Seksdating: Wat zijn je onvervulde sekswensen?

Welke sekswensen hebben vrouwen, mannen en stellen die via internet aan seksdating doen? Hier lees je het!

sekswensen


Wat zou jij op het gebied van seksdating nog mee willen maken wat je nog niet meegemaakt hebt? Met andere woorden wat zijn je onvervulde sekswensen? Wij vroegen dat aan vrouwen en mannen op diverse dating sites gericht op seksdating. Wat is hun sekswens die ze graag nog waar zouden maken?


Hoewel deze op seksdating sites actieve vrouwen en mannen in veel gevallen al heel wat beleefd hebben op het gebied van seksdating bleken er bij deze dames en heren toch nog genoeg onvervulde sekswensen te zijn.


Een trio staat hoog op menig sekswens lijst

Zo spraken we Erna op Regio Sexcontact. Deze 26 jarige jongedame heeft via deze erotische datingsite al diverse geslaagde seksafspraakjes met mannen gehad, maar dat betekent niet dat ze geen onvervulde sekswensen meer heeft. 


Trio MVM

De nog onvervulde sekswens van Erna is een trio met voor haar twee onbekende mannen. "Liefst dat die twee mannen wel bekende van elkaar zijn, dat lijkt me zo supergeil". 


Als alternatief wil Erna een keer samen met een seksvriendje (die ze ook via de Regio Sexcontact dating site kent) een keer met een man afspreken voor een triootje. "Maar het is toch net niet wat ik wil". Trio seks met twee onbekende mannen die elkaar wel kennen blijft haar tot nu toe onvervulde sekswens.


Trio VMV

Triootjes worden ook door anderen veel genoemd als (nog) onvervulde sekswens. Vooral bij mannen, al gaat het dan in de meeste gevallen om een VMV trio. 


Bij Bennie (35) bijvoorbeeld. "Het lijkt mij zo opwindend spannend als twee vrouwen mij gelijktijdig bevredigen!". Tot nu toe is het bij Bennie echter alleen bij MV seksdates gebleven. "Maar ik hoop binnenkort twee van die meiden eens gelijk te daten".


Als stel samen op zoek naar een trio

Niet alleen single vrouwen en mannen hebben trio seks als nog onvervulde sekswens. Ook bij het stel Jacque en Sam staat een MVV trio hoog op de sekswens lijst. "Met mannen en koppels hebben we al meermalen gedate, maar een single vrouw er bij is onze grote droom". 


Sam wil haar bi-kant wel eens verkennen en Jacque lijkt seks met twee vrouwen geweldig. Daarom zoeken deze veertigers via Regio Swingers niet alleen naar leuke stellen en mannen, maar ook naar ruimdenkende vrouwen voor een trio.


Als drie niet meer genoeg is

Opmerkelijk: Veel mannen, vrouwen en stellen die een trio al eens beleefd hebben noemen seks met nog meer mensen als hun grootste sekswens. 


Seks met meerdere mannen

Melanie (32, Ondeugend Daten) fantaseert bijvoorbeeld vaak over een groepje mannen dat haar neemt. "Dan lig ik in bed met een trillend speeltje, ogen dicht, en fantaseer over handen die me overal strelen en piemels om te mee te spelen","en dan wordt ik door allemaal één voor één genomen". 


Hoe reëel is haar onvervulde sekswens? "Het zal wel een droom blijven, want in het echt durf ik dit echt niet¨. Melanie beperkt zich bij Ondeugend Daten dan ook maar tot één op één seksdates.


Groepseks met meerdere stellen

Ook het echtpaar J&J (eveneens Ondeugend Daten) heeft groepseks als grote onvervulde sekswens. Maar hun kansen op het vervullen van deze ondeugende wens is heel wat groter. "We hebben al een paar keer met een leuk stel een geile date gehad, en ze kennen een ander swingend stel dat wel eens gelijk met ons wil daten". 


J&J zien deze seksdate met zes ook wel zitten. "Hun profiel en foto's zien er veelbelovend uit". Voorlopig is het echter even wachten tot het met corona (covid-19) wat beter gaat. "Dan gaat die date er zeker komen". Dat is er weer een onvervulde sekswens vervuld!


Soms is een gewone seksdate al spannend genoeg

Maar helaas, corona belemmert meer mensen bij het vervullen van hun sekswensen. Zo ontdekte Samson (47) de Ondeugend Daten datingsite pas kort geleden en heeft er inmiddels diverse leuke en veelbelovende contacten opgedaan, maar daten durft hij nu niet. Voor Samson blijft seksdating an sich nog even een  nog niet vervulde sekswens. Een onvervulde sekswens die hij desondanks op korte termijn hoopt te vervullen.


En zo worden er door de daters nog meer sekswensen genoemd die ze via seksdating sites graag vervuld zouden willen zien. Bijvoorbeeld seks in het openbaar, seks met iemand van het eigen geslacht of een bezoek aan een parenclub. 


Daarover meer in deel 2.Zie ook:Onderwerp:
Ook bij vrouwen, mannen en stellen die actief aan seksdating doen zijn er vaak nog onvervulde sekswensen die ze graag nog eens waar zouden willen maken. Wat zijn hun sekswensen? En hoe willen ze hun sekswens vervullen? Hierboven het eerste deel van onze gesprekken met seksdaters over hun nig niet vervulde sekswensen.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Ik sluit me aan bij de sekswens van Erna. Een MMV trio is mijn grote seksfantasie. Al vele jaren! Ik heb er bij mijn ex op gezinspeeld maar die reageerde daar heel negatief op. Hij wilde meteen op internet op zoek naar een vrouw voor een trio toen ik het aankaartte, maar MMV was voor hem onbespreekbaar, Nou zak er maar in, geen MMV dan ook geen VVM.

  Inmiddels ben ik van hem verlost en kan nu doen wat ik wil. Seksdates met wildvreemde mannen bijvoorbeeld, en sinds kit heb ik een echte FWB buddy, een leuke single kerel uit de buurt waarmee ik af en toe afspreek voor stomende seks. Met hem wil ik nu mijn grote sekswens gaan waarmaken. Hij vindt het prima als ik er een keer een andere man bij bij vraag als hij komt. Op de ondeugende datingsite ben ik nu op zoek naar een leuke kerel die net zoveel zin heeft als ik in een MMV trio.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onze nog niet vervulde sekswens is een trio met een vrouw er bij. Ik heb die sekswens om een MVV trio te hebben al langer (zoals heel veel mannen) maar het bleef bij dromen. Tot mijn verbazing was het mijn vriendin die er ineens op een geil moment over begon. Ze wilde wel eens een trio met een vrouw of meisje, en dan zelf ook seks met die vrouw hebben. Natuurlijk hebben we ons toen onmiddellijk voor een datingsite ingeschreven ;-)

  Helaas is het tot nu toe met het vinden van die extra vrouw niet gelukt. Maar we zijn wel ingegaan op de uitnodiging van een ander jong stel met dezelfde wens. Zo konden de beide meiden lekker met elkaar seksen en voor ons mannen was het extra leuk want toen die meiden echt geil waren vonden ze het prima om te partner ruilen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roosje met het geschoren doosje17 maart 2024 om 21:57

  Mijn grote sekswens voor bij een seksdate is dat mijn date mij nadat hij mij volgespoten heeft mijn kutje schoon likt. Ik vind niets zo geil als dat. Mijn ex was een egoïst maar dat deed hij wel bij me, maar bij seksdating is het er nog niet van gekomen.

  Of de man wil het alleen met condoom doen, of de man heeft zoveel wisselende contacten dat ik wil dat hij het met condoom doet, of de man vind het vies om na afloop zijn eigen geil bij mij weg te likken. Maar ik blijf zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Datingsites voor seksdating zijn ideaal om je sekswens te reageren. Zo heb ik via internet een leuke seksvriendin gevonden. Nadat we een paar keer hadden afgesproken kwam deze single vrouw met haar onvervulde sekswens om eens gelijktijdig in haar beide gaatjes door twee mannen geneukt te worden.

  Nou ben ik niet de lulligste ;-) dus heb ik op de seksdating site voor haar een tweede man gevonden en samen met hem haar sekswens waargemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.