Sugar dating. Tips en informatie

sugar dating

Sugar dating is iets dat al eeuwenlang bestaat, maar toch gezien wordt als iets van de laatste tijd. Dat komt omdat er, in navolging van Amerika, ook in Nederland en Belgiƫ steeds meer specifieke datingsites komen voor sugar daddies en sugar babes.


Sugar dating is een op het eerste gezicht een wat ongelijke date tussen een mooie jonge vrouw en een wat oudere succesvolle man. Als een liefdesrelatie moet je dit niet zien, Hoewel er bij sugar dating meestal sprake is van een regelmatig contact is het vooral een materialistische relatie. De sugar daddy geniet van de charmes van zijn jonge knappe vriendin, de sugar babe van de luxe die haar suikeroompje haar geeft.

Kijk voor alle informatie over sugardating bij de tips en informatie over sugar dating. Daar vind je alle artikelen over dit onderwerp.


Suikerarrangement gif


Je leest daar bijvoorbeeld waarom sugar babies een oudere bemiddelde vriend zoeken, wat haar sugar daddy haar geeft en wat de sugar babe in ruil doet.  Je leest ook welke datingsites de suikeroompjes en sugar babes met elkaar in contact brengen, maar ook wat de reacties van de media op dit soort datingsites zijn. Want niet iedereen is even gecharmeerd van deze materialistische vorm van dating.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.