Seksrelatie of one night stand?

Gaan de mannen en vrouwen die actief zijn voor éénmalige sekscontacten (een one night stand) of voor een seksrelatie? Hier lees je het! 


Seksrelatie of one night stand?

Zijn de mannen en vrouwen die dating sites voor seksdating gebruiken op zoek naar snelle éénmalige avontuurtjes (een one night stand) of geven ze de voorkeur aan een langdurige seksrelatie. Wij spraken op diverse erotische datingsites met diverse vrouwen en mannen over dit onderwerp. 


Het merendeel van de gebruikers van seksdating websites geeft de voorkeur aan een terugkomend contact, al zijn de redenen voor zo'n seksrelatie verschillend.


Vraag: Heeft een one night stand of een seksrelatie jouw voorkeur?


Stephanie: Eerst even loskomen

De op de erotische datingsite Novamora actieve Stephanie (34) geeft de voorkeur aan een regelmatig terugkomende sekspartner omdat ze het moeilijk vindt om bij een vreemde helemaal los te gaan. 


"Bij een eerste keer staat er toch een beetje een rem op" zegt ze. "Ik heb best wel one night stands gedaan", "het moet met iemand toch altijd eerst de eerste keer zijn". 


Soms valt zo'n one night stand tegen en dan komt er daardoor geen tweede keer, maar een man die haar kan behagen ziet Stephanie graag terugkomen. 


Harrie: De seks wordt beter

Harrie (29) wil een leuke dame ook graag terug zien komen. "De seks wordt als je elkaar beter gaat kennen alleen maar beter","de eerste date is het veel aftasten en proberen, je weet nog niet wat de ander lekker vindt en zij weet het ook nog niet van mij". 


Harrie ziet zijn Novamora dates dan ook graag meermalen.


Monique: Meerdere vaste seksvriendjes

Ook Monique (43) geeft de voorkeur aan dates met seksvriendjes die ze al wat langer kent. "Maar dat betekent niet dat ik monogaam ben, niet echt!". Monique vind het heerlijk om met wisselende partners seks te hebben, "ieder heeft zijn eigen kwaliteiten". 


Maar ze put daarbij wel uit een poule van vaste seksvriendjes, "maar er is altijd een vacature". Daarom chat Stephanie veelvuldig met leuke mannen op Novamora.


Sammie: Zolang het leuk is, graag terugkomen

Op Regiosexcontact spreken we Sammie (vrouw, 31) voor wie een terugkomend sekscontact minder vanzelfsprekend is. "Ik heb hier al veel leuke mannen ontmoet en seksdates gehad","soms spreken we nog eens af soms blijft het bij één keer","ik heb twee vriendjes via deze site waarmee ik al meer dan twee jaar seks heb". 


Sammie gaat niet de eerste ontmoeting in met het idee een seksrelatie te vinden, maar "als we het beide leuk en lekker hebben gevonden komt er meestal wel weer een uitnodiging".


Kenny: Een one night stand zonder gedoe

Kenny (25) denkt er heel anders over. "One night stands, absoluut". Een seksrelatie ziet deze Rotterdammer helemaal niet zitten. "veel te veel gedoe". 


Via Regiosexcontact spreekt hij vaak af met leuke meiden, maar hoe leuk dit meisje of dame ook is, en hoe goed de seks ook is, meer dan twee keer seksdaten met een vrouw wil hij niet. "Ik zoek absoluut geen vaste relatie, en na twee keer gaan ze claimen","ze gaan dan moeilijk doen als ik met andere meiden wil afspreken en ze willen dingen gaan doen die stelletjes doen". 


Kenny neemt na één of twee keer seks snel de benen.


Boud: Zuinig zijn op wat je gevonden hebt

Boud (man, 40) gaat daarentegen voor de seksrelatie. Zijn motivatie, "een leuke date vinden is moeilijk genoeg, ik wil dan niet de volgende dag weer overnieuw beginnen".


Venus: Geheime seksrelatie, want getrouwd

Venus (46) is een getrouwde vrouw die via Secret Flirt Dating op zoek is naar een "leuke man voor er naast". Ze denkt daarbij wel aan een vaste maar geheime seksrelatie. "Om vreemd te gaan wil ik wel iemand die ik kan vertrouwen".


Kelt: Geef de liefde geen kans

Grappig, want de eveneens getrouwde Kelt (man, 36) op dezelfde dating site denkt daar precies andersom over. Hij wil juist alleen one night stands. "Dat houdt het simpel". Kelt wil zo voorkomen dat het complex wordt als er één van de twee verliefd wordt. "Dan staat er straks zo'n dame bij mijn vrouw op de stoep".


Stellen gaan vaak voor een langdurige seksuele vriendschap

En hoe zit het bij de stellen? We spreken diverse koppels op Regio Swingers en daarbij valt het op dat de stellen die een stel zoeken duidelijk de voorkeur geven aan een langdurige seksuele vriendschap tussen de stellen. Hierbij blijven de gewenste contacten ook niet tot alleen het bed beperkt. 


Opmerkelijk: Bij de stellen die ook sekscontact met mannen zoeken zijn de wensen meer gevarieerd.. Sommige stellen zien een "huisvriend" wel zitten, maar andere swingende paren die sekscontact met een man zoeken willen dat graag tot een eenmalig avontuurtje beperken. 


Of zoals Bredaman (53) zegt. "er zijn hier zoveel mannen te vinden, en mijn vrouw wil ze allemaal proberen :-)  ".Zie ook
Onderwerpen:
Ga je voor een seksrelatie? Of geef je de voorkeur aan een one night stand? We vroegen het diverse vrouwen en mannen die op erotische datingsites sekscontacten opdoen. Veel van deze dames en heren kiezen voor een seksrelatie, een geslaagde eerste seksdate leidt vaak tot een tweede seksdate, maar er zijn ook mannen en vrouwen die alleen éénmalige seks (one night stands) zoeken.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.