Swingers vakantie

Naast een datingsite of een parenclub is er voor stellen nog een andere relaxte manier om andere paren te ontmoeten. Dat kan via een speciale swingers vakantie.


In een hotel, camping of op een cruise schip, samen met allemaal andere swingende stellen? Voor menig swinger is dat een droom. Een droom die makkelijk waar te maken is, want zo'n swingers vakantie kun je gewoon boeken. 


Speciale vakanties voor swingers

De swingers community SDC organiseert deze speciale vakanties voor swingers. Schrijf je gratis in voor SDC om alle mogelijkheden en prijzen te kunnen zien.

Het gaat daarbij om luxe vakanties in mooie hotel-resorts en zelfs op cruise schepen. Hieronder meer informatie over deze vakanties voor swingers.

Hotelvakantie voor swingers

In bepaalde weken huurt SDC complete hotel resorts af zodat deze door swingers gebruikt kunnen worden. Het gaat daarbij om luxe resorts in bijvoorbeeld Frankrijk, op Kreta en zelfs in Mexico. Swingers kunnen elkaar daar dan in een erotische sfeer leren kennen, met alle voorzieningen. Het doet denken aan een parenclub, maar dan gedurende meerdere dagen.

Natuurlijk zijn dit hotels met alle voorzieningen zoals een luxe zwembad, een mooi (naakt)strand, jacuzi's en mooie kamers met ruime bedden. Ook is er veel erotisch vermaak tijdens deze vakantie.Cruise voor swingers

En het kan nog leuker! Bij het bovenstaande SDC vind je ook speciale cruises voor swingers. Er wordt dan een grote cruiseschip afgehuurd voor een cruise met soms wel honderden in swingen geïnteresseerde koppels. Er worden mooie steden in Italië en Kroatië bezocht en gedurende de tochten op zee is er volop erotisch vermaak.

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen via de hierboven genoemde gratis inschrijving bij SDC.

Zie ook:

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Een swingers cruise lijkt me echt geweldig. We fantaseren er thuis wel eens over, maar het besluit om het niet te doen is makkelijk want we kunnen het niet betalen. We hoeven er dus niet over na te denken of we het zouden durven.
    Maar met ruim 5.000 geile mensen op een boot. 5.000 vrouwen en mannen die graag met anderen willen spelen en er niet bang voor zijn zich te laten bekijken. Amerikaanse swingers doen veel aan dit soort seks cruises. Grote cruiseschepen in het Caraïbisch gebied zijn volgeboekt met actieve swingers die uitvaren voor een zonnige swingers vakantie met duizenden gelijk gestemden. Mogen we zeggen dat we jaloers zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb eens op dat SDC gekeken maar een swingers vakantie op een cruise schip zit er voor mij niet in. Maar wat een leuke site is dat SDC zeg! Ik het het swingers dating gedeelte nog niet geprobeerd maar de swingers artikelen zijn inspirerend om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.