Bloem en Jester zijn exhibitionisten. Dit stel vind het spannend om bekeken te worden

Interview met de exhibitionisten Bloem en Jester. Ik sprak hen over hun ervaringen met exhibitionisme en dating. 

exhibitionisten ervaringen

Bloem en Jester (niet hun echte namen) vormen een knap stel van eind 20. Het koppel vindt het heel opwindend als anderen toekijken als ze samen seks hebben. 
 
Bloem en Jester reageerden op mijn oproep naar ervaringen met exhibitionisme. Hieronder het gesprek wat ik met hen had over de ervaringen van deze exhibitionisten. 

Hallo Bloem, Jester, hoe ontdekte jullie dat je het opwindend vindt als andere toekijken tijdens jullie seks?

B: Tijdens een bezoek aan een parenclub. Er was een grote ruimte met diverse bedden en matrassen. Daar waren diverse stellen met z'n tweetjes bezig. Heel geil om te zien, dus we kwamen goed in de stemming, en zochten ook een bed om met z'n twee aan de gang te gaan. Al snel stonden er diverse mannen en vrouwen naast het bed naar ons te kijken. Ik vond dat super opwindend.

J: En aanwijzingen geven. Niet dat ik die standjes niet zelf zou kunnen bedenken. Maar geil is dat wel.


Dus voor herhaling vatbaar?

J: Zeker weten, en dus ook vaker gedaan. Maar we merkten het ook dat er het extra spannend vonden als mannen, zonder vrouw, toekijken. Die laten zich namelijk veel meer gaan.

 D: Ja nogal, haha, het is zo geil als de hand aan zichzelf slaan terwijl wij bezig zijn.

J: Tegenwoordig leggen we de contacten daarom via internet. Dan vragen we gewoon een kerel om langs te komen. Er zijn genoeg mannen die graag willen kijken hoe we bezig zijn.

D: En niet alleen kijken, maar zich daarbij ook heerlijk aftrekken.


Mogen de heren ook meedoen?

D: Dat willen de meeste maar al te graag. Maar voor ons als exhibitionisten is het de kick hoe ze geil worden als ze ons bezig zien, en hoe ze zich daarbij aftrekken.

J: Maar als na afloop nog de fut (en de sap) hebben om Bloem nog even een flinke beurt te geven zijn we de lulligste niet.

D: Nee, het onszelf laten bekijken is het leukste. Maar aangezien ik daar bloedje geil van wordt wil ik een kerel die echt leuk is vaak nog wel even in me voelen.

J: En dan ben ik degene die toekijkt, hahaha.

D: En ook dat is voor mij als exhibitionist dan natuurlijk ook weer heerlijk, hahaha.


Maar waar vinden jullie zo'n voyeur? Een man die in principe alleen wil toekijken?

D: Geloof me, mannen genoeg die dat lekker vinden. Mannen kijken immers ook graag naar porno, en dit is een privé show die zich live voor hun ogen afspeelt. In iedere man schuilt een voyeur. We krijgen zelden een nee op een uitnodiging.

J: En die mannen zijn op datingsites makkelijk te vinden. Op Regio Sexcontact of Ondeugend Daten zijn veel leuke kerels te vinden die hier wel voor in zijn.

D: Even rondkijken naar mannen die er leuk en aardig uitzien. Wat chatten om te zien of ze eerlijk overkomen en dan bij ons uitnodigen om te kijken.

J: En misschien meer hahaha

 
Zijn daar meer exhibitionisten als jullie te vinden?

D: Wij zijn zeker niet de enige exhibitionisten daar hahaha. We spreken op die sites regelmatig met andere stellen, niet om te daten, maar gewoon om ervaringen uit te wisselen en om gezellig te chatten met andere koppels die ruimdenken met seks omgaan.

J: Als je het onderwerp exhibitionisme aansnijdt blijken veel van deze stellen best wel exhibitionisten te zijn. De meeste stellen vinden het opwindend om zicht te laten bekijken. Vooral op Ondeugend Daten spreek je veel van deze koppels. Maar de meeste stellen willen wel dat de ander meedoet.

D: En wij kunnen het al heel leuk vinden als de man het alleen bij kijken laat.

J: En masturberen natuurlijk.

D: Ja dat is de kers op de taart. Zo geil om te zien als de man met zijn stijve pik bezig is. En als ik echt geil ben mag hij best over ons heen klaarkomen.

J: Dat vindt ik dan weer minder hahaha


Wat raad je andere stellen aan die exhibitionisme wel eens willen proberen?

D: Gewoon doen. Je zou het eens in een parenclub kunnen uitproberen als je nog niet weer of je exhibitionist bent. 

J: Maar voor de echte actie is het het beste om contact te leggen met een man via een dating site. In een club zijn de mensen vaak geremd. Ze durven nauwelijks te kijken en zich niet te laten gaan. Tijdens een privé afspraakje durven ze veel meer. Vooral als er een klik en een goede sfeer is.

Dank voor dit interview Bloem en Jester, en veel plezier met jullie avontuurtjes als exhibitionisten, maar dat zit zo te horen wel goed.

Zie ook:

Heb je zelf ervaringen of wensen met betrekking tot exhibitionisten, met kijken en bekeken worden tijdens de seks. Wil je hier iets over vertellen of vragen? Bij de reacties hieronder kun je al je teksten kwijt.

Onderwerp:
Interview met Bloem een Jester, een exhibitionistisch koppel. Deze exhibitionisten vinden het opwindend als mannen toekijken als ze seks hebben en ze vinden het geil als de man zich daarbij aftrekt. Contacten hiervoor leggen ze via datingsites en in een parenclub.


Een reactie posten

5 Reacties

 1. Spannendstel73792 januari 2024 om 17:15

  Je laten bekijken is heerlijk. Wat dat betreft zijn we ook echte exhibitionisten. Maar we vinden het ook heerlijk om te kijken.
  We zijn daarom regelmatig in parenclubs te vinden. Maar hebben daar zelden of nooit seks met anderen. Maar wel met elkaar, en dan zo openbaar en voor iedereen zichtbaar mogelijk. En als we tussendoor even uitrusten kijken we naar andere stelletjes die bezig zijn.
  Jullie tip om op regio sexcontact met mannen te zoeken gaan we zeker opvolgen. Dat lijkt ons heel spannend als een man ons thuis komt bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben blij met jullie exhibitionisten. Ik ban afgelopen zomer in een swingersclub geweest en heb daar genoten van al die neukende stellen. Gewoon om te kijken. Heerlijk om te zien hoe ze extra hun best doen als je ziet dat je staat te kijken. Ik hoop via de dating site een stel als jullie te vinden die me thuis uitnodigt om te kijken. Ik wil graag van jullie prive voorstelling genieten als ik mee mag doen ben ik de moeilijkste niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Peppy en Cocky4 mei 2024 om 10:53

  Wij zijn een jong stel dat aan partnerruil nog niet toe is. Al sluiten we dat in de toekomst niet uit. Maar eerst lijkt het ons heel spannend om met een ander stel af te spreken en dan in één kamer seks met de eigen partner te hebben. Het lijkt ons dat super spannend om het andere stel bezig te zien en om te weten dat ze ook naar ons kijken als we seks hebben. Vooral dat laatste lijkt ons erg geil. Ik denk dan ook dat wij best exhibitionisten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen P&C, want zo zijn wij ooit ook begonnen. We hadden via een datingsite met een ander jong stel afgesproken dat aangaf alleen seks met de eigen partner seks te willen tijdens de date, maar dat wel in onze aanwezigheid waarbij we elkaar onder de seks zouden bekijken. Hoewel wij toen al voor meer open stonden leek ons dat voor onze eerste swingers date ook wel spannend genoeg.

   Het is bij de date inderdaad bij kijken en bekeken worden gebleven. Hoewel we tijdens het spel beide best wel trek hadden gehad om naar het andere bed over te steken om te ruilen. Hun dachten er ook zo over, want een paar weken later kregen we onverwachts een mailtje van ze met de vraag of we nog eens langs wilde komen, en of we dan wel wilde partner ruilen. Dat werd onze eerste partnerruil en daarna hebben we ook met andere stellen vaker geruild, maar ook het kijken en bekeken worden vinden we nog steeds een opwindend onderdeel van het spel.

   Verwijderen
 4. Ik ben ook wel een beetje een exhibitionist. Samen met mijn mijn ex vriend vond ik het heerlijk om anderen uit te dagen en op te geilen. Bijvoorbeeld door in het openbaar mijn vriend over zijn gulp te strelen als ik zag dat een man of stel naar ons zat te kijken. Of door heel geile gesprekken met elkaar te voeren die duidelijk voor andere hoorbaar waren. Meestal bleef dat bij opwinden, anderen en ons zelf, waarna we dan thuis helemaal met elkaar los gingen.

  Maar twee keer heeft dat zelfs met seks tot andere geleid. Één keer met een man die brutaalweg naast ons ging zitten en vroeg of hij mee mocht doen. In het openbaar was dat zelfs voor ons te heftig, maar we zijn wel met hem mee naar zijn huis gegaan. De tweede keer waren we een ander stel op een strandje flink aan het opgeilen. Meestal genieten die stelletjes dan alleen stiekem. Maar de man van het stel liep na een tijdje geleden naar ons toe en vroeg of ze zin hadden om met hun boot een stukje te varen. Dat bleken twee ervaren swingers die ons toen uitgebreid in de partnerruil hebben ingewijd.

  Samen met mijn huidige vriend heb ik heerlijke seks, en van wat experimenteren is hij niet vies, maar van exhibitionisme moet hij helaas niets hebben. Hij vind het heel ongemakkelijk om i het openbaar seks gerelateerde dingen te doen. Jammer, want ik kan daar dus enorm van genieten en het geil me waanzinnig op.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.