Daten tegen betaling? Ja echt!


Je laten betalen voor een date? En een datingsite die daarin bemiddeld? Het klinkt wat merkwaardig, een beetje als prostitutie zelfs. Maar toch bestaat het en de reacties van de meeste gebruikers zijn heel positief.


Een datingsite met de (toepasselijke) naam Date4Cash biedt dit soort betaalde dating in Nederland aan. Laten we eens kijken hoe het bij deze bijzondere datingsite in zijn werk gaat en wat de ervaringen van Date4Cash gebruikers zijn.

Hoe werkt Date4Cash?

In eerste instantie werkt Date4Cash als iedere datingsite. Je krijgt een overzicht met profielen te zien. Je wandelt daar wat door heen, en als je een leuk persoon ziet, dan stuur je een berichtje of je vraagt (indien de persoon aanwezig is) een chat aan.

Wil je weten wat voor voor vrouwen en mannen er via Date4Cash daten? Schrijf je hier dan in en kijk gewoon eens rond.

Het verschil met andere datingsites is je bij Date4Cash je berichtje vergezeld laat gaan van een bieding. De vrouw of man waarmee je contact hebt bepaalt dan of hij of zij een date met je wil. Dat laatste is niet bijzonder op een datingsite, maar het verschil is dat op Date4Cash ook de financiële factor een rol speelt.

Op zich is het verschik met sugardating niet zo erg groot, ook daarbij spelen materialistische factoren een grote rol. Maar bij Date4Cash ligt het er nog wat dikker bovenop, waardoor het tegen de betaalde liefde aanschurkt.

Er wordt immers een bedrag geboden om te daten, en dat kan zelfs op opbod gaan (hoezo, vleesveiling). Maar er zijn ook genoeg positieve factoren  die er voor zorgen dat de meeste gebruikers van Date4Cash heel positief zijn over deze aparte manier van dating,

De positieve kant van daten tegen betaling

Ten eerste is de kans op een date veel groter dan op een gemiddelde andere datingsite. Je hebt het krijgen van echte date immers veel meer in eigen handen. Ja kan je aantrekkelijkheid vergroten, en als je de andere persoon wel bevalt zal deze dame of heer misschien heel snel overstag gaan. Bieden kan al vanaf 5 euro, en voor sommige deelnemers is het vragen van een vergoeding alleen een manier om te peilen of er echt belangstelling is of dat de betreffende persoon iedereen een berichtje stuurt.

Een ander voordeel is dat je niet alleen biedt, maar dat er op een date met jou ook geboden kan worden. Het is natuurlijk altijd leuk om te zien dat iemand jou dusdanig ziet zitten dat deze vrouw of man je best een vergoeding wil geven.

Een derde voordeel is de aantrekkelijkheid van de mannen en vrouwen die je via deze datingsite kunt daten. Laten we zeggen dat deze heel wat aantrekkelijker en ruimdenkender zijn dan de dames en heren op andere datingsites.

En ook uit Date4Cash komen echte relaties voort. Het lijkt Pretty Woman wel!

Een eerlijke datingsite?

Is dit een eerlijke datingsite? Dat is de vraag die we hier bij iedere datingsite stellen. Waar bij andere erotische datingsites nogal eens misleiding in het spel is heeft misleiden op Date4Cash weinig zin. Het is hier immers no cure no pay. Je betaalt immers alleen voor een echte date. Dat gaat wel vooruit, maar mocht de afgesproken date toch niet doorgaan dan krijg je netjes je geld terug. Date4Cash bestaat inmiddels al een paar jaar en heeft zich op dat punt bewezen.

Hierbij moet je je dan natuurlijk wel aan de spelregels houden en niet stiekem afspreken dat je het geld direct aan je date betaalt, want dan kan de datingsite geen garantie geven.

Over de ethische aspecten van een betaalde date kun je lang discussiëren. De één zal het moreel verwerpelijk vinden de ander zal geen verschil zien met het betalen van de rekening voor een etentje voor twee tijdens een date. Feit is dat er een deal is tussen twee mensen die duidelijk kunnen aangeven wat ze wel en niet willen en wat daar tegenover staat. Wat dat betreft zijn er bij Date4Cash minder kans op misverstanden dan bij iemand die via een normale datingsite voor een etentje wordt uitgenodigd.

Via de link bovenaan kun je je inschrijven voor Date4Cash en daar rond kijken. Hieronder kun je eventueel je reacties over deze datingsite en over betaalde dating kwijt.

Zie ook:

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.