Brigitte zoekt een toyboy

Brigitte is een struise dame van midden vijftig die midden in het leven staat. Één ding mist ze nog, een leuke toyboy. Deze hoopt ze via dating te vinden.

MILF zoekt toyboy

Brigitte reageerde op onze oproep om MILF ervaringen te delen. Deze dame voelt zich een echte MILF. Een wat oudere vrouw die graag een wat groener blaadje lust. Hier een kort interview met Brigitte over haar ervaringen als MILF met een toyboy en haar zoektocht naar een "verse" jonge minnaar.

Brigitte, je bent via internet op zoek naar een leuke jonge kerel. Maar je hebt al eerder een toyboy gehad begreep ik?

Haha, ja inderdaad. Helaas kreeg mijn jonge lover een vriendin van eigen leeftijd waarmee hij serieus verder wil. En daarmee was mijn rol als MILF na twee jaar uitgespeeld.

Niet leuk, maar we wisten van tevoren. Ik kon en wilde hem geen vastigheid bieden, en in een rol als geheime minnares had ik geen trek. We hebben elkaar gedag gezegd, en ik ga op zoek naar een nieuw avontuur met een nieuwe leuke toyboy.

Die moet ik alleen nog wel even vinden.

Is het vinden van een toyboy lastig voor een aantrekkelijke vrouw als jij?

Ik heb zo'n mijn eisen. Ik zoek aan aantrekkelijk single jongen onder de 30. Mijn vorige toyboy was een knappe potente jonge kerel van half 20. Welbespraakt. mooi, een aangenaam gezelschap en een beest in bed die urenlang kon doorgaan. Deze jongeman heeft de lat voor andere heren wel hoog gelegd.

Op Milf Match, de dating site waar ik die toyboy twee jaar geleden heb mogen ontmoeten is mijn zoektocht tot dusver zonder resultaat gebleven. Ik heb het zoeken daarom uitgebreid tot Ondeugend Daten. Daar heb ik inmiddels ook wat leuke contacten opgedaan maar die toyboy nog niet gevonden. 

Misschien stel ik mijn eisen ook nog wat te hoog, maar lager inzetten kan altijd nog.

Mannen ouder dan 30 komen niet in aanmerking?

Een afspraakje met een leuke kerel boven de 40 ga ik niet uit de weg hoor. Ik heb ook mijn behoeftes, en waarom zou ik op een droogje zitten hahaha. Maar die jonge minnaar is wel iets dat ik zoek, en zal blijven zoeken tot ik gevonden heb.

Waarom een toyboy van 30 jaar jonger?

Gewoon omdat het kan. Hahaha. Grapje. Al zit er ook iets van waarheid in. Als ik zou willen zou ik zo'n jonge gast vanavond nog in mijn bed kunnen hebben. Maar ik heb dus wel mijn eisen.

Maar ik zoek een jonge minnaar omdat die jonge gasten zo heerlijk geil en potent zijn. Mijn vorige toyboy kon urenlang doorgaan, vele malen klaarkomen en mij ook keer op keer laten klaarkomen. Bovendien is zo'n jong lichaam heerlijk en ik geef toe, het streelt natuurlijk ook mijn ego als ik een knappe jongeman die 30 jonger is helemaal geil kan maken.

Waren al je vriendjes zoveel jonger?

Nee hoor mijn eerste vriendjes waren juist een stuk ouder. De man die mij ontmaagde was ruim 10 jaar ouder, mijn eerste verkering 5 jaar ouder en ook mijn echtgenoot was een paar jaar ouder. En toen ik zelf begin 20 was heb ik nog even een getrouwde minnaar van een jaar of 40 gehad. Die was dus een stuk ouder dan de minnaars die ik nu, ruim 30 jaar later heb. Grappig.

Maar die jongere minnaars, dat is dus iets van veel later. Toen in een kleine tien jaar geleden ben gescheiden ben ik gaan daten. Niet voor een relatie, daar heb ik geen trek meer in, vrijheid blijheid, maar wel om lekkere seks te hebben.

Mijn eerste seksdates was toen met mannen van mijn leeftijd of zelfs ouder. Tot ik op Novamora in gesprek kwam met een jonge man van 28 die me in de chat helemaal geil maakte. Van het één kwam het ander en het kwam tot een afspraakje bij mij thuis. En dat was een groot succes, we bleven klaarkomen die avond.
Dat was dus je toyboy

Nope, dat was éénmalig (helaas). Het boefje woonde samen met zijn vriendin. Dat wist ik wel, maar het was wel een reden om weer met hem te stoppen.

Het heeft wel tot gevolg gehad dat ik me op contacten met jongere mannen ging storten. Jongens van 20, begin 30. De jongste was net 20, ik toen rond de 50. Hij wilde het met een "oudere vrouw" doen. Hij noemde me nog net geen mevrouw hahaha. 

En nee, ook dat was niet mijn toyboy. Dat jochie kon er niks van. Had het alleen nog maar met onervaren leeftijdgenotes gedaan, en achteraf gezien met minder dan hij had gezegd.

Maar uiteindelijk kwam ik mijn toyboy tegen, en daar heb ik 2 jaar lang heerlijk van genoten.

En nu dus een vacature voor een nieuwe toyboy?

Yep, ik kan niet wachten, wens me maar succes.

Succes!


Zie ook:


Onderwerp:
Interview met Brigitte, een dame van half 50, die via dating sites op zoek is naar een (nieuwe) toyboy


Een reactie posten

2 Reacties

  1. Je lijkt mij een heel spannende vrouw Brigitte. Om jou toyboy te zijn ben ik vast te oud dus ik bespaar me de moeite je te verleiden maar ik geef je groot gelijk in wat je doet. Jonge kerels willen vast graag daten met jou dus waarom zou je niet van een jonge god genieten. Waren de jonge meiden maar zo gulzig bij het vinden van een oudere man hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer dan Anoniem. Waarom als vrouw een oude man daten als je ook een jonge toyoy kan krijgen ;-)

      Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.