Tips blind date

Je hebt iemand leren kennen via een datingsite of datingapp, en dat eerste contact is zo goed verlopen dat het tijd is voor een eerste date. Of met andere woorden een blind date, want je hebt elkaar immers nog nooit gezien.

blind date

Waar laat je die eerste date plaats vinden? Wat ga je doen? Hoe bereid je je voor? Hoe ga je je gedragen? Hier hebben we een aantal tips voor een geslaagde blind date.

Overzicht alle tips

We hebben een groot aantal tips en heel veel informatie om trend blind dating voor je verzameld. Kijk bij tips eerste date voor al deze blind date tips.

Zie de blind date als een leuk uitstapje

De belangrijkste tip die we je kunnen geven is om de blind date in te gaan als een leuk uitstapje. Natuurlijk is zo'n blind date, met iemand die je nooit eerder gezien hebt en waarvan je best verwachtingen koestert, behoorlijk spannend. Maar spanning kan ook heel leuk zijn. Kriebels in de buik!

Maar natuurlijk kan het nooit kwaad om je een beetje op de blind date voor te bereiden. Vooral als je blind date je wel erg leuk lijkt wil je vanzelfsprekend een goede indruk op hem of haar maken. Bij de bovengenoemde tips voor bij de eerste date vind je daarover dan ook tips.

Wat gaan we doen?

Een ander onderwerp voor een blind date waarover we veel tips geven is de uitvoering van die eerste date. Want waar spreek je af, en wat ga je doen?

Ben je bijvoorbeeld verlegen en niet zo'n makkelijker prater dan is een date op een terrasje of in een restaurant misschien niet zo'n goed idee. Je kunt dan beter samen naar de dierentuin of naar een andere plaats waar de het praten over het algemeen minder geforceerd verloopt. Bij de bovenstaande tips vind je heel veel meer aanraders op dit dating gebied.

En als je dan toch gespreksonderwerpen voor op je blind date zoekt? Ook deze vind je bij de bovenstaande datingtips evenals gespreksonderwerpen die juist "verboden" zijn op een first date.

De mislukte blind date

Maar helaas, een blind date kan ook een minder groot succes zijn. Ook daar hebben we aan gedacht. Met tips over hoe je een date dan het best kunt beëindigen. En ronduit grappig om te lezen zijn de grootste afknappers, blunders en de gênante momenten bij een blind date.

En verder lees je nog over flirten, kussen of seks bij de eerste date, maar ook over veiligheidsmaatregelen en het op internet iemand natrekken voor de date begint.

Kortom, bij de gelinkte tips hierboven vind je een schat aan informatie over de blind date. 


Onderwerpen:
Blind dating, daten met een onbekende, tips blind date.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.