50Liefde review: Serieuze vijftigplus dating

50Liefde is een zeer goede die serieuze vijftigplus singles met elkaar in contact brengt voor een date, liefde, relatie of vriendschap. Probeer 50Liefde gratis uit.

50liefde. Serieuze dating voor singles

De datingsite 50liefde, die zich richt op mannen en vrouwen boven de vijftig is een groot succes. Één op de drie deelnemers aan deze datingsite vindt via 50liefde een partner. Hoe komt dit succes? Lees het het 50Liefde review.

Een levendige datingsite

Ten eerste valt het op hoe actief de deelnemers aan de datingsite 50liefde zijn. Iedere dag vliegen er duizenden berichtjes, berichten en winks van de ene naar de andere deelnemer.

Het is dus een levendige boel op deze datingsite waarbij je niet eindeloos (of zelfs tevergeefs) hoeft te wachten op reacties op berichten die je verstuurd. 

Dat moedigt mensen aan tot het sturen van berichtjes, en ook tot het beantwoorden van mailtjes van anderen. Op zo'n levendige datingsite als 50liefde krijg je plezier in het maken van contacten, en dat vergroot de kansen op een succesvolle date natuurlijk enorm.

Gratis inschrijven

Schrijf je gratis in voor 50Liefde (Nederland en België) en neem een gratis kijkje op de site.
 

Veel nieuwe vrouwen en mannen

Ten tweede is er op de datingsite 50liefde een grote aanwas van nieuwe vrouwen en mannen. Menig vrouw en man verlaat de site omdat ze gevonden hebben wat ze zoeken, maar de ruimte wordt moeiteloos opgevuld door nieuwe mensen waarmee jij contact kunt leggen. 

Hierdoor ontvang je veel nieuwe partnervoorstellen (getipte profielen van mensen die aan je zoekprofiel voldoen) waardoor je keer op keer nieuwe contacten kunt leggen.

Wie gebruiken de 50Liefde dating site?

50Liefde.nl is een site voor 50plus vrouwen en mannen. Vijftigplus dating is populair onder de doelgroep omdat veel mannen en vouwen van boven de 50 jaar zich niet thuis voelen op datingapps en datingssites waar vooral een jonger publiek komt. Op deze vijftigplus dating site heb je geen last van die "jonkies".

De meeste gebruikers van 50Liefde zijn tussen de 50 en 65 jaar oud, maar ouder komt ook voor. Je kunt goed aangeven binnen welke leeftijdsgrenzen je een date zoekt. Je ziet dan alleen de dames en / of heren van die leeftijd en je wordt dan ook allee benaderd door de dames en heren die aan jouw leeftijdseisen voldoen.

Ook op andere kenmerken biedt de 50Liefde.nl datingsite goede zoekmogelijkheden voor het vinden van een geschikte date.
Goede balans vrouwen en mannen

Wat ook een grote rol speelt in het succes van 50liefde is de bijna perfecte balans tussen vrouwen en mannen. 57 procent van de deelnemers is vrouw, 43 procent man. Daarmee is er zelfs enig overschot aan vrouwen, waar dat bij de meeste andere datingsite juist andersom is. 

De kleine oververtegenwoordiging van vrouwen heeft als voordeel dat vrouwen hierdoor actiever zijn in het zelf leggen van contacten dan op veel andere datingsites.

Pluspunten 50Liefde dating site

 • Heel actieve gebruikers
 • Schone datingsite door handmatige controle profielen
 • 1 op de 3 vind een partner
 • Gratis inschrijving

Nadelen 50Liefde dating site
 • Alleen voor 50 plus vrouwen en mannen
 • Voor uitgebreidere mogelijkheden is een premium abonnement nodig

Waardering 50Liefde review

De datingsite 50Liefde krijgt een waardering van 4 uit 5 sterren.


Maar probeer 50liefde gewoon eens gratis uit en ervaar zelf hoe leuk en gezellig deze datingsite voor 50 plussers is. 

Zie ook: 

Zoekwoorden
Dit is de top 10 van zoektermen waarop deze pagina het meest gevonden wordt:
 1. 50 liefde
 2. 50liefde nl review
 3. datingsite 50 plus
 4. 50 plus datingapp
 5. 50 liefde nl
 6. vijftigplus dating
 7. 50liefde review
 8. 50plusliefde
 9. vijftigplus dating gratis
 10. 50liefde.nl klachten


Onderwerp:
50Liefde is een goede professionele datingsite die zich richt op single mannen en single vrouwen van 50 plus die serieus op zoek zijn naar liefde, vriendschap of een relatie. Probeer 50Liefde hier gratis uit.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.