Koppel zoekt koppel

Veel koppels zijn online op zoek naar een ander koppel voor seks. Hier geef ik de beste dating sites voor koppel zoekt koppel seks contacten.

Koppel zoekt koppel dating


Op erotische dating sites kom je ze steeds vaker tegen, koppels die koppels zoeken. De beste erotische dating sites bevatten veel koppel zoekt koppel oproepen. Veel koppels zoeken een ander koppel voor een erotische vriendschap of partnerruil.

Hoewel het soms ook om een eenmalig avontuurtje voor vier personen kan gaan zijn de meeste koppels op zoek naar een ander koppel waarmee ze zowel seks als vriendschap en gezelligheid kunnen beleven. Een erotische vriendschap tussen twee stellen.

Hier vind je koppel zoekt koppel oproepen

Al deze koppel zoekt koppel oproepjes zijn te vinden op de beste dating sites voor stellen. Deze beste contactsites zijn soms alleen voor stellen bedoeld, maar vaak ook voor andere erotische contacten.

Want bij de koppel zoekt koppel dating waar we het hier over hebben gaat niet alleen over contact tussen koppels om te gaan stappen of dagjes uit te gaan, maar ook om erotische contacten tussen de koppels.


Vriendschap met een erotische plus

De meeste koppels die een koppel zoekt koppel voor een date oproep doen zoeken een combinatie van vriendschap en erotiek. Gezellig met een ander koppel borrelen, uit eten, eventueel een dagje uit, praten over seks, elkaar uitdagen en opwinden, om uiteindelijk met z'n vier in bed te belanden om daar met vier leuke en spannende dingen doen. Kijken en bekeken worden, en eventueel partnerruil.

Ook een gezamenlijk bezoek aan een parenclub of erotisch feest behoort tot de mogelijkheden van zo'n erotische vriendschap tussen koppels die via een koppel zoekt koppel oproep die op een erotische dating site wordt geplaatst. 

Het aantal stellen dat zo'n koppel zoekt koppel contact zoekt is groot. Kijk maar op bovenstaande beste dating sites voor stellen, daar kom je deze koppel zoekt koppel dating volop tegen en grote kans dat je daar een leuk koppel voor een erotische vriendschap tussen koppels tegenkomt.

Wisselen van partner of alleen kijken?

Deze seksuele contacten tussen twee koppels wordt swingen genoemd. Dat swingen kan op verschillende manieren. Soms begint een koppel dat wil swingen met een soft swing date. Het gaat dan vooral nog om kijken en bekeken worden Het koppel zoekt dan een koppel om apart met elkaar in één ruimte seks te hebben. Het koppel heeft dan seks met de eigen partner en laat dat bekijken door het andere stel. En omgekeerd.

Gedurende deze seksdate kan dat in de hitte van het spel uitgebreid worden tot lichamelijk contact tussen beide stellen. Het is aan te raden dat de koppels van tevoren aangeven wat hun grenzen zijn als ze niet van plan zijn all the way te gaan tijdens de seksdate.

Maar vaak, vooral bij de meer ervaren swingers, heeft men seks met het andere koppel. Dit wordt partnerruil genoemd, hoewel dat ruilen wat afstandelijker klinkt dan de partnerruil vaak is. De man van het ene koppel dan seks hebben met de vrouw van het andere koppel in een andere ruimte of in een ander bed, maar met kan ook gezellig met z'n vier één bed opzoeken zodat het koppel zowel met de eigen partner als met het andere koppel seks kan hebben.

Bi koppel zoekt bi stel

Die seks met vier in één bed kan volledig hetero zijn. Waarbij ieder de keuze heeft uit twee sekspartners. Maar als meerdere personen bi zijn kunnen er ook variaties plaatsvinden. Twee bi vrouwen kunnen tijdens de date ook seks hebben, en als alle vier de personen bi interesse hebben kan het helemaal een feestje voor vier worden.
Afspreken met koppel in parenclub

Dit soort dates kan thuis plaatsvinden, maar ook in de parenclub. Zo'n swingersclub zijn voor dit soort contacten gemaakt. Maar omdat veel koppels het toch lastig vinden daar contact te leggen en daarmee tot actie over te gaan, en omdat er niet altijd een goede match in een parenclub plaats vindt. Wordt er vaak via online datingsites eerst contact gelegd met een leuk koppel om gezamenlijk de parenclub te bezoeken. Een parenclub is namelijk een bijzonder geschikte (erotische) locatie voor een date met een ander koppel.

Veel koppels zoeken een koppel voor een parenclub bezoek op datingsites.

Belgisch koppel zoekt koppel

Ben je een koppel uit België dat een ander koppel zoekt? Of wil je graag in België met een ander afspreken? Bij de beste Belgische erotische dating sites vind je mijn selectie van de beste datingsites waar je koppels uit België vindt die op zoek zijn naar contact met een ander koppel.Zie ook:

Kijk voor meer informatie over koppels die koppels daten bij de onderstaande artikelen die ik over dit onderwerp schreef.


Of heb je zelf wat te vertellen over het daten tussen koppels? Heb je ervaring met het daten met een koppel? Ben je een stel dat aan swingen doet en wil je je ervaringen delen? Heb je interesse om met een koppel te daten en heb je vragen?

Al je vragen, opmerkingen, anekdotes en ervaringen kun je hieronder posten zodat de bezoekers van EerlijkeDatingsites.nl en ik deze kunnen lezen.


Onderwerp:
Zoek je een leuk koppel voor een erotische vriendschap of sekscontact? Hier boven vind je de beste dating sites waar je koppel zoekt koppel oproepjes kun vinden en waar je ook zelf een koppel zoekt koppel oproep kunt plaatsen. Veel koppels zoeken online contact met een ander ruimdenkend koppel. Vaak voor een erotische vriendschap tussen twee koppels, een vriendschap met een (erotische) plus. Kijk hier boven voor koppel zoekt koppel advertenties of plaats zelf een koppel zoekt koppel dating oproep.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Onze ervaringen met partnerruil en swingers waren niet altijd positief. Vooral in het begin heb je nog veel te leren als je als koppel een koppel zoekt.

  Ten eerste is niet ieder koppel serieus op zoek naar een date (en niet ieder koppel op internet is een koppel). Je moet je trainen in het herkennen van de doeners, de koppels die een koppel zoeken voor een echte date. Mijn ervaring is dat het merendeel het bij praatjes houdt. Koppels vinden vaak het niet leuk als je te snel tot een date wil komen, maar wij vinden het niet leuk om na een paar weken berichtjes sturen te beseffen dat die date er toch nooit gaat komen. Je moet dus een beetje leren hoe je de koppels kunt herkennen die echt met een koppel willen daten of die alleen maar daarover willen praten.

  En dan heb je nog de heel kritische koppels. Daar hadden we in het begin van onze swingers avonturen ook veel last van. Dan heb je een date om met een ander koppel ergens een drankje te doen, met happy ending als insteek. Je doft je mooi op, spannende lingerie onder de kleding, condoompjes op zak, heel veel voorpret om de lekkere seks die je gaat hebben en zin in een gezellige avond met een leuk koppel. Maar vervolgens zit er dan andere andere kant van het tafeltje een stelletje als kritisch aan te kijken. In plaats van een gezellige ondeugende conversatie die de opmaat is tot meer heb je het gevoel dat je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Alle lust en zin verdwijnt dan bij ons ook met als onvermijdelijk oordeel van het "hoofd P&O" aan de andere kant van het tafeltje dat er geen klik is. Ja, dat is dan inmiddels ook wederzijds geworden!

  Wat je dus ook moet leren is een koppel te herkennen dat ook gewoon een leuke date wil hebben. Natuurlijk mag de ander kritisch zijn met wie ze seks willen hebben en met wie niet. Wij maken die afweging ook! Maar dat doe je dan door te chatten, te mailen en of te telefoneren, maar als we die date met een koppel aangaan dan gaan we er ook voor.

  Als je als koppel een koppel zoekt is het daarom belangrijk dat andere koppels daar ook zo instaan. Let er daarom op of de het andere koppel ook echt zin heeft om er een spannende date van te maken, en niet alleen de man van het koppel maar ook de vrouw. En mijn ervaring is dat een koppel dat thuis wil afspreken (bij ons of hen dat maakt niet uit) vaak veel meer op echte actie gericht is dan een koppel dat ergens een drankje wil doen. Dat laatste is natuurlijk veilig, dat snap ik wel, maar in combinatie met een gereserveerde houding is het meestal geen indicatie dat er met een koppel wat spannends gaat gebeuren.

  Zo dat was een heel verhaal, maar lekker om het van je af te schrijven en hopelijk heb je er wat aan als je als koppel een koppel zoekt voor een seksdate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zoeken als koppel een koppel om spannende maar ook gezellige dingen te doen. Een leuk koppel voor een vriendschap met een plus. Hiervoor hebben wij ons op Regiosexcontact ingeschreven. Maar naast het sexcontact zoeken wij dus ook een vriendschappelijk contact.

  We hebben al eerder een vriendschap plus met een leuk koppel gehad. Helaas zijn we deze door omstandigheden uit het oog verloren. Het is al weer jaren geleden maar de spannende contacten van toen missen we nog regelmatig. We spraken regelmatig bij elkaar af en hebben ook eens een parenclub bezocht. Maar we gingen ook naar concerten, festivals en uit eten. Goede vrienden dus, maar dan wel vrienden waarmee we aan het eind van de avond vaak met zijn vieren in bed belande om de avond fantastisch af te sluiten.

  Wij hopen als koppel via dating weer een leuk koppel te vinden om dit weer te beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het nadeel als je als koppel een koppel zoekt is dat zo'n date vaak moeilijk te realiseren is. Hoewel sites als Regio Swingers vol staan met koppels die een koppel zoeken heb je een date niet zomaar geregeld. Het valt mij op hoe selectief veel stellen zijn. De mannen zijn vaak wel makkelijk maar vooral vrouwen kunnen een date om de meest onbeduidende redenen tegenhouden. En ook als het tot een ontmoeting met een koppel komt worden er dan hoge eisen gesteld, dan is er geen klik en kan je weer met een kutgevoel naar huis.

  Dus als je als koppel een leuk ander koppel gevonden hebt wees er dan zuinig op. Wij hebben ruim een jaar geleden een leuk stel ontmoet waarmee we heel regelmatig afspreken. We bezoeken dan een stad of evenement, gaan een stukje varen met hun boot, en we hebben af en toe heerlijke seks. In verband met thuiswonende kinderen zijn logeerpartijtjes zelden mogelijk, maar binnenkort gaan we met zijn vier een weekendje weg naar een vakantiehuisje en daar verheugen we ons alle vier op. Dan laten we ons lekker gaan met elkaars partner.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het valt mij op dat de koppels die koppels daten vaak jong of juist oud zijn. Je hebt je jonge koppeltjes van begin 20 die nog helemaal met seks aan het experimenteren zijn die daarvoor één of twee extra mensen bij zoeken. En je hebt de wat oudere koppels waarvan de kinderen oudere tieners zijn of het huis uit zijn en waarbij het koppel niet langer "de ouders" zijn maar een stel dat weer aan zichzelf en aan hun seksuele verlangens toe komt.

  De groep daar tussen, de koppels van eind 20 en in de 30 is minder rijk vertegenwoordigd op de datingsites waar koppels en ander koppel willen daten. Die stellen zijn vooral bezig met kinderen opvoeden en hebben minder de vrijheid om aan spannende dates met andere koppels te doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.