Bloem en Jester zijn exhibitionisten. Dit stel vind het spannend om bekeken te worden

Interview met de exhibitionisten Bloem en Jester over hun ervaringen met exhibitionisme en dating. 

exhibitionisten ervaringen

Bloem en Jester (niet hun echte namen) vormen een knap stel van eind 20. Het koppel vindt het heel opwindend als anderen toekijken als ze samen seks hebben. 
 
Bloem en Jester reageerden op onze oproep naar ervaringen met exhibitionisme. Hieronder de ervaringen van deze exhibitionisten. 

Hallo Bloem, Jester, hoe ontdekte jullie dat je het opwindend vindt als andere toekijken tijdens jullie seks?

B: Tijdens een bezoek aan een parenclub. Er was een grote ruimte met diverse bedden en matrassen. Daar waren diverse stellen met z'n tweetjes bezig. Heel geil om te zien, dus we kwamen goed in de stemming, en zochten ook een bed om met z'n twee aan de gang te gaan. Al snel stonden er diverse mannen en vrouwen naast het bed naar ons te kijken. Ik vond dat super opwindend.

J: En aanwijzingen geven. Niet dat ik die standjes niet zelf zou kunnen bedenken. Maar geil is dat wel.


Dus voor herhaling vatbaar?

J: Zeker weten, en dus ook vaker gedaan. Maar we merkten het ook dat er het extra spannend vonden als mannen, zonder vrouw, toekijken. Die laten zich namelijk veel meer gaan.

 D: Ja nogal, haha, het is zo geil als de hand aan zichzelf slaan terwijl wij bezig zijn.

J: Tegenwoordig leggen we de contacten daarom via internet. Dan vragen we gewoon een kerel om langs te komen. Er zijn genoeg mannen die graag willen kijken hoe we bezig zijn.

D: En niet alleen kijken, maar zich daarbij ook heerlijk aftrekken.


Mogen de heren ook meedoen?

D: Dat willen de meeste maar al te graag. Maar voor ons als exhibitionisten is het de kick hoe ze geil worden als ze ons bezig zien, en hoe ze zich daarbij aftrekken.

J: Maar als na afloop nog de fut (en de sap) hebben om Bloem nog even een flinke beurt te geven zijn we de lulligste niet.

D: Nee, het onszelf laten bekijken is het leukste. Maar aangezien ik daar bloedje geil van wordt wil ik een kerel die echt leuk is vaak nog wel even in me voelen.

J: En dan ben ik degene die toekijkt, hahaha.

D: En ook dat is voor mij als exhibitionist dan natuurlijk ook weer heerlijk, hahaha.


Maar waar vinden jullie zo'n voyeur? Een man die in principe alleen wil toekijken?

D: Geloof me, mannen genoeg die dat lekker vinden. Mannen kijken immers ook graag naar porno, en dit is een privé show die zich live voor hun ogen afspeelt. In iedere man schuilt een voyeur. We krijgen zelden een nee op een uitnodiging.

J: En die mannen zijn op datingsites makkelijk te vinden. Op Regio Sexcontact of Ondeugend Daten zijn veel leuke kerels te vinden die hier wel voor in zijn.

D: Even rondkijken naar mannen die er leuk en aardig uitzien. Wat chatten om te zien of ze eerlijk overkomen en dan bij ons uitnodigen om te kijken.

J: En misschien meer hahaha

 
Zijn daar meer exhibitionisten als jullie te vinden?

D: Wij zijn zeker niet de enige exhibitionisten daar hahaha. We spreken op die sites regelmatig met andere stellen, niet om te daten, maar gewoon om ervaringen uit te wisselen en om gezellig te chatten met andere koppels die ruimdenken met seks omgaan.

J: Als je het onderwerp exhibitionisme aansnijdt blijken veel van deze stellen best wel exhibitionisten te zijn. De meeste stellen vinden het opwindend om zicht te laten bekijken. Vooral op Ondeugend Daten spreek je veel van deze koppels. Maar de meeste stellen willen wel dat de ander meedoet.

D: En wij kunnen het al heel leuk vinden als de man het alleen bij kijken laat.

J: En masturberen natuurlijk.

D: Ja dat is de kers op de taart. Zo geil om te zien als de man met zijn stijve pik bezig is. En als ik echt geil ben mag hij best over ons heen klaarkomen.

J: Dat vindt ik dan weer minder hahaha


Wat raad je andere stellen aan die exhibitionisme wel eens willen proberen?

D: Gewoon doen. Je zou het eens in een parenclub kunnen uitproberen als je nog niet weer of je exhibitionist bent. 

J: Maar voor de echte actie is het het beste om contact te leggen met een man via een dating site. In een club zijn de mensen vaak geremd. Ze durven nauwelijks te kijken en zich niet te laten gaan. Tijdens een privé afspraakje durven ze veel meer. Vooral als er een klik en een goede sfeer is.

Dank voor dit interview Bloem en Jester, en veel plezier met jullie avontuurtjes als exhibitionisten, maar dat zit zo te horen wel goed.

Zie ook:


Onderwerp:
Interview met Bloem een Jester, een exhibitionistisch koppel. Deze exhibitionisten vinden het opwindend als mannen toekijken als ze seks hebben en ze vinden het geil als de man zich daarbij aftrekt. Contacten hiervoor leggen ze via datingsites en in een parenclub.


Een reactie posten

2 Reacties

 1. Spannendstel73792 januari 2024 om 17:15

  Je laten bekijken is heerlijk. Wat dat betreft zijn we ook echte exhibitionisten. Maar we vinden het ook heerlijk om te kijken.
  We zijn daarom regelmatig in parenclubs te vinden. Maar hebben daar zelden of nooit seks met anderen. Maar wel met elkaar, en dan zo openbaar en voor iedereen zichtbaar mogelijk. En als we tussendoor even uitrusten kijken we naar andere stelletjes die bezig zijn.
  Jullie tip om op regio sexcontact met mannen te zoeken gaan we zeker opvolgen. Dat lijkt ons heel spannend als een man ons thuis komt bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben blij met jullie exhibitionisten. Ik ban afgelopen zomer in een swingersclub geweest en heb daar genoten van al die neukende stellen. Gewoon om te kijken. Heerlijk om te zien hoe ze extra hun best doen als je ziet dat je staat te kijken. Ik hoop via de dating site een stel als jullie te vinden die me thuis uitnodigt om te kijken. Ik wil graag van jullie prive voorstelling genieten als ik mee mag doen ben ik de moeilijkste niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.