Corona lockdown dating

corona lockdown dating


Een corona lockdown en dating gaan niet samen zou je zeggen. Wordt er nog gedate? Worden datingsites nu op een andere manier gebruikt. We spraken diverse mensen op datingsites over dating in een lockdown.
Fysiek daten zit er voor veel mensen even niet in, hoewel er ook veel uitzonderingen zijn. Datingsites worden nog wel druk bezocht. Al is het dan vooral voor prille kennismakingen, chatten en om gewoon even contact te hebben met andere leuke mensen. Een datingsites is immers in de eerste plaats een contactsite.

Leuke contacten opdoen

Op Lexa spraken we bijvoorbeeld Monique, een 42 jarige alleenstaande moeder die vanwege de corona lockdown even zonder werk zit. Haar kinderen zijn op een leeftijd dat ze zichzelf liever vermaken en aangezien Monique door de lockdown min of meer aan huis gebonden is de Lexa datingsite een leuke afleidinng. "Veel swipen, veel berichtjes sturen en veel chatten" zegt ze "en lekker veel naar profielen gluren, heerlijk!". 

Haar prins op het witte paard al ontmoet? "Ik ben wel in contact met een paar leuke mannen, maar daar moet het maar even bij blijven","echt daten is voor later". Tot dan leert Monique haar mannen online beter kennen, en dan blijven er vanzelf minder over om straks te ontmoeten. "Hoewel, het worden er nu alleen maar steeds meer, hahaha".

Ontmoeting op anderhalve meter

Dat niet ontmoeten geldt niet voor iedereen. Ook Suus (31, Cupify), leert via deze datingsite op het moment veel leuke mannen kennen. "Het lijkt wel of alle leuke kerels in deze corona tijd op Cupify zitten" zegt ze. Ook Suus is druk aan het chatten en selecteren. "Maar binnenkort gaat er echt wel een date komen". Hoe dat gaat ziet ze al helemaal voor zich. "De horeca is dicht, maar een wandeling in het park met twee mag toch gewoon?","Gewoon elkaar zien, in de ogen lijken, lekker kletsen", "maar hij blijft wel op afstand, het zoenen doen we later wel als hij echt leuk is".

Robert (29, MetJou) heeft tijdens de horeca sluiting al meerdere van dat soort kennismakingsdates gehad. "Gewoon ergens in de buitenlucht afspreken, het hoeft toch niet altijd in een kroeg". Twee van deze dates gaat hij binnenkort nog eens zien voor een tweede date. "Maar niet te snel, even rustig aan nu","des te leuker wordt het straks".

Een erotische date tijdens de corona lockdown

En hoe zit het met de meer erotische dating tijdens de corona lockdown? De bovenstaande dames en heer daten in de hoop de liefde te vinden, maar een groot deel van datend Nederland geeft de voorkeur aan vrijblijvende spannende date. En daarvoor is de anderhalve meter samenleving verre van ideaal.

Voor Astrid (33) is de ondeugende datingsite Ondeugend Daten de uitlaatklep in saaie tijden. Urenlang zit ze dagelijks op Ondeugend Daten, "beetje te lang he", om daar te kletsen met leuke mannen en vrouwen. "Heel ondeugende spannende gesprekken soms hihihi", Astrid houdt van uitdagen, seksgetinte gesprekken en wil nog wel eens een uitdagende foto versturen om de stemming te verhogen. Blijft het daarbij?  "Ik heb contact met een paar leuke kerels die ik later echt wil ontmoeten","maar nu even niet, want dat gaat vast niet bij koffie drinken blijven".  Astrid kijkt uit naar het moment dat dat de corona lockdown en de corona epidemie ten einde zijn. De leuke contacten voor dat zijn er al.

Corona veilig swingen

Toch zijn er ook erotische dates die gewoon doorgang vinden tijdens de corona lockdown. De veertigers Ron en Inge (Regio Sexcontact) kennen de verhalen. "We weten van andere mensen dat ze gewoon doorgaan met daten, ook met vreemden, en dat ze dan echt geen afstand houden". Ook het swingende koppel heeft binnenkort een date, "maar we houden echt de afstand in de gaten". Ze hebben een nog onbekend stel uitgenodigd "twee mensen op bezoek mag he" en hopen op een spannende en uitdagende avond. "Maar wel op anderhalve meter he". Beide stellen verheugen zich er al op elkaar op te geilen, "en niet alleen met praatjes", "dar zou wel eens geiler kunnen zijn dan partnerruil".

Kortom, dating en datingsites liggen nu absoluut niet stil. Maar verstandige mannen, vrouwen en stellen geven er tijdelijk een andere invulling aan en daten op een veilige manier op anderhalve meter afstand.(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.