Veganific: Dating app voor veganisten

Veganistisch daten? Ja dat kan. Veganific is de datingapp voor veganisten. Vegan zoekt vegan.

vegan dating app

Ben je veganist en vind je het erg belangrijk dat je date dat ook is? Dan is Veganific een dating app die je zal aanspreken. Deze datingapp is uitsluitend voor veganisten bedoeld.


Erg handig ook als je besluit om als date een hapje te gaan eten. Je weet zeker dat je date niet zal voorstellen naar de McDonalds te gaan.

Vegan zoekt vegan

Voor veganisten is deze app erg handig als ze een vegan partner zoeken. Het scheelt zoeken naar de speld in de hooiberg die algemene dating apps zoals Tinder en Happn moeilijk te vinden is. Op Veganific mag je er van uitgaan dat iedereen die je daar tegen komt veganistisch is.

Nederlandse dating app met internationale ambitie

Veganific is in Nederland bedacht en ontwikkelt door de ontwikkelaar die ook de beroemde Flitsmeister app bedacht heeft. Deze datingapp richt zich helemaal op de sterk groeiende doelgroep van vegans en vegetariërs.

Bij het daten is een "vleeseter" voor veel veganisten en vegetariërs een absolute no go.  Toch hebben veel datingsites geen mogelijkheid om vegetarisch of vegan als vereiste voor een match aan te geven. En ook al is dat mogelijk, dan nog zijn er veel carnivoren die contact met je zoeken.

Op de Veganific dating app loop je dat "risico" niet. Hierop mag je aannemen dat iedere deelnemer vegan of op zijn minst veganistisch is.

Omdat mannen en vrouwen die wel graag een stuk vlees op hun bord hebben in veel gevallen ook weinig behoefte hebben aan een vegan partner is deze datingapp ook zo goed als vrij van vleesbeluste singles.

App voor Android en iOS

De app, die overigens niet gratis is, is beschikbaar voor Android en iOS. De werking lijkt erg op die van Tinder. Kijk op Veganific.com voor meer informatie.
Informatie over de vegan dating app Veganific, een datingapp voor vegans (veganisten) en vegetariërs. 

(C) Content=King

0 reacties:

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.