Zo kun je aan een foto zien of iemand bij je past


Kun je aan een foto zien of iemand een perfecte match voor jou is? Of kun je dat zien als iemand langsloopt? Volgens Monica Wardenaar wel. Aan de hand van uiterlijke kenmerken kun je de mensen in hokjes plaatsen. Dat klinkt niet leuk, maar praktisch is het wel. De mensen uit bepaalde hokjes kunnen namelijk helemaal niet bij je passen, en personen uit andere hokjes wel.

Dat indelen gaat in drie eenvoudige stappen. Eerst bepaal je wat je zelf voor "menstype" bent. Je weet dan welke andere menstypes bij jou passen en welke niet. Aan de hand van iemands uiterlijk kun je vervolgens van andere mensen bepalen tot welke menstypes deze behoren. Is het geen menstype dat bij je aansluit, vergeet het dan maar, een date zal weinig kans op succes hebben, en een relatie al helemaal niet.

Maar met het juiste menstype kun je een lang en gelukkig leven tegemoet gaan. Jullie passen namelijk perfect bij elkaar.

Iemands menstype bepalen
Dat op uiterlijk kiezen van de perfecte date gaat dus niet op kenmerken die je mooi vind, zoals haarkleur, lichaamslengte of mooie ogen, maar op de kenmerken die bepalen welk menstype iemand is. Het kan dus zijn dat je iemand op een foto ziet die je niet knap vindt, maar die op basis van dat uiterlijk wel perfect bij je past.

Monica Wardenaar onderscheidt dertien menstypes, onderverdeeld in zeven klassieke types en zes gecombineerde types. Niet iedereen is heel duidelijk in één vakje te plaatsen, er zijn ook tussenvormen, maar ook daarvan is het prima te bepalen of ze met jou een goede match vormen.

Hoe je de menstypes bepaalt en hoe bepaalde types met je matchen en andere niet gaat te ver om hier te bespreken. Monica Wardenaar schreef daar het boek "Jij past echt bij mij" over. (Hier meer informatie). Dit boek heeft lovende kritieken van de lezers op Bol (met gemiddeld de maximale vijf sterren).

Aan de hand van beschrijvingen en voorbeeld foto's in het boek kun je van mensen heel makkelijk het menstype bepalen. Deze technieken kun je vervolgens loslaten op de foto's van mensen op dating sites en in dating apps. Zo kun je, zonder dat je ze maar gesproken hebt, al bepalen of deze mensen een goede match voor jou zijn.

Niet alleen voor dating handig
Natuurlijk kun je deze kennis ook loslaten op andere mensen. Bijvoorbeeld collega's of klanten. Met een beetje oefening kun je bij binnenkomst van een nieuwe collega al bepalen of je goed moet hem of haar zal kunnen opschieten.


Onderwerpen:
Matching foto dating, match foto, type mens foto zien.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.