Stel wil trio met een man

Op onze oproep om ervaringen met trio dates te delen reageerde Nicole en Wesley, een jong stel (begin 30) dat actief aan trio dating doet. Lees hier hun ervaringen met trio seksdates.

trio date

Hallo Nicole, Wesley. Leuk dat jullie je ervaringen met trio's met ons willen delen. Trio dates zijn een vorm van dating die veel van onze bezoekers aanspreekt.

Vertel eens, wat spreekt jullie zo in trip dating aan?

W: Wij vinden het heel spannend en geil om een man in bed te hebben die actief met ons meedoet om Nicole te bevredigen. We zijn begonnen als swingers met andere stellen, maar tegenwoordig zijn we helemaal gericht op dates met mannen. Dat geeft ons beide veel voldoening.

Alleen nog een trio met een man?

N: Ja, bij het swingen met een stel voelde ik me geremd. Ik lette veel op Wesley en vond het eigenlijk helemaal niet plezierig als hij met een andere vrouw bezig was. Noem het jaloezie, noem het onzekerheid, maar mijn lust verging als ik zag dat hij het met een andere vrouw ook heel lekker had.

We hebben nog even seks in aparte kamers overwogen, maar dat idee trok ik helemaal niet.

W: En ik heb dat dus helemaal niet. Integendeel hoe geiler Nicole ligt te kronkelen onder de tong, handen en lul van een andere man, hoe geiler ik het vind. Nicole vond het met een andere vrouw erbij niet fijn, en ik vond een trio net zo lekker als partnerruil. Dus de stap naar alleen trio seks met mannen was snel gemaakt.

Ik neem dus aan dat je bi bent Wesley

W: Nee, ik ben echt van de vrouwen. Ik ben niet bang voor het lichaam van een man, ook niet om een ander zij lul aan te raken. Ik vind het bijvoorbeeld super als we onze lullen gelijktijdig in het mondje van Nicole laten verdwijnen, maar de seks is wat mij betreft helemaal op de vrouw gericht.

Wat niet wegneemt dat ik een mooi mannenlichaam wel kan waarderen, en dat ik het geil vind als Nicole voor mijn ogen de pik van een andere man hard maakt, maar seks met de man hoeft voor mij niet. Kijken is genoeg.

Is het lastig om mannen voor een trio te vinden?

W: Nee, helemaal niet. Heel veel mannen die via dating seks zoeken willen graag met een stel meedoen. Toen we ons als stel die een man zoek voor Nova Mora inschreven hadden we na een dag al meer dan tien reacties voor mannen die wel trio seks met een stel willen. En dat aantal nam daarna alleen maar toe.

En toen we ons later voor Regio Swingers inschreven, waar nog meer interactie is tussen stellen en mannen kregen we helemaal veel berichtjes, foto's en uitnodigingen.

N: Niet allemaal even geschikt, maar van de leukste reacties bekeken we de foto's en stuurde we een berichtje terug. Een beetje chatten om te zien of de man leuk is en of zijn wensen bij die van ons aansluiten.

W: Je kan de mannen die willen daten met een stel in twee categorieĆ«n onderverdelen. Je hebt mannen die het echt geil vinden om samen met een andere man zijn vrouw te verwennen, en je hebt mannen die een trio doen omdat het niet lukt om een seksdate met een vrouw alleen te krijgen. 

Natuurlijk gaat onze voorkeur uit naar een man die echt een trio met een stel wil. Het is heerlijk om samen met zo'n man Nicole sterretjes van genot tot laten zien.

N: Mee eens, hahahaGaan jullie voor eenmalige contacten of hebben jullie een vast vriendje?

N: We hebben het nog nooit twee keer met dezelfde man gedaan. Niet dat het niet lekker is, maar een nieuw contact met een nieuwe man spreekt ons meer aan.

W: Er zijn genoeg mannen die willen. En het is niet alleen de trio seks zelf, maakt ook het contact maken, het ontdekken en het onbekende dat het spannend en geil maakt. Iedere nieuwe date is een nieuw avontuur!

Zie ook:


Onderwerp:
Interview met Nicole en Wesley, een jong stel dat dol is op een trio met een man. We spreken hun over hun trio ervaringen en seksdates als stel met mannen.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.