Succes op een dating site? Op de foto met je hond


Heb je een hond? Dan kun je deze niet alleen gebruiken als excuus om een lekker lange wandeling te maken, je kunt je hond ook inzetten om een date te krijgen. Een foto van jou en je hond op een dating site vergroot je kansen op een date aanmerkelijk. Zowel bij vrouwen als bij mannen.


De Amerikaanse datingsite eHarmony deed een onderzoek naar de meest effectieve foto's op een datings site. Bij de vrouwen scoorde foto's in bikini het hoogst, dat is niet zo'n spectaculaire uitkomst. Wat wel opviel is dat zowel bij de mannen als bij de vrouwen een foto met hond de interesse van het andere geslacht opwekt en daardoor eerder tot een concrete date leidt.

Volgens de onderzoekers komt dit omdat zowel mannen als vrouwen bij het poseren met hun hond als meer betrouwbaar overkomen, en dat is een eigenschap die bij het zoeken naar een date erg belangrijk gevonden wordt.

Voor mannen die met hun kind poseren geldt hetzelfde, maar je kind hiervoor inzetten gaat ons te ver. Kinderen horen niet op een datingsite thuis. Honden ook niet, maar dat ligt gevoelsmatig toch anders.

Tip: Tips voor de perfecte foto's op een datingsite (en veel dates)

Meer foto's, meer succes

Ben je er door alleen een foto van jou en je hond te plaatsen? Nee, een andere uitkomst van het onderzoek is dat ook het plaatsen van meerdere foto's je kansen vergroot. Als mannen meerdere foto's plaatsen stijgt hun kans met 10%, bij vrouwen is dat iets minder, 8%.

Meer tips over foto's op een datingsite vind je bij de tips profiel datingsite.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.