Seksdating: Wat zijn je onvervulde sekswensen?

sekswensen

Wat zou jij op het gebied van seksdating nog mee willen maken wat je nog niet meegemaakt hebt? Met andere woorden wat zijn je onvervulde sekswensen? Wij vroegen dat aan vrouwen en mannen op diverse dating sites gericht op seksdating. 

Hoewel deze op seksdatingsites actieve vrouwen en mannen vaak al heel wat beleefd hebben op het gebied van seksdating bleken er toch nog genoeg onvervulde sekswensen te zijn.

Een trio staat hoog op menig sekswens lijst

Zo spraken we Erna op Regio Sexcontact. Deze 26 jarige jongedame heeft via deze erotische datingsite al diverse geslaagde seksafspraakjes met mannen gehad, maar haar nog onvervulde sekswens is een trio met haar twee onbekende mannen. "Liefst dat die twee mannen wel bekende van elkaar zijn, dat lijkt me zo supergeil". Als alternatief wil Erna een keer samen met een seksvriendje (die ze ook via Regio Sexcontact kent) een keer met een man afspreken voor een triootje. "Maar het is toch net niet wat ik wil".

Triootjes worden veel genoemd als (nog) onvervulde sekswens. Vooral bij mannen, al gaat het dan om een VMV trio. Bij Bennie (35) bijvoorbeeld. "Het lijkt mij zo opwindend spannend als twee vrouwen mij gelijktijdig bevredigen!". Tot nu toe is het bij Bennie echter alleen bij MV seksdates gebleven. "Maar ik hoop binnenkort twee van die meiden eens gelijk te daten".

Ook bij het stel Jacque en Sam staat een MVV trio hoog op de sekswens lijst. "Met mannen en koppels hebben we al meermalen gedate, maar een single vrouw er bij is onze grote droom". Sam wil haar bi-kant wel eens verkennen en Jacque lijkt seks met twee vrouwen geweldig. Daarom zoeken deze veertigers via Adultmatch niet alleen naar leuke stellen en mannen, maar ook naar ruimdenkende vrouwen voor een trio.


Als drie niet meer genoeg is

Opmerkelijk: Veel mannen, vrouwen en stellen die een trio al eens beleefd hebben noemen seks met nog meer mensen als hun grootste sekswens. Melanie (32, Ondeugend Daten) fantaseert vaak over een groepje mannen dat haar neemt. "Dan lig ik in bed met een trillend speeltje, ogen dicht, en fantaseer over handen die me overal strelen en piemels om te mee te spelen","en dan wordt ik door allemaal één voor één genomen". Hoe reëel is haar onvervulde sekswens? "Het zal wel een droom blijven, want in het echt durf ik dit echt niet¨. Melanie beperkt zich bij Ondeugend Daten dan ook maar tot één op één seksdates.

Ook het echtpaar J&J (eveneens Ondeugend Daten) heeft groepseks als grote onvervulde sekswens. Maar hun kansen op het vervullen van deze ondeugende wens is heel wat groter. "We hebben al een paar keer met een leuk stel een geile date gehad, en ze kennen een ander swingend stel dat wel eens gelijk met ons wil daten". J&J zien deze seksdate met zes ook wel zitten. "Hun profiel en foto's zien er veelbelovend uit". Voorlopig is het echter even wachten tot het met corona (covid-19) wat beter gaat. "Dan gaat die date er zeker komen".

Corona belemmert wel meer mensen bij het vervullen van hun sekswensen. Zo ontdekte Samson (47) de Ondeugend Daten datingsite pas kort geleden en heeft er inmiddels diverse leuke en veelbelovende contacten opgedaan, maar daten durft hij nu niet. Voor Samon blijft seksdating an sich nog even een  nog niet vervulde sekswens.

En zo worden er door de daters nog meer sekswensen genoemd die ze via seksdating sites graag vervuld zouden willen zien. Bijvoorbeeld seks in het openbaar, seks met iemand van het eigen geslacht of een bezoek aan een parenclub. 

Daarover meer in deel 2.

Zie ook:

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.