Sexverslaafd: Floor is nymfomane

Mijn interview met Floor. Is ze nymfomane of is ze sexverslaafd? In ieder geval geniet ze van veel seks en veel verschillende mannen.

nymfomane

Floor (27) reageerde op mijn oproep voor ervaringen met sexdating. Floor heeft een (naar eigen zegge) plezierige vorm van seksverslaving en noemt zichzelf nymfomane. Veel van haar seks scoort ze via online dating.

Ik sprak Floor over haar seksverslaving en haar leven als nymfomane.


Floor, je beschrijft jezelf als nymfomaan, wat houdt dat voor je in?

Dat ik altijd een enorme zin in seks heb. Misschien is sexverslaafd of nymfomaan niet helemaal het juiste woord, want het is niet zo dat ik 24 uur per dag een nat doosje heb, maar ik heb het liefst wel iedere dag seks en als ik geil ben moet het ook wel gebeuren.

Ik kan in de stad lopen en dan uit het niets geil worden. En dan wil ik ook snel seks. Maakt niet uit met wie. 

En dat gebeurt dan ook?

Veel te weinig hahaha. Een man versieren duurt me dan echt te lang. Maar het is wel gebeurd dat geïnteresseerde ogen me aankeken en dat er gelegenheid was. Bijvoorbeeld in een pashokje of een rustig steegje. Soms is er snel contact en hoeft er niet eerst gepraat te worden. Maar helaas, dit zijn wel uitzonderingen.

Gelukkig heb ik vriendjes door de hele stad en regio heen, en een adreslijstje in de telefoon.


De heren zijn op afroep beschikbaar?

Niet altijd natuurlijk. Maar vaak heb ik wel een vriendje die zich even vrij kan maken. Seks hoeft voor mij niet altijd lang te duren (al is dat natuurlijk wel heerlijk), maar als ik zo'n snelle geile bui heb is een vluggertje ook heerlijk. 

Dan parkeer ik mijn auto even op een rustig plekje bij het werk van een vriendje. Dan vraag ik of hij naar me toe komt en laat me even nemen op de achterbank. Of een vriendje sluit even de deur van zijn winkel voor een snelle beurt in het magazijn. De mannen in mijn lijstje hebben geen problemen met een snelle wip.

Die lijst met seksvriendjes is handig, maar ik kick ook erg op nieuwe sekscontacten.


En daarvoor gebruik je dating sites?

Tegenwoordig wel. Op datingsites zijn de mannen lekker to the point. Je kan snel contacten leggen en in principe zijn de mannen daar allemaal wel voor een avontuurtje in. Tenminste op de dating sites die om seksdating draaien.

Welke dating sites gebruik je voor deze contacten?

Vooral Regio Sexcontact. Andere sites gebruik ik nauwelijks. Op Regio Sexcontact zijn zat leuke kerels te vinden.

Een paar mannen die ik via die datingsite heb leren kennen staan nu in mijn telefoonlijstje en er staan ook wat leuke mannen in de wacht. Maar soms kan ik er ook een heel snel nieuw contact leggen. Dan zie ik mooie opwindende foto van een man die online is, dan babbelen we vijf minuten en dan vraag ik of hij naar me toe komt. Ik ben niet van het eindeloos chatten.

Je bent nymfomane / seksverslaafd, hebt iedere dag behoefte aan seks, en soms ineens onweerstaanbare zin in seks, maar je hebt geen vaste relatie die je vuurtjes kan blussen?

Best raar he, je zou zeggen dat het leven dan veel makkelijker is. Maar geen vast vriendje. Niet dat ik geen relaties heb gehad, integendeel, zat, maar lang duurt dan meestal niet. De meeste partners vinden het niet zo heel fijn als mijn plots opgekomen lust botvier op een willekeurige man als zij niet in de buurt of gelegenheid zijn. En ze zijn niet blij als ik ergens in contact komt met een leuke kerel die laat merken dat hij wel wat met me wil. 

Als iemand laat merken seksueel in mij geïnteresseerd te zijn ga ik bijna altijd voor de bijl. Nymfomane he, ik wil dan gewoon seks.


 Als ik in een relatie ben ga ik vreemd bij het leven. Een open relatie heb ik ook geprobeerd, met de afspraak dat seks buiten de relatie geen probleem was, maar dat liep ook spaak. Mijn toenmalige vriend had best moeite seksdates te vinden en ik genoot van de geboden vrijheid en liet me iedere dag door een andere man nemen. Dus hij toch jaloers.

Ben je van de vluggertjes of van de langdurige sekssessies?

De meeste seks die ik heb bestaat uit vluggertjes. Als de seks ineen opkomt vind ik het heerlijk om me snel te laten neuken. In de auto, in de buitenlucht, in een voorraadkast, waar het maar uitkomt. Ik vind een vluggertje heerlijk en ik kom heel snel klaar. Ik hoor van andere vrouwen vaak dat ze moeite hebben klaar te komen van penetratie. Daar heb ik dus geen enkele moeite mee. Als ik geil ben en er gaat een pik in, dan spettert het in no time. 

Mijn probleem is niet dat ik niet snel klaarkom, maar dat ik me echt moet inhouden wat betreft geluid. Luidruchtig klaarkomen in een pashokje gaat ook mij te ver.

Ben je altijd zo onverzadigbaar geweest?

Onverzadigbaar is niet juiste woord. Naar het klaarkomen kan ik er vaak wel weer even tegen, tenzij de man doorgaat, want dan sta ik als nymfomane weer snel in vlam, klaar voor de volgende sessie.

Maar wat betreft de hoge seksdrive, die is al lang. Als klein meisje was ik al aan het flirten, maar daar gebeurde verder niets mee. Dat veranderde toen ik goed in wel in de pubertijd kwam. Toen kwam de zin in seks. Eerst nog wat gecontroleerd, maar toen ik er later achter kwam hoe makkelijk ik seks kon krijgen vielen er steeds meer remmingen weg.

Ik werd toen best wel het sletje van de klas en bij een avondje uit raakte mijn vriendinnen me altijd kwijt. Dan was ik een leuke jongen tegen gekomen en lag ik ergens te neuken. Niet zelden gebeurde dat meer dan eens op een avond, en niet met dezelfde jongen.

Je noemt jezelf nymfomaan, maar laat ook wel eens het woord sexverslaafd vallen. Is het iets waar je ergens ook van baalt?

Ik zie vooral de voordelen. Het enige jammere is die relatie, die ik dus niet heb. Soms vind ik dat vervelend, maar aan de andere kant geniet ik zo van mijn vrijheid dat ik eigenlijk helemaal niet op een vast vriendje zit te wachten. Ik ben nu eind 20, dus misschien komt dat later wel. Maar daar hoef ik me nu nog niet druk om te maken.

Ik kom geen aandacht te kort zoals je merkt, en ik geniet van alle vrijheid als single. Ik hou van seks en ik geniet het meest van wisselende contacten en nieuwe contacten. Therapie om er van af te komen is wel het laatste wat ik zou willen, hahahaha.

Dank voor dit eerlijke gesprek Floor, en succes met je dates op Regio Sexcontact.
Zie ook:

Onderwerp:
Het interview dat ik had met Floor. Deze jonge vrouw noemt zichzelf nymfomaan en ook wel een beetje sexverslaafd, al heeft ze daar geen problemen mee. Hoe is haar leven als single nymfomane? En hoe komt ze aan haar seksdates? 

Foto: Archief (niet Floor)

Een reactie posten

9 Reacties

 1. Uit ervaring kan ik zeggen dat een relatie met en nymfomane best vermoeidend is :-) Een ex vriendin van mij was duidelijk nymfomane. Drie keer per dag was toch wel het minimum. Voor het ontbijt, na het werk, voor het slapen en tussendoor als er gelegenheid was. En daarbij ging ze toch nog telkens vreemd. Met een collega, met een klant of een vluggertje met een kerel die terloops een schunnige opmerking maakte en dan tot zijn eigen verbazing beet had :-)
  In het begin vond ik die nymfomane geilheid natuurlijk helemaal geweldig. Hoe vaker hoe beter. Maar na verloop van tijd wil je wel eens wat TV kijken, lekker slapen of gewoon niets. En dan moet je toch weer presteren. Ik weet het heren, luxeprobleem!
  Maar op het gegeven moment gaat het toch vervelen. Dan ga je je aan andere eigenschappen irriteren en als je dan voor de zoveelste keer merkt dat ze is vreemdgegaan dan is het wel klaar.
  Toch mis ik de veelvuldige en ongeremde seks met mijn nymfomane nog regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondeugend Koppel9 januari 2024 om 18:30

  Leuk dat je er zo vrij over praat Floor. Sexverslaafd of nymfomane zou ik mezelf niet willen noemen, maar ik geniet heel erg van seks, en wil toch wel minimaal om de dag seks met mijn man. En eens in de paar weken nodigen wij een leuke man of leuk stel uit om mee toe doen. Net als jij willen we genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als de behoefte aan seks een obsessie is, dan is er mogelijk sprake van nymfomanie of seksverslaving, maar als een vrouw (of man) zich er goed bij voelt, dan is seks alleen maar leuk. Dat is er sprake van een hoog libido. Bij een man kan dat vervelend zijn, vooral als de man single is, maar een vrouw kan over het algemeen, als ze dat wil, heel makkelijk en veel seks krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je van seks houdt, zoals een nymfomane, dan moet je er van genieten en het pakken als je het pakken kan. Of je nu vrouw of man bent. Het etiket sexverslaafd wordt er dan al snel opgeplakt, maar je bent alleen seksverslaafd als je het ongelukkig maakt en niet als veel seks je gelukkig maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens. Aan nymfomane kleeft een negatief etiket, als een geestelijke afwijking, maar je kan als vrouw seks ook super lekker vinden en het heel geil vinden om het met veel verschillende mannen te doen.

   Verwijderen
  2. Nymfomaan en dol zijn op seks wordt altijd met elkaar verward. Nymfomanie is een geestesziekte, dwangmatig (zoals smetvrees) en helemaal niet leuk. Een hoog libido is wel leuk, dan is het niet dwangmatig maar een verlangen. Nou kan dat verlangen ook wel eens onaangenaam zijn als je het vuur niet kunt blussen. Ik prijs me dus gelukkig dat ik een jonge aantrekkelijke (zeggen anderen ook hoor!) vrouw ben, die daarom ondanks haar (happy) single status heel makkelijk aan seks kan komen.

   Ik zeg dus niet dat ik een nymfomane ben. Ik ben wel een vrouw die het liefst dagelijks seks wil, en er helemaal geen bezwaar tegen heeft als het meerdere keren per dag gebeurt. Gelukkig is er internet en zijn er datingsites. Ik heb daar al heel wat leuke contacten in de buurt opgedaan waardoor ik mijn dagelijkse portie seks niet vaak hoef te missen. En als ik zin heb in nieuwe contacten open ik mijn mailbox op ondeugend daten voor vers vlees ;-) En dwangmatig? Nee, maar wel lekker.

   Verwijderen
 5. Sanne Schiedam4 april 2024 om 17:44

  Bij nymfomaan wordt er altijd aan vrouwen gehad, maar ook mannen kunnen nymfomaan zijn, al heet het dan geloof ik gewoon seksverslaafd. Ik heb een vriend die nymfomane / seksverslaafd is, en dat is best wel bijzonder.

  Het is overigens wel een losse seksvriend, geen echte partner, al waren we op een gegeven moment wel heel close, en is hij meer dan een seksvriendje alleen. We kunnen ook buiten de seks goed met elkaar opschieten.

  We hebben elkaar via een seksdating site gevonden. Daar was hij heel eerlijk en hij gaf er in zijn profiel al aan dat hij sexverslaafd was en het liefst 2 a 3 keer per dag seks had. Nou hou ik er ook van, maar dat is best veel :-)

  De arme ziel was na een echtscheiding ook nog eens vrijgezel en met daten wilde het nog niet echt lukken. Af en toe liet hij een hoertje langs komen, maar zelfs al heb je een goed salaris, dat doe je niet iedere dag, ook al ben je seksverslaafd.

  We hadden een leuk chatcontact, hij woont in de buurt en op de foto's die hij stuurde zag ik een gemiddelde, maar ook niet onaantrekkelijke man. Dus ik heb mezelf maar eens bij hem uitgenodigd. Het contact was al zo vertrouwd dat dat meteen bij hem thuis was (al doe ik normaal niet zo snel) en ik wist ook dat het dan seks zou worden. Maar waarom ook niet, hij was aardig, had er behoefte aan, en ik was ook in de stemming. En ik was met dates niet heiliger dan de Paus (al weet ik niet wat die allemaal uitvreet).

  Ik ging dus bij hem langs, en zoals verwacht lagen we al binnen een kwartier na mij binnenkomst te neuken. Tja nymfomane, sexverslaafd. Maar was dat erg? Nee, het was ten eerste superlekker en daarna was het gezellig en hebben we met een wijntje nog lekker gechild en gepraat.

  Dit was de eerste van zeer veel dates. Het voordeel van een nymfomaan vriendje is dat als ik als single vrouw zin in seks heb ik altijd bij hem terecht kan. Als ik nu zin in een lekkere beurt heb, dan ben ik binnen een kwartier bij hem, en hij heeft altijd zin, zij seksverslaving is voor mij dan een voordeel. Bovendien kunnen we goed met elkaar opschieten. Hij heeft me ook meer dan eens gevraagd om samen te wonen. Tja, dan kan hij inderdaad 2 a 3 keer per dag seks hebben, maar dan draait mijn hele leven om seks, en er is meer.

  Dat is ook de reden dat ik mijn nymfomane seksvriend af en toe wat af hou. Er waren periodes dat ik vier keer per week bij hem was, en natuurlijk seks had, soms zelfs meerdere keren, maar nu vind ik af en toe wel genoeg. Bovendien wil ik niet monogaam zijn en ook genieten van seks met andere mannen dan hij. Maar het voordeel van een seksverslaafd vriendje is wel dat je hem altijd kan bellen, en ik heb na het tikken van dit bericht zo'n zin in seks gekregen dat ik hem even ga bellen voor een vluggertje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Floor is geen nymfomane, Floor is gewoon een gezonde Hollandse meid die van seks en het leven geniet. Men moet niet altijd meteen een negatief label plakken op iedereen die van het saaie gemiddelde afwijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De vrouw van mijn werkgever is duidelijk nymfomane. Ze wil iedere dag seks en dan nog graag vaker. Ze is veel jonger dan hem en hij is niet heel aantrekkelijk maar zit wel goed in de slappe was zodat ze een rijk leventje leiden. Dat was ook haar reden om voor hem te kiezen (een luxe leventje) plus dat hij haar in het begin van hun relatie iedere dag de beurt wilde geven die ze als nymfomane nodig had. Maar daarna is hij een beetje afgestompt en geeft haar niet meer genoeg van wat ze wil.

  Ik ben half jaar terug voor hem gaan werken. Aan het kantoor bij hem aan huis. Hij werkt vooral in de buitendienst en ik in de binnendienst, en zijn vrouw doet hier wat werk maar geniet vooral van het leven. Zijn vrouw en ik zijn dus vooral bij hem thuis samen en vanaf het begin was er al meteen een goede klik tussen ons. Een een nymfomane vrouw die te kort komt,... ik denk dat je wel weet wat er ging gebeuren. Binnen een week naar mijn aanstelling hadden we al voor het eerst seks.

  Ze is echt nymfomaan want ze wil iedere dag seks met mij. Soms uitgebreid, soms een vluggertje, of twee. Meestal is haar man overdag weg en hebben wij haar slaapkamer (of mijn bureau) voor ons zelf. Is er geen gelegenheid dan komt ze vaak 's avonds nog even bij me langs voor een beurt. Zo ook in het weekend. Ook op de dagen dat haar man haar ook seks geeft. Ik verlang af en toe naar een pauze :-)

  Ze mag graag gebeft worden en mij pijpen maar het liefst wil ze lang en heel hard geneukt worden en komt dan meerdere keren klaar. Is dat bij alle nymfomane vrouwen zo? Ik heb er geen problemen mee, vooral niet als ze luidruchtig onder me licht te kronkelen en te genieten.

  Hoe lekker onze dagelijkse seks samen ook is, we hebben nu het plan opgevat om ook anderen met onze seks mee te laten doen. Hoewel ze nymfomane is heeft ze nog nooit een trio met twee mannen gedaan en het lijkt haar heerlijk om zich door twee of meer mannen te laten nemen. Dit lijkt mij ook een spannend avontuur dus we hebben ons als stel op de ondeugend daten site ingeschreven. Seks met een ander stel is ook een fantasie van me en daar is ze ook voor in. Eigenlijk is ze als nymfomane voor alles wel in. Ze is altijd geil, altijd bereid en haar kutje is altijd nat, dat heeft geen voorbereiding nodig.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.