Vrouw zoekt koppel voor trio

Menig koppel zoekt een vrouw voor een trio, en gelukkig zijn er volop vrouwen te vinden die een trio met een stel ook wel zien zitten. Speciale dating sites brengen vrouw en koppel met elkaar in contact.

vrouw zoekt koppel voor trio

Opvallend veel koppels die samen op erotische datingsites actief zijn zoeken daar contact met een vrouw voor een trio date. Hier kun je lezen waar je deze koppels en deze vrouwen kunt vinden.


Bi vrouw zoekt koppel voor bi trio

Dat zo veel koppels samen erotisch daten komt niet alleen doordat veel mannen als grote wens hebben met twee vrouwen seks te hebben, maar ook omdat er veel dames met een hetero-relatie zijn bi nieuwsgierig of actief bi seksueel zijn. 

Daarnaast zijn veel single vrouwen wel te porren voor een trio met een koppel. Zo'n vrouw houdt dan van seks met een man, maar vind het extra lekker als er ook een vrouw meedoet. En bi nieuwsgierigheid  komt onder vrouwen veel meer voor dan onder mannen. Deze vrouwen zijn nieuwsgierig hoe seks zou zijn met een andere vrouw.

Vrouw zoekt koppel



Vrouw zoekt koppel voor hetero trio

Overigens zijn niet alle vrouwen die een trio met een koppel willen bi geïnteresseerd. Soms vinden de vrouwen het ook opwindend om samen met een andere vrouw een man te verwennen. Het is dan bijvoorbeeld een fantasie van ze. 

Er zijn ook vrouwen die het gezelliger of veiliger vinden als er nog een tweede vrouw bij is. Maar de meeste vrouwen die een koppel zoeken vinden het bovenal geil om aan een trio te doen.

Maar waar vind je deze vrouwen die een koppel voor seks zoeken? Dat lees je hier onder





Waar vind je een vrouw voor trio seks?

Net zoals het voor single mannen best moeilijk is om een vrouw voor een seksdate te vinden, zo is het lastig voor koppels die samen een single dame in hun bed willen uitnodigen.

Wat zijn de beste dating sites voor een koppel om met een vrouw te daten (en omgekeerd voor een vrouw die een koppel wil daten)? Hier hebben we tips waar je het best je vrouw zoekt koppel of koppel zoekt vrouw oproep kunt plaatsen.

Beste contact sites voor een trio date tussen een koppel en een vrouw

De datingsites Ondeugend Daten en Regio Swingers zijn contact sites waar zeer veel koppels actief zijn. Maar het zijn geen sites exclusief voor paren dating. Je vindt er daarom ook veel singles waaronder  relatief veel alleengaande vrouwen. Dit zijn geen ranzige seks sites maar erotische dating sites waar vrouwen zich ook thuis voelen.

Op beide datingsites kom je dan ook menig vrouw zoekt koppel oproepjes tegen.

Net zoals veel koppels op deze sites een "vrouw erbij" op hun verlanglijstje hebben staan, zo zijn opvallend veel van de single dames bi-geïnteresseerd.  Of de vrouwen hebben interesse in een spannende trio date met een koppel. Dit opent natuurlijk grote mogelijkheden voor een geschikte match tussen beide groepen gebruikers.


Vrouw zoekt koppel voor trio seks


Hetero trio of bi trio?
Een vrouw zoekt een koppel, maar wat zoekt deze dame? We schreven het al, veel op seksdating sites actieve vrouwen zijn bi geïnteresseerd. Het hoeft niet altijd zo te zijn dat beide vrouwen die op deze manier contact voor een trio zoeken bi gevoelens hebben. Het trio kan ook geheel man gericht zijn, maar in veel gevallen zijn bij dit soort spannende trio dates bi gevoelens bij beide dames aanwezig.

Net zo goed als veel hetero stellen een man voor een trio zoeken, zo zijn er ook veel hetero koppels die een trio met een vrouw hoog op hun verlanglijstje hebben staan. Ook hetero vrouwen vinden het vaak spannend en opwindend om hun echtgenoot of vriend samen met een andere vrouw te verwennen.

Op de hier boven genoemde dating sites vind je zowel bi vrouwen als hetero vrouwen die een trio met een koppel zoeken. Inschrijven voor deze datingsites is gratis, dus je kan er gerust kijken wat voor dames en koppels daar aan dating doen.


Op een goede datingsite voor seksdating kun je altijd aangeven wat je seksuele voorkeuren zijn, of je nu man, vrouw of een koppel bent. Selectiemogelijkheden en goed kunnen aangeven wat voor seks je zoekt zijn belangrijke eigenschappen van een goede op seks gerichte dating site.

Dan kun je aangeven of je een bi trio of hetero trio met een vrouw erbij wilt. Of dat je als single vrouw een hetero of bi koppel zoekt voor een spannende date.

Dit is belangrijke informatie als je via een dating site een trio date zoekt met een bi vrouw of met een hetero vrouw. Vul je wensen dus duidelijk in als je als koppel een vrouw zoekt of als je zelf een vrouw zoekt koppel oproep plaatst.




Meer dating sites waar vrouwen een koppel zoeken

Regio Swingers en Ondeugend Daten noemden we hier boven al als goede datingsite voor een vrouw zoekt koppel (of koppel zoekt vrouw) contactadvertentie. Maar er zijn meer goede dating sites als je als stel of als vrouw (of man) op zoek bent naar trio dating.

Ook op SDC kun je als vrouw makkelijk een date met een koppel maken. SDC is een datingsite voor swingende koppels, maar vrouwen alleen zijn daar ook meer dan welkom, en veel stellen zijn er wel voor in om een extra vrouw in hun seksspel te betrekken. 

Op SDC vind je vooral doorgewinterde swingers, meest koppels, maar ook single vrouwen en mannen die interesse in deze stellen hebben.

Andere goede datingsites waar je als koppel een vrouw voor een seksdate kunt vinden (of omgekeerd) zijn Novamora en Regio Sexcontact. Ook op deze op seks gerichte dating sites zijn zowel bi vrouwen als hetero vrouwen te vinden die een trio met een koppel een spannende ervaring vinden.




Hoe moeilijk is het vinden van een vrouw voor een trio?

Het aantal koppels dat een spannend afspraakje met een vrouw wil is een stuk groter dan het aantal vrouwen dat een date met een koppel zoekt. Het aantal koppel zoekt vrouw advertenties is nou eenmaal groter dan het aantal vrouw zoekt koppel advertenties. 

Vergroot daarom als koppel je kansen door een mooi, en volledig ingevuld, profiel aan te maken met mooie foto's daarbij.

Kijk bij onze tips voor een goed profiel om meer kans te maken bij de dames die wel interesse hebben in een spannend sextrio met een koppel.

Maar er zijn ook koppels die een trio met een vrouw willen die verder kijken dan de single dames alleen. Daarover hier onder meer informatie.



Daten met een ander koppel

Veel koppels die graag een trio willen zoeken deze trio date via een date met een ander koppel. Dit kan een goed alternatief zijn mits iedereen er volledig achter staat dat je dit dan wel met zijn vieren doet.

Je kunt dan afspreken dat de personen zich beurtelings af en toe even beperken tot alleen kijken zodat de andere drie het trio kunnen beleven, of je geniet gewoon met z'n vieren. 

Het aantal koppel zoekt koppel oproepen zijn vele malen groter dan het vrouw zoekt koppel oproepen en daarmee is zo'n swingers date makkelijker te realiseren dan een VVM trio date.



Ervaringen en meer trio tips

Hieronder vind je nog veel meer informatie over dit onderwerp, en ervaringen van mannen, vrouwen en koppels die aan trio seks, swingen of partnerruil doen.

Heb je zelf trio ervaring of ervaring met het daten van een koppel? Of heb je vragen of opmerkingen over dit onderwerp? Onderaan deze pagina kun je al je reacties en ervaringen kwijt.

Tips, dating en ervaringen 


Andere media over trio dates

Onderwerpen:
Wil je een v
rouw zoekt koppel oproep plaatsen? Of zoek je als koppel contact met een leuke vrouw voor een trio date? Hierboven vind je de beste dating sites met vrouw zoekt koppel en koppel zoekt vrouw oproepjes. Veel koppels en single vrouwen zoeken er een VVM / MVV / VMV trio date. Het kan bij een vrouw zoekt koppel date zowel gaan om een trio met een bi-vrouw als om een hetero date waarbij de man centraal staat. Kijk op bovenstaande beste datingsites met vrouw zoekt koppel oproepen.

(C) Content=King

6 opmerkingen:

  1. Wij zijn een koppel dat graag eens een trio met een vrouw zou hebben. We zoeken al jaren een vrouw voor een trio maar ook op de beste datingsites valt dat niet mee. Het is een voordeel dat er op die sites veel meer koppels zijn die een vrouw voor een trio zoeken. Daar daten we dan mee en dan spreken we af dat de mannen zich af en toe terugtrekken en het bij kijken houden zodat de beide dames en de ander heer lekkere trio seks kunnen hebben. Dit is wat ons betreft een prima oplossing als je als koppel een vrouw voor trio zoekt maar geen single vrouw kunt vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi 2 leuke mensen, ze zijn er echt wel hoor die vrouwen die een koppel voor een trio zoeken. Ik ben een biseksuele vrouw die een voorkeur heeft voor een date met een stel. Als ik alleen met een vrouw ben mis ik echt iets tijdens de seks. Ik vind het lichaam van een vrouw prachtig en ik vrij graag met een vrouw, maar als ik heel opgewonden ben vind ik het heerlijk om gepenetreerd te worden, en een speeltje is me dan niet echt genoeg. Ook date ik wel eens met mannen, maar ik vind het toch het fijnst als er ook een vrouw bij is.

    Als vrouw zoek ik daarom het liefst een koppel voor seks. Met een leuk stel kan ik optimaal van beide seksen genieten. Daarnaast vind ik een trio met een koppel ook gezelliger. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar met een leuk stel kan heel veel plezier in bed hebben. Bij het daten let ik daarom niet alleen op uiterlijke kenmerken, maar vooral ook of het koppel leuk op mij overkomt en humor heeft. Een trio met een koppel is voor mij ook een beetje een gezellige avond uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ondeugende Vrouw2 februari 2024 om 18:27

    Ik ben een alleenstaande vrouw die het het scheiden een happy single is en veel plezier haalt uit erotisch daten. Na mijn scheiding had ik eerst alleen met mannen ondeugende dates, maar tegenwoordig zoek ik steeds vaker een koppel.

    Bij mijn eerste trio date met een koppel had ik op de site eerst een leuk chat contact met de vrouw en later ook met de man. Het was een leuk koppel en toen ze vroeg of ik samen met haar haar vriend wilde verwennen hebben we afgesproken. Dat was toen nog een echt hetero trio waarbij we samen inderdaad alleen met de man bezig waren. Hoewel het heel lekker kreeg het daten met dat koppel geen vervolg.

    Maar mij interesse in trio seks met een koppel was wel gewekt en als vrouw ging ik meer naar koppels zoeken. Dat ging makkelijk want ieder koppel op de dating site wil bijna wel een trio met een vrouw doen. Dus er volgde meer dates, en meer koppels, en die triootjes werden steeds meer bi. Ik ontdekte steeds meer de bi kant aan mezelf. Ik doe tegenwoordig alles met die vrouwen en geniet van wederzijdse orale seks en elkaar verwennen met speeltjes.

    Maar de man van het koppel wordt bij het trio niet vergeten. Ik voel me nog altijd meer hetero dan bi. De biseks is echt een extraatje. Ik date ook nog steeds met veel plezier mannen maar ik vind het daten met een koppel extra speciaal. Met veel plezier, vaak heel ontspannen en eigenlijk best gezellig. Maar alleen met een vrouw daten zie ik mezelf niet snel doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleine en de grote schavuit15 februari 2024 om 13:54

    Wij hebben een leuk contact met een ander stel opgedaan via een datingsite. We zien elkaar regelmatig als stel, maar omdat we allen het liefst aan VVM trio seks doen hebben we afgesproken dat de vrouw van ieder koppel af en toe bij het andere koppel op bezoek gaat. We hebben dan alle vier regelmatig trio seks. De vrouwen wel twee keer zo veel als de mannen :-)

    Maar we vinden dit een prima oplossing en we hebben er alle vier veel plezier aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het aantal vrouw zoekt koppel advertenties bij dating is helaas klein. De dames hoeven er ook weinig voor te doen. Vraag en aanbod is erg in het voordeel van de vrouwen die een stel zoeken.

    Ook bij ons duurde het een tijdje voor we echt contact hadden met een leuke vrouw van onze leeftijd (toen rond de 30). De relatie van deze vrouw was net uit en ze had al in korte tijd een aardig aantal dates met mannen via de Regio Sexcontact site op haar naam staan. Maar ik kwam met haar aan het chatten en ze had heel veel interesse in onze swingers avonturen. Via Regio Sexcontact daten we namelijk met koppels. En het samen daten fascineerde haar. Haar ex vriend zou daar veel te jaloers voor geweest zijn.

    Van het één kwam het ander. Zowel mijn vriendin als ik chatte met haar, soms samen soms alleen, en die chats werden steeds heter. Ze was evenals mijn vriendin bi geïnteresseerd en de gesprekken gingen steeds vaker over een trio tussen vrouw en koppel.

    Op een avond, na een week of 2 chatten vroeg ze ineens uit het niets of we zin hadden om langs te komen. Hoewel het ruim 50 kilometer rijden was zaten we al in de auto voor ze de punt achter die zin getikt had.

    Die avond en nacht stond in het teken van zinderende trio seks, en dat was de eerste van vele seksdates tussen haar als vrouw en ons als koppel. We zochten elkaar regelmatig op, waarbij het vooral om de seks ging. Achteraf moet ik zeggen dat we verder niet zoveel klikken. Het was helemaal seks gericht.

    Toen ze een vriend kreeg verwaterde het contact ook. We hebben nog één keer partnerruil gedaan met hen als stel, maar het klikte absoluut niet tussen ons en haar vriend. Het bleef dan ook bij die ene keer partner ruilen.

    Heel even spreken we haar nog even via de chat van Regio Sexcontact. Daar staat ze nu samen met haar vriend als koppel op en zoeken ze vrouwen en stellen. Via de chat weten we dat ze samen met haar vriend regelmatig met koppels seks heeft, maar als koppel hebben ze nog geen vrouw voor een trio gevonden. Dat is ook best lastig. Seksdaten met koppels is ook leuk, en wij kunnen in ieder geval zeggen dat we als koppel vaak een trio met een vrouw hebben gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toen ik met seksdaten begon was dat met mannen wat natuurlijk logisch is voor een hetero vrouw. Die dates waren echter niet altijd leuk. Toen ik mijn eerste date had met een koppel, gewoon om eens te proberen, beviel me dat meteen veel beter. Sindsdien date ik alleen nog maar met koppels. Dat is veel gezelliger. meer erotisch minder plat. Een heel andere sfeer.

    In het begin wilde ik me als hetero vrouw bij een date met een koppel ook alleen op de man richten, maar dat is er in de loop der tijd ook behoorlijk afgegaan. Bij veel swinger koppels is de vrouw bi en ik ga daar tegenwoordig helemaal in mee. Seks met de vrouw van het koppel vind ik nu ook heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.