Dit vindt men belangrijk bij iemand voor een seksdate

seksdating ervaringen

Wat vind jij belangrijke eigenschappen die belangrijk zijn om te bepalen of je met een man of vrouw een seksdate wil? We vroegen dit aan diverse vrouwen en mannen op datingsites gericht op seksdating.

We begonnen onze rondvraag op de datingsite ......... een datingsite helemaal gericht op seksdates. Wat bepaalt of de mannen en vrouwen op deze dating site een ander uitnodigt voor een seksdate?

Een beetje verliefd

Het is de bekende (maar o zo vage) klik die keer op keer genoemd wordt. Maar wat houdt die klik precies in? Voor Astrid (24) is er sprake van een klik als ze zich bij iemand op haar gemak voelt. "Iemand met humor waarbij ik een gezellige avond heb die dan gepast afgesloten kan worden". Bij Kevin (26) is er sprake van een klik bij "een dame die mijn blik continue naar haar toe trekt". 

Steffie (41) noemt het een beetje verliefd worden op iemand, "een man die met kriebels in de buik geeft". En die kriebels komen we vaak in de gesprekken tegen. Het mag dan vaak om een one night stand gaan, het gevoel verliefd te kunnen worden op de betreffende man of vrouw geeft vaak de doorslag of deze persoon geschikt is voor een leuke seksdate.

Meer fysiek gericht

Maar die klik hoeft niet perse op geestelijk gebied te zijn. Pieter (34) legt zijn prioriteiten anders: "grote borsten, van die enorme jetsers, hoe groter hoe beter","ze mogen gerust hangen, no problem, groot en zacht". Pieter is duidelijk een borstenman. "Als ik een date zoek, dan selecteer ik echt op de tietmaat". Pieter is dan ook niet alleen te vinden op .....maar ook op Maatje Meer Match, een datingsite voor dikkere vrouwen en mannen. Maatje Meer Match is geen datingsite voor seksdates, ¨dus ik moet daar wel voorzichtiger zijn, maar daar vind je vrouwen met waanzinnige borsten! En daar zitten geile donders tussen!".

Ook Lola (38) op Ondeugend Daten zoekt de klik vooral fysiek. "Een lekkere pik is belangrijker dan een lief karakter". Dat is duidelijk. Lola vind een bad boy zelfs aantrekkelijker dan een lieve man. "Het gaat me bij die dates alleen om de lust, dus de rest is niet belangrijk". Lola wil alleen genieten en is een liefhebster van een beetje ruwe seks. "Als ik een seksdate zoek let ik alleen op de foto's en de fysieke kenmerken". Maten zijn belangrijk voor Lola.

Hoge eisen, minder seksdates

Voor stel Brig en Ben (41, 45) dat via Ondeugend Daten met andere stellen date is het wel een combinatie van een lichamelijke en geestelijke klik. Het koppel heeft een behoorlijk verlanglijstje waarbij ze niet alleen een goed gesprek op goed niveau willen kunnen voeren, maar waarbij ook lichaamslengte en postuur, en bijvoorbeeld ook niet roken van belang zijn. Het koppel noemt zichzelf dan ook kritisch. Bemoeilijkt dat kritisch zijn het vinden van een date dan niet? "Ja heel veel dates hebben we dan ook niet, ook omdat we van onze dates ook verwachten dat ze een beetje kritisch zijn en niet met iedereen het bed induiken". Gelukkig hebben Brig en Ben onlangs een leuk koppel ontmoet die aan al hun eisen voldoen en waarmee ze regelmatig afspreken.

Ook Gaby (30, Passie voor 2) houdt er wel een verlanglijstje op na. "Je mag als vrouw op een seksdating site best eisen stellen". Gaby is dan ook een mooie dame om te zien en heeft aan mannelijke aandacht geen gebrek, ook niet buiten het online daten om. "Maar op Passie voor Twee kun je heerlijk zoeken en afspraken maken, en je weet precies wat je wil". Ook bij Gaby gaat het om een totaalpakket "maar dat de man knap is vind ik wel heel belangrijk".

Voor de alleenstaande moeder Moniek (38, Novamora) gaat het echt om het totaalplaatje of ze ingaat op de uitnodiging van een man om te seksdaten. Het uiterlijk speelt een rol, maar gevoel voor humor, aandacht voor haar tijdens de inleidende chats en mails en een leuk en positief karakter zijn minstens zo belangrijk. "Ik duik niet alleen maar het bed in, maar wil ook een gezellig gesprek hebben en kunnen lachen, zo kom ik in de stemming".

Kortom, de klik komt in vele vormen voor. Wat is voor jou de klik de bepaalt of je met een man, vrouw of koppel een date wil? Hier onder kun je je mening posten.

Zie ook: 


Onderwerp:
Veel vrouwen en mannen speuren op internet naar een leuke spannende seksdate. Maar natuurlijk duiken deze dames en heren niet zomaar met iedereen het bed in. Wat maakt een man of vrouw geschikt voor een seksdate? Wat verleidt deze mannen en vrouwen tot een seksdate? We vroegen ze het gewoon. Lees hier boven de interviews en ervaringen.

(C) Content=King

© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.