Waarom vinden vrouwen via dating vaak een foute man?

Kom je vaak een ongeschikte man of zelfs een ronduit foute man tegen als je date? Lees hier hoe dat komt.

foute man dating

Het is een klacht die je vaak van datende vrouwen hoort, ze lopen keer op keer tegen de verkeerde man op. Klopt dit, en zo ja, waarom is dat?


Zijn alle mannen op datingsite en datingapps altijd fout? Nee natuurlijk niet. Waarom gaat het dan vaak mis, en kom je als vrouw vaak uiteindelijk bij een foute man uit? Daarvoor zijn verschillende redenen.


De eerste date valt bijna altijd tegen
Het begint al bij de aanloop naar de eerste date. De meeste vrouwen besluiten meestal pas tot een daadwerkelijke date over te gaan als ze zich online heel erg tot een man aangetrokken voelen. Er is dan dus sprake van zeer hoge verwachtingen, en het is heel begrijpelijk dat als de verwachtingen hoog zijn, de kans op een teleurstelling extra groot is.

Daarbij komt dan ook nog dat de eerste (blind) date niet de meest optimale situatie is voor een relaxte ontmoeting met iemand waarvan je ter plekke helemaal ondersteboven raak. Jij bent nerveus en onzeker, de ander is nerveus en onzeker. 

En de ander is toch anders dan dat geweldige plaatje dat je in je hoofd hebt. De ander ziet er in werkelijkheid toch iets anders uit dan op de foto (dat is namelijk altijd het geval) en hij of zij praat en reageert ook anders dan je had gedacht. 

Eigenlijk is er vaak helemaal niets mis met de ander, maar het is anders, waardoor er verwarring ontstaat, en de beroemde klik die iedereen zoekt er meestal niet is bij de eerste date.

Waarom klikt het dan wel met de foute man?
Maar waarom komen vrouwen dat uiteindelijk wel vaak op een foute man uit? Wat vrouwen een foute man noemen is vaak een man met een goed talent om te versieren. Van onzekerheid en verlegenheid is bij deze man niets te merken tijdens de eerste date. 

De foute man weet precies hoe hij zich moet gedragen en wat hij moet zeggen om de vrouw om zijn vinger te winden. Vaak is dat omdat hij dit spel al vele malen gespeeld heeft. En waarschijnlijk gaat hij dit spel nog vaker spelen, met anderen, ook al heeft hij zijn date voor deze avond veroverd.

Maar wat doe je hier aan?
De belangrijkste tip die datingexperts geven is om je eerste date wat meer kansen te geven. Is de eerste date een echte zware teleurstelling? Dan is het natuurlijk einde oefening. Maar is je date een zesje? Haal dan niet meteen af omdat die klik er nog niet is. Je kent deze man namelijk helemaal nog niet! 

Volgens de experts zijn er vaak vier tot zes dates nodig om tot die gewenste klik te komen. Pas dan ga je de ware ik van de ander kennen en is er sprake van kriebels die op de waarheid en niet op een idee gebaseerd zijn.

En zo zijn er nog meer tips om te voorkomen dat je tegen een foute man aan loopt. Kies bijvoorbeeld voor een serieuze datingsite, ook al is deze niet gratis. 

De gratis datingapps en gratis datingsites en gratis chatsites zijn namelijk het domein van foute mannen. Bij deze dating apps en dating sites kunnen ze makkelijk en laagdrempelig scoren.

Foute mannen zijn vaak gemakzuchtig. Tijdens de date willen ze best moeite doen om je te veroveren, maar bij de voorbereidingen schieten ze met hagel. Foute mannen steken niet te veel tijd in het leggen van contacten die misschien toch tot niets leiden. 

Laat mannen wat moeite doen om een afspraakje met je te mogen hebben, de foute man zal dan snel zijn pijlen op een meer makkelijke prooi richten.

Zie ook: 


Onderwerp:
Waarom vinden vrouwen via dating sites en dating apps vaak een foute man of een man die niet bij hen past? Ligt dat aan de mannen? Ligt dat aan de vrouw. Ligt dat aan de datingsite of dating app? Of is het logisch gevolg dan dating dat vrouwen vaak een foute man of verkeerde man treffen? Dat laatste is vaak het geval. Hier lees je waarom vrouwen vaak bij een verkeerde of foute man terecht komen. 

Relatie foute man, macho, verkeerde man, dating foute mannen.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.