Masterflirt: Leer flirten en versieren


Hoe versier je een vrouw? Dat je de vraag die menig single man zichzelf stelt, zonder daar een duidelijk antwoord op te krijgen. Masterflirt is een standaardwerk van Tom Gorny en Tim van Ewijk wat wel een duidelijk antwoord op die vraag geeft, en veel meer dan dat!


Dit boek, wat inmiddels in meerdere uitgaven beschikbaar is, geeft je niet alleen tips over hoe te flirten, maar zorgt er ook via opdrachten voor dat je deze flirttips ook echt (effectief!) gaat toepassen. Zo maakt dit boek van een muurbloem een geraffineerde verleider. En dan blijkt ineens dat iedere man kan flirten en verleiden.

Weg met die barrière
Veel mannen hebben een soort beschermlaagje die ze er van weerhoudt te flirten en te verleiden. Dit is echter een sociaal opgeworpen barrière die niet natuurlijk is. Flirten en verleiden hoort namelijk bij de natuurlijke drang tot voortplanting, alleen deze wordt ons door de "politiek correcte" samenleving met feminisme en gender neutrale toiletten afgeleerd. De Masterflirt boeken helpen je deze barrière te doorbreken. Verleiden en flirten blijkt dan ineens heel effectief en leuk, en ook door veel vrouwen leuk gevonden te worden. Want zou jij het als vrouw niet leuk vinden als een man laat blijken dat deze je leuk vindt?

Hoe krijg je contact?
Hoe krijg je contact met dat leuke meisje of die leuke vrouw? Waar let een vrouw onbewust op? Hoe spreek je haar aan? Hoe bemachtig je het telefoonnummer van die leuke dame? Versieren lijkt een kunst, maar is ook een truc, een truc die iedereen kan leren. Het boek Masterflirt vertelt je hoe.

Je krijgt echt goede tips een gesprek tot stand te brengen en, net zo belangrijk, op gang he houden. Een beetje manipulatie wordt daarbij niet geschuwd. Want om echt effect te hebben moet je durven je schroom opzij te zetten en die leuke vrouw of dat leuke meisje af en toe naar de mond te praten. Soms heiligt het doel de middelen als je echt wat wil bereiken, en daar is dit boek voor geschreven: Om dat te bereiken.

Ook voor online dating
Het boek Masterflirt is te koop in diverse versies, ook als ebook. Onder de naam Masterflirt Online Daten (hoe vind je een vrouw via internet) is er ook een speciale versie voor online dating. Want  hoeveel goede datingsites er ook zijn, met heel veel profielen van leuke vrouwen, toch is maar 5% van de mannen daar succesvol en  heeft 83% zelfs nooit een date! (Mede omdat ze onze dating tips niet lezen). 

Maar hoe doet die succesvolle 5% het dan? Niet omdat ze zo knap en geslaagd in het leven zijn, maar omdat ze de goede tactieken toepassen. Masterflirt Online Date legt je die tactieken uit en laat ze je uitvoeren op de datingsites.

Kijk hier voor meer informatie over de Masterflirt boeken en om deze boeken voor succesvol flirten eventueel aan te schaffen. Versier ze!

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Dames hou er wel rekening mee dat dit boek alleen voor mannen bedoeld is. Als vrouw heb je weinig aan deze datingtips. Ik had dit boek voor mezelf gekocht maar na het doorgebladerd te hebben aan een single collega van me gegeven. Die was er wel heel positief over, voor mannen staan er wel goede tips in voor flirten en versieren. Hij is nog steeds single, maar ik heb het idee dat hij in het weekend wel voordeel heeft aan deze tips ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het eerste boek wel Beppie. Maar er is ook "MasterFlirt - hoe vind en bind je die vent" dat speciaal voor vrouwen geschreven is. Dat zijn dus heel andere tips om de flirten en versieren. Al zijn er natuurlijk wel overlappingen. Maar aangezien mannen van Mars komen en vrouwen van Venus zijn er wel andere tactieken nodig.

      Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.