Deze beroepen doen het goed bij dating


Bij dating sites en dating apps wordt er veel naar foto's en naar de beschrijving van het uiterlijk gekeken als het aankomt op het bepalen of iemand geschikt is voor een date. Maar er zijn meer factoren die meespelen.


Leeftijd en woonplaats natuurlijk, maar datingapp Badoo constateerde dat ook de baan van iemand een belangrijke rol speelt of er naar de juiste kant geswiped wordt.

De baan van iemand laten meewegen of iemand geschikt relatie-materiaal is lijkt iets van tientallen jaren geleden. Badoo besloot daarom onderzoek te doen en te kijken wat jonge mensen (18 tot 30 jaar) op dit punt belangrijk vinden, en inderdaad kwamen daar lijstjes uit met beroepen die een belangrijke rol kunnen spelen om iemand te polsen voor een mogelijke date.

Deze beroepen kiezen de vrouwen

De liefde van de man gaat door de maag, maar vrouwen kunnen er ook wat van! Het beroep dat jonge vrouwen namelijk het meest aantrekkelijk vinden aan een man is de chefkok. Dus heren, volg een kookcursus en laat je omscholen tot baas in de keuken. Liefst baas in eigen keuken, van een eigen restaurant, want de ondernemer staat op plaats drie.

Ook voor ingenieurs en marketeers hebben we goed nieuws, want ook deze staan in de top vijf van meest gewilde beroepen voor mannen in de dating app. En passen al deze beroepen je niet? Zet dan een hoofddeksel op, laat je baard staan, trek een intellectueel gezicht en wordt kunstenaar.

1. Chefkok
2. Ingenieur
3. Ondernemer
4. Marketeer
5. Kunstenaar

Deze beroepen zijn bij mannen favoriet

Vrouwen hoeven geen schilder-palet te kopen en dat ze goed kunnen koken wordt vast op prijs gesteld, maar ze hoeven dit niet beroepsmatig te doen. De mannen zijn vooral dol op kapsters en verpleegkundigen. Ook de advocate wekt de interesse van vele mannen en ondernemingszin wordt niet alleen door de dames maar ook door de heren op prijs gesteld. De top vijf wordt compleet gemaakt door de lerares.

1. Kapster
2. Verpleegkundige
3. Advocaat
4. Ondernemer
5.Lerares

Zie ook: Meer dating onderzoekenOnderwerpen:
Beroepen dating, succesvolle man daten, voorkeuren vrouwen bij dating.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.