LAT relatie zoeken (en vinden)


Wel zin in een leuke vriend of een leuke vriendin, maar niet in samenwonen? Een LAT relatie is dan voor jou de beste relatievorm. En op datingsites zijn vele vrouwen en mannen te denken die er ook zo over denken.


Een relatie, en toch je vrijheid behouden. Leuke dingen doen met je vriend of vriendin, maar weer naar je eigen woning als je privacy wil. Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor een LAT relatie.

Een LAT relatie vinden

Een goede datingsite is ingesteld op het zoeken en vinden van een LAT relatie. Bij de gewenste relatievorm kun je dan naast huwelijk, samenwonen en vriendschap ook een LAT relatie selecteren, en hierop zoeken en gevonden worden. Dat is wel zo duidelijk!

Keuze of noodzakelijk

Een LAT relatie (Living Apart Together) is een relatie waarbij beide partners hun eigen huis en eigen huishouden aanhouden waardoor ze niet samenwonen zoals bij de meeste relaties het geval is. Deze LAT relatie is vaak een vrije keuze, de beide partners mogen dan genieten van hun relatie en dol zijn op hun partner, maar ze houden beide ook van hun vrijheid. Ze willen zich thuis kunnen terugtrekken, en hebben geen behoefte aan de spullen van de ander in hun huis.

Maar er kunnen ook redenen zijn die de LAT relatie noodzakelijk maken. Het kan zijn dat je iemand leert kennen die aan de andere kant van het land woont en werkt, of misschien zelfs wel in het buitenland. Verhuizen is dan niet altijd mogelijk. Misschien niet in verband met het werk, maar ook kan het zijn dat je het je kinderen niet wil aandoen om te verhuizen of om samen te wonen met jouw nieuwe partner, dat je bij je familie in de buurt wil blijven wonen of dat je gewoon heel erg gehecht bent aan je huis of woonplaats.

LAT, open relatie of friends with benefits

Bij een echte LAT relatie is er sprake van een monogame vaste relatie waarbij men alleen niet bij elkaar woont. Maar er zijn natuurlijk veel meer situaties en afspraken mogelijk. Als beide partners elkaar ook in seksueel opzicht vrijlaten, en het de ander toestaan seks of dates te hebben met anderen spreekt men echter niet van een LAT relatie maar van een open relatie (waarbij er wel sprake is van een liefdesrelatie, maar men elkaar wel volledig vrij laat) of van friends with benefits  (indien er alleen sprake is van dates om samen leuke dingen te doen en/of seks te hebben)

TIP: Dating site Single

Veel singles die wel open staan voor een LAT relatie vind je op de datingsite Single. Dit is namelijk een dating site voor de zogenaamde happy singles. Vrijgezelle vrouwen en mannen die wel tevreden zijn met hun single bestaan, maar die toch "wat" zoeken. Dat kan alleen vriendschap zijn, maar ook een relatie waarbij je elkaar maar af en toe ziet, een LAT-relatie dus. Kijk bij het Single review voor meer informatie. Je kunt je daar ook gratis van deze contact site inschrijven.

Zie ook


Onderwerpen:
Lat relatie zoeken, lat relatie vinden, apart wonen, niet samenwonen met partner.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.