Online contact maken in corona tijd

Online contact maken datingsite coronatijd

De kroegen zijn gesloten, daarom zijn veel singles bijzonder beperkt in het maken van nieuwe contacten. Want laten we eerlijk zijn, de kans je met je mondkapje op in de supermarkt de interesse wekt van een leuke vrouw of man is ook niet erg groot. Ondanks alle corona beperkingen zijn de datingsites niet minder populair. Of misschien juist wel dankzij die corona lockdown maatregelen. Want online kun je nog steeds prima contact maken met leuke vrouwen of mannen.

Daarom hieronder wat tips voor het contact maken met anderen in corona tijd.

Wat voor contact zoek je?

We schreven al dat het heel goed mogelijk is om via een datingsite online nieuwe contacten te leggen. Maar daarbij is het wel belangrijk dat je daarvoor de juiste datingsite(s) kiest. Er zijn namelijk heel verschillende datingsites voor verschillende soorten contacten.

Zoek je een leuke levenspartner? Of ben je meer in voor wat vrijblijvende spanning? Of zoek je gewoon vriendschap? Iemand om leuke dingen mee te doen, of om alleen maar gezellig mee te babbelen. Hieronder vind je de beste datingsites voor verschillende soorten contacten.


Wil je iemand leren kennen door te chatten?

Chatten is een laagdrempelige manier om van een onbekende die je op een datingsite leert kennen een bekende te maken. Een goede datingsite biedt de mogelijkheid om anoniem te chatten. Zo hoef je je persoonsgegevens pas vrij te geven als je dat zelf wil. Zo zo veilig en anoniem. Bovendien kun je met chatten bepalen op welke momenten je contact met iemand wil hebben. 

Een goede datingsite biedt dan ook goede chatmogelijkheden. In groepen (chatboxen) en / of in privé gesprekken. Chats in groepen blijven vaak in algemeenheden hangen maar bij een één op één chat gaat het al snel de diepte in en kun je iemand goed leren kennen.

Vooral nu het elkaar ontmoeten door corona maatregelen wat moeizaam gaat is het chatten een prima alternatief. Zo kan je leuke mensen leren kennen en gezellige gesprekken voeren. Hieronder vind je de beste datingsites om te chatten en geven we tips hoe je via chats op een leuke manier mensen kan leren kennen.

Flirten in plaats van daten

Je kunt contact maken op een datingsite met als doel leuke vrouwen of leuke mannen te vinden om eens mee af te spreken (op korte termijn of lange termijn), maar veel mensen gebruiken in corona tijd dating sites om online te flirten met mannen of vrouwen. 

Uitgaan zit er niet zo in, en televisie kijken gaat al snel vervelen. Veel vrouwen en mannen brengen een beetje spanning in de lockdown avonden om anoniem op datingsites te flirten en uit de dagen. Men name de erotisch getinte datingsites lenen zich daar zeer goed voor (op de Relatieplanets wordt het minder op prijs gesteld). Vooral datingsites met goede chatmogelijkheden lenen zich heel goed voor online flirten. Hieronder wat tips.


(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.