Een vaste sekspartner in Corona tijd


Corona had en heeft de laatste tijd veel invloed op dating gehad. "Gewoon" daten was al heel lastig door de anderhalve meter regel en de gesloten horeca, maar een seksdate helemaal onmogelijk als je je aan de corona regels wilde houden. En erotische dating is nog steeds heel anders als het was. Veel vrouwen, mannen en stellen kiezen voor hun seksbehoeften daarom voor een vaste sekspartner.


Een vaste sekspartner mag, niemand minder dan premier Rutte heeft dat tijdens de officiële persconferentie gezegd. Wie zijn wij dan om daaraan te twijfelen ;-)

Natuurlijk zijn er mensen die al sinds het begin van de Corona maatregelen lak hebben aan de anderhalve meter en andere contact beperkingen en gewoon aan seksdates en one night stands zijn blijven doen, maar de meeste mannen, vrouwen en paren zijn toch voorzichtig aan gaan doen als het met seks met onbekenden aan komt. En nog steeds is men heel voorzichtig, al is er inmiddels meer mogelijk.

Dat is te zien aan de oproepjes op datingsites voor seksdating. Op deze erotische dating sites staan aanmerkelijk meer oproepen dan gebruikelijk waarin mensen zoeken naar een vast sekscontact. Een vriendje, vriendinnetje of bevriend stel waarmee ze kunnen afspreken als er wederzijds zin in seks en intimiteit is.
Natuurlijk blijft het ook bij een vaste sekspartner belangrijk om voorzichtig te blijven. Anderhalve meter afstand houden is bij een seksdate natuurlijk geen optie, maar het is logisch dat je niet afspreekt als één van beide ziekteverschijnselen heeft, en je mag je vaste sekspartner dan als gezinslid beschouwen, het is voor beide partijen beter als je je verder zoveel mogelijk aan de corona regels houdt.

En op dat punt moet je vertrouwen in elkaar kunnen hebben.

Zie ook: 

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.