Corona: Online flirten en chatten goed alternatief voor dating

chatten en flirten ipv dating door corona

In verband met het gevaar corona op te lopen is daten alleen verstandig als je voldoende afstand houdt. Voor veel vrouwen en mannen is dat een reden om voorlopig even van het daten af te zien. Betekent dit dat de dating sites momenteel stil en verlaten zijn? Nee, verre van, deze contactsites worden echter vaak anders gebruikt. De chat functie wordt meer gebruikt dan ooit.

Datingsites met goede chatmogelijkheden worden dan momenteel volop gebruikt. Om contacten te leggen voor mogelijke toekomstige dates, maar ook gewoon voor de gezelligheid of om online te flirten.

Veel gelegenheid voor een chat of online flirt

Veel mensen zitten deze dagen ook thuis. Bijvoorbeeld omdat ze thuis werken of omdat ze tijdelijk geen werk hebben. De chats op dating sites worden dan ook vooral overdag meer gebruikt. Maar ook 's avonds zijn meer vrouwen en mannen vaker thuis dan normaal, omdat veel uitjes niet mogelijk zijn. Gezellig chatten en / of berichtjes sturen via een dating site is dan een leuk tijdverdrijf. Spannender dan voor de televisie hangen.

24 uur per dag gratis chatten en flitten

Sommige datingsites spelen daar handig op in. Zo heeft de erotische datingsite Adultmatch bijvoorbeeld al zijn chatbox 24 uur per dag ook voor gratis abonnees opengesteld. Zodoende kan iedereen chatten en contacten leggen met andere bezoekers van de site.

Het zijn vooral de op seksdating gerichte datingsites, zoals Adultmatch, waar het daten in verband met corona lastig is. Anderhalve meter afstand houden is immers niet het uitgangspunt bij een geslaagde seksdate. Maar voor een uitdagende flirt is een site als deze zeer geschikt. Via de chatboxen van Adultmatch kun je namelijk ook heel goed privé chatten (fluisteren).

De comeback van cybersex 

Cybersex, het elkaar via chats zo opwinden dat men samen tot een hoogtepunt komt, is dan ook weer helemaal terug van weggeweest. Op Adultmatch, en andere seksdatingsites, komen veel ruimdenkende mannen en vrouwen die van seks houden en tijdens een chat wel wat verder willen gaan dan alleen wat over koetjes en kalfjes babbelen. 

Flirten en contacten leggen voor de toekomst

Ook het flirtgrage publiek van Secret Flirt leeft zich in deze periode graag online uit. Er worden heel wat hoofden op hol gebracht met ondeugende praatjes. Niet alleen kunnen de deelnemers zo erotisch wat stoom afblazen, ook worden er contacten gelegd die in de toekomst kunnen leiden tot meer dan chatten en flirten alleen.

Bovenaan zie je een link naar een overzicht naar datingsites met goede chat mogelijkheden.

Zie ook:

Onderwerpen:
Chatten op een dating site, corona, covid-19, ondeugend chatten, flirten, digitale flirt, ondeugende chat.

(C) Content=King

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.