Binkdate (Bink Date) Gratis seksdating voor gay en bi mannen

Gay mannen (en ook bi mannen) die willen daten hebben de keuze uit een groot aantal dating sites waar ze contacten kunnen leggen. Zowel specifieke gay dating sites als algemene erotische dating sites waar veel gays en bi mannen komen.

gay dating mannen


Binkdate (Bink Date) is een term voor gay dating en ook de naam van een site voor gay dates. Online dating is populair in de gay scene en dating sites als Binkdate worden niet alleen gebruikt door gay mannen, maar ook door bi seksuele mannen en bi nieuwsgierige mannen.

Mannen, of ze nu hetero, gay, biseksueel of bi nieuwsgierig zijn, zijn vaker dan vrouwen in voor een date waarbij het alleen om de seks gaat. Bijvoorbeeld een seksdate of een korte op seks gerichte ontmoeting. 

Op de grote seksdatingsites kom je daarom naast hetero mannen ook veel gay mannen en bi mannen tegen die een spannende seksdate met een andere man zoeken. En ook veel als hetero op deze datingsites vermelde mannen gaan het experimenteren met een andere man niet uit de weg. Ze willen het dan bijvoorbeeld ervaren is hoe het is om zelf te pijpen of hoe het is om anaal genomen te worden.Guys-Dating.nl


De advertentiesite Bink Date

En dat zijn er natuurlijk nog de gay seksdating sites zoals Binkdate / Bink Date die helemaal gericht zijn op erotische gay dating.  Op deze datingsites kunnen mannen seksafspraakjes met elkaar maken, iets dat ook veelvuldig gebeurt.

Naast gays vind je op deze erotische homo dating sites opvallend  veel hetero mannen die een sekscontact met een andere man zoeken. Op Binkdate / Bink Date en vergelijkbare gay sekssites staan naast de gay mannen ook veel getrouwde mannen die een seksavontuurtje met een andere man zoeken. 

Zie ook:

Hier geef ik BinkDate als voorbeeld van een site waar mannen sekscontact met mannen kunnen zoeken. Maar er zijn natuurlijk veel meer van dit soort datingsites voor seksdating voor bi mannen en gay mannen. De ene site op dit gebied is beter dan de ander.

Hieronder vind je meer van mijn informatie en tips over dit soort contactsites en over bi dating en gay dating in het algemeen.


Heb je opmerkingen of vragen over dit onderwerp? Hieronder kun je als reactie al je vragen, ervaringen, meningen en opmerkingen kwijt.
 

Een reactie posten

5 Reacties

 1. Goed om te zien dat er veel mannen open staan voor een sexdate met een andere man. Op binkdate valt het wel erg op dat de meeste mannen geen gay maar bi of hetero zijn en dat de meeste van deze hetero en bi mannen getrouwd zijn. Deze mannen hebben gewoon zit in een potje geile seks en daarbij maakt het ze niet uit of ze bij een man of vrouw aan hun trekken komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Top site voor als je als man seks met een andere man wil. Voor gay dates maar vooral dates tussen hetero mannen. Vaak getrouwd. Die een spannend seks avontuurtje willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral een contactsite voor getrouwde mannen met een bi verlangen die stiekem andere bi nieuwsgierige mannen willen daten. De helft van de mannen heeft een dickpic als profielfoto, dat geeft wel aan om wat voor dates het hier gaat. Dit is de online versie van parkeerplaatsseks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor mij als zich bi oriƫnterende hetero (getrouwde) man is de Binkdate site me wat te heftig en om eerlijk te zeggen ook wat te vunzig. De meeste mannen daar trekken me niet. Zeker niet om er mijn eerste nog wat voorzichtige stappen op het terrein van de bi seks te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schwartzenegger, zeg maar Arnold25 mei 2024 om 11:13

  Als gescheiden alleenstaande man heb ik af en toe behoorlijk zin in seks. Een seksdate met een vrouw is lastig te regelen en om een dame betaald langs te laten komen is op den duur best prijzig. Het is dan fijn om online een gelijkgestemde man te kunnen vinden waarmee je samen lekker kunt klaarkomen. Niet zo lekker als met een vrouw, maar beter dan je alleen aftrekken onder de douche.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.