Vrouw date met stellen (ervaringen)

Niet alle vrouwen op datingssite zoeken een date met (alleen) een man. Zo vind Carmen het erg leuk om met een stel te daten. En dat kan er erg ondeugend aan toe gaan.

Vrouw date stel


We spraken Carmen (34) over haar voorliefde voor het daten met stellen.
Hallo Carmen, leuk dat je ons over je dating avonturen wilt vertellen. Je hebt aangegeven dat je graag met stellen date. Mannen alleen maken bij jou geen kans?

Nee, zo kort door de bocht is het niet, haha. Maar is heb wel gemerkt dat ik daten met stellen wel erg leuk vind. Ik begon na het stoppen van mijn relatie ook eerst "gewoon" te daten met mannen. Wel ondeugend daten, want een relatie zocht en zoek ik niet. Ik schreef me daarom voor Novamora in, en het bleek daar helemaal niet moeilijk om dates met seks te hebben. Ik heb me behoorlijk uitgeleefd met mannen die eerste periode naar bij relatiebreuk.

Op een gegeven moment kwam ik er in gesprek met een leuk stel die daar samen aan het daten waren. We hebben een paar avonden met zijn drieën gechat, en de gesprekken werden steeds ondeugender. Tot we daar zo opgewonden van werden dat we op een avond besloten dat ik ze meteen zou opzoeken. En dat werd een lange wilde nacht met drie.
Je eerste sekscontact met een vrouw?
Ja, kussen en voelen niet meegerekend was ik nog nooit zo ver met een vrouw gegaan. En niet alleen met de vrouw van dat stel. Het liep uit op een uitgebreid trio met alles er op en er aan. Er ging een wereld voor me open, en hoewel ik nog steeds open sta voor dates met single mannen vind ik daten met een stel het leukste dat er is.

Ik heb mijn dating avonturen op een gegeven moment ook verplaatst naar Regio Swingers omdat daar mee stellen actief aan het daten zijn. En de meeste van deze stelletjes willen er maar al te graag een single vrouw bij.

Wat trekt je er zo in aan? De trio seks?
Trio seks met een leuk stel is super lekker, maar het gaat me ook om de sfeer en gezelligheid. Dat vind ik erg belangrijk bij een date met een stel. Ik zoek stellen waarmee het leuk en gezellig is. Een goede sfeer, elkaar uitdagen en opwinden. En vaak eindigt de date dan met drie in bed.

Maar dat hoeft niet. Ik heb inmiddels contact met diverse stellen waarmee ik regelmatig afspreek. Dat kan een avondje wijnen zijn maar ook een concert bezoeken, een dagtripje doen of naar een festival gaan. Vaak komt daar seks van, maar lang niet altijd. Soms heeft niet iedereen zin en soms ook is er gewoon geen gelegenheid voor. Of bij één van de dames heeft bezoek van de maandelijkse ellende. Dan blijft het bij gezelligheid en een leuke dag of avond.

Zo te horen bouw je een leuk sociaal netwerk op
Haha, ja inderdaad. Na een leuke of gezellige avond spreken we meestal vaker af. Zo heb ik inmiddels contact met vele stellen. Enkele van die stellen hebben elkaar via mij ook weer leren kennen, en ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat dat weer spannende feestjes tot gevolg heeft gehad.

Ik sta nog steeds open voor andere stellen en ook voor mannen alleen, maar ik heb inmiddels een leuk sociaal netwerk (en heel erotisch netwerk) waarmee ik kan afspreken. Iets dat ik ook veelvuldig doe, vaak meermalen per week. Maar nogmaals, dat draait niet altijd op seks uit.

Altijd goede ervaringen met de stellen die je date?
Als je date loop je altijd kans dat de date of de persoon tegenvalt. Dat is bij het daten met stellen niet anders. Het is meer dan eens gebeurt dat de date na een drankje weer stopte vanwege geen klik. En ik heb ook wel triootjes gedaan waar geen vervolg meer op kwam. Dan was er toch onvoldoende een klik.

De seks met een stel kan heel lekker zijn, hun lichamen prachtig, en het kan seksueel een voltreffer zijn. Maar als je elkaar daarna niets meer te vertellen hebt, als je merkt dat je met interesses op een heel ander terrein zit en elkaars levensvisie niet kan begrijpen dan is er ondanks de lekkere trio seks te weinig vriendschap en te weinig gezelligheid. 

Die gezelligheid is voor mij erg belangrijk. Alleen lust is geen reden voor een vervolg date. Ik zoek stellen waarmee ik van het leven kan genieten. Die lekker ruim denkend en vrij denkend zijn en die geen last jaloezie hebben bij een vriendschappelijke seks connectie.


Zijn deze seksuele vriendschappen met stellen voor jou een vervanging voor een relatie?
Hmm, een beetje wel, als ik geen zin heb om alleen thuis te zijn dan kijk ik of ik bij één van mijn bevriende koppels langs kan. En als ik zin in seks heb idem. Ze vervangen wat dat betreft wel een beetje een partner. Als zetten ze de vuilnisbak niet voor me buiten. Helaas,

Maar ik sta zeker open voor een partner. Als ik die stellen leuk met elkaar zie omgaan, dan denk ik soms ik wil dat ook wel weer met een vent.

Misschien moet ik dus toch weer wat meer mannen daten, hahaha. Maar ik wil alleen een man die in mijn huidige leventje past. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Ik heb gemerkt dat er zat mannen zijn die het helemaal niet erg vinden om met hun vrouw of vaste vriendin een ander stel of een single vrouw willen daten.

En lijkt me dan ook leuk met mijn vriend met een single man te daten. Nu heb ik altijd VVM trio seks, een VMM trio heb ik nog nooit gedaan. Best raar eigenlijk, want dat lijkt me ook heel lekker.

Ik hoor het al. Je seksavonturen zijn nog lang niet voorbij. Geniet er van!


Zie ook:

Onderwerp:
Carmen is een vrouw die vraag met stellen date. Deze vrouw vind het belangrijk dat de date met een stel erg gezellig is. Trio seks met een stel is lekker, maar gezelligheid is nog belangrijker. Lees hier de ervaringen van deze vrouw die een date met een stel zoekt en haar ervaringen daten als vrouw met een stel.

(C) Content=King

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.