Single: Dating site voor vriendschap


Ben je single? Ben je tevreden met je vrijgezelle bestaan? Maar mis je toch wel iets? Of zou je gewoon meer (single) vrienden willen hebben? Met de dating site Single is er eindelijk een goede contactsite om vriendschappen met andere singles (m/v) op te bouwen zonder dat je meteen op zoek bent naar een vaste relatie.


Volgens een onderzoek van het CBS is meer dan een derde van de singles helemaal niet op zoek naar een (nieuwe) relatie. En het aantal happy singles in Nederland stijgt alleen maar. Het single bestaan heeft dan ook veel voordelen, met bijvoorbeeld veel vrijheid, maar toch zijn veel singles af en toe eenzaam, ook de happy singles.

Deze happy singles zouden best meer vrienden willen hebben, of een vriend of vriendin waarmee ze niet samenwonen maar die ze af en toe ontmoeten om wat leuks te doen. Met de dating site / contact site Single is er eindelijk een goede contact site voor het vinden van single vrienden of voor dates waarbij het niet meteen om een eventuele partner relatie draait.

Kijk bij de het review Single.nl voor alle informatie en een gratis test-account.

Vriendschappen en LAT relaties

De contactsite Single.nl is een relaxte datingsite waarbij de focus niet zo op ideale matches en het vinden van een vaste partner ligt. Dat maakt het gebruik van deze dating site voor happy singles een stuk laagdremeliger, evenals het aangaan van dates via deze contactsite,

Je kan er op zoek gaan naar leuke single vriendinnen en vrienden zonder dat er meteen gewogen hoeft te worden of er meer in zit. Je kunt zo een  (nieuwe) vriendenkring opbouwen met vrienden en of vriendinnen waarmee je leuke dingen kunt doen. En misschien worden jij en één van die vrienden en vriendinnen wel verliefd op elkaar. Dat zou heerlijk zijn, maar dat hoeft absoluut niet!

Zie ook: Meer tips dating sites

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.