppels die een dame in hun bed willen uitnodigen. Wat zijn de beste datingsites voor een koppel om met ene vrouw te daten (en omgekeerd)?

Geschikte datingsites

Op de datingsites Ondeugend Daten en Adultmatch zijn zeer veel koppels actief, maar ook relatief veel alleengaande vrouwen. Net zoals veel koppels op deze site een "vrouw erbij" op hun verlanglijstje hebben staan, zo zijn opvallend veel van de single dames bi-geïnteresseerd. Dit opent natuurlijk grote mogelijkheden.

Overigens hoeft het niet altijd zo te zijn dat beide vrouwen die op deze manier contact voor een trio zoeken bi-gevoelens hebben. Het trio kan ook geheel man gericht zijn, maar in de meeste gevallen zijn bij dit soort spannende dates bi-gevoelens bij beide dames aanwezig.

Ook op SDC kun je als vrouw makkelijk een date met een koppel maken. SDC is een datingsite voor swingende koppels, maar vrouwen alleen zijn daar ook meer dan welkom, en veel koppels zijn er wel voor in om een extra vrouw in hun seksspel te betrekken.

Hoe moeilijk is het vinden van een extra vrouw?

Het aantal koppels dat een spannend afspraakje met een vrouw wil is een stuk groter dan het aantal vrouwen dat een date met een koppel zoekt. Vergroot daarom als stel je kansen door een mooi, en volledig ingevuld, profiel aan te maken met mooie foto's daarbij. Kijk bij onze tips voor een goed profiel om meer kans te maken bij de dames.

Veel koppels die graag een trio willen doen zoeken deze via een date met een ander koppel. Dit kan een goed alternatief zijn mits iedereen er volledig achter staat dat je dit dan wel met zijn vieren doet. Je kunt dan afspreken dat iemand zicht af en toe even beperkt tot alleen kijken zodat het trio beleefd kan worden, of je geniet gewoon met z'n vieren.

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.