Geen problemen met corona voor datingsites


Je zou denken dat datingsites flink te lijden hebben van de corona ellende. Het is immers (zwak uitgedrukt) niet de makkelijkste tijd om een date te hebben. Maar het tegendeel is waar, het lijkt drukker dan ooit op de datingsites. Opmerkelijk: Vooral de sites gericht op erotische dating, dus op lichamelijk contact, worden massaal gebruikt.


Naar aanleiding van het bezoek aan deze website, de inschrijvingen bij aangesloten datingsites en de reacties van deze datingsites en bezoekers kunnen we stellen dat datingsites het ondanks corona prima doen. Veel bezoek, veel activiteit en veel nieuwe inschrijvingen.

Het maken van online contacten

De kroeg in om een leuk persoon te leren kennen is even wat lastiger, en de sfeer in de horeca zal de komende tijd ook wat minder inspirerend zijn. Daarnaast hebben veel mensen meer vrije tijd dan ooit, maar minder mogelijkheden om deze vrije tijd door te brengen. Het wordt dan heel aantrekkelijk om op internet op zoek te gaan naar leuke contacten.

Veel vrouwen en mannen hebben alle tijd om via een datingsite op zoek te gaan naar een (toekomstige) leuke date of een mogelijke partner. Maar ook online flirten en de sexchat zijn populairder dan ooit. Ook bij getrouwde vrouwen en mannen die een beetje spanning zoeken in saaie tijden.

Doordat daten even wat lastiger wat is, is de druk om snel tot een date te komen ook veel minder. Mensen gunnen zich meer tijd om met iemand te chatten en om iemand beter te leren kennen voor ze tot een daadwerkelijke date overgaan. Op termijn verhoogt dat de kans op een geslaagde date, ook al moet je er langer op wachten.

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.