50plusRelatie (review + gratis membership). Dating voor 40 plus

50PlusRelatie is een datingsite die zich (in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden) richt op 40 plus mannen en vrouwen die een relatie zoeken.

Is 50PlusRelatie een goede datingsite voor 40 plussers? Wie gebruiken deze datingsite en hoe is de verhouding mannen vrouwen? Is er een goede controle op misbruik en hoe is de sfeer op deze contactsite? Dat lees je allemaal in onderstaand 50PlusRelatie review.

Gratis 50PlusRelatie proberen (full membership)

Of probeer deze datingsite voor de iets oudere vrouw en man zelf uit. Via deze links kun je je gratis inschrijven voor 50PlusRelatie in Nederland en België. Je kunt deze datingsite dan via een full membership proberen.


Wie gebruiken de 50PlusRelatie dating site?

Er komen steeds meer datingsites die zich richten op een wat ouder publiek. 50plusRelatie is er zo één. Inschrijven is alleen toegestaan vanaf 40 jaar. Dus iets jonger dan 50 jaar uit de naam van deze datingsites.

Jonge singles zijn er niet welkom. Zo hou je een datingsite optimaal geschikt voor een volwassen publiek dat een serieuze relatie zoekt. 50plusRelatie is er in versies voor Nederland en België waarvoor je je hier boven gratis kunt inschrijven.

Meestal zijn 40 plussers die aan online dating doen mannen en vrouwen die gescheiden zijn en vaak hebben deze 40 plussers kinderen. Maar gezien hun leeftijd zijn de kinderen vaak al het huis uit. Dat geeft de 40 plusser meer vrijheid, en meer gelegenheid om op zoek te gaan naar een nieuwe relatie.

Dat er alleen 40 plussers op deze dating site toegelaten worden komt de sfeer ten goede. Op deze datingsite heb je weinig last van mensen die van het daten een grap maken of op andere contacten uit zijn dan het vinden van een serieuze relatie.Schrijf je hierboven gratis in


Het gebruik van de 50PlusRelatie site

Hierboven kun je een gratis account aanmaken bij 50plusRelatie. Hiermee kun je een profiel aanmaken en alle profielen van mede-daters bekijken. Je kunt ongelimiteerd flirt- of persoonlijke berichtjes naar de andere leden sturen naar 50 plus singles in Nederland en België. 

Zoek je het in je eigen regio? Dan kun je dat in het profiel en de zoekopdracht aangeven. Ook op andere manieren kun je op deze 40plus dating site goed zoeken om zo de juiste vrouw of man voor een date te vinden.

Is 50Plus Relatie een eerlijke datingsite?

50plusRelatie is een website van Didio Internet, een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft met datingsites in Nederland en België. De naam zegt het al: Met 50PlusRelatie mikken ze op volwassenen en iets ouderen die een echte relatie zoeken. 

Om het bestand schoon en veilig te houden worden alle profielen zowel met software als handmatig gecontroleerd. Zo kun je er zeker van zijn dat je alleen op serieuze profielen reageert. Vooral op 50 plus datingsites wordt een eerlijk abonneebestand door de gebruikers zeer op prijs gesteld.

Met ruim 85.000 gebruikers is het "gezellig druk" op deze datingsite en het is alleen al heel leuk om er wat rond te kijken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de "fotomuur" met tienduizenden foto's van singles.

Conclusie 50PlusRelatie review

Hieronder vind je de voordelen en nadelen van de 50Plus Relatie dating site ten opzichte van andere datingsites die zich op deze doelgroep richten.

Voordelen 50Plus Relatie dating site

 • Alleen 40 plus vrouwen en mannen op deze datingsite (dus geen last van jonkies).
 • Na gratis inschrijving krijg je volledige toegang (full membership).
 • Goede verdeling vrouwen en mannen.
 • Goede sfeer, goede controle op onjuist gebruik.

Nadelen 50Plus Relatie dating site

 • Alleen 40 plus vrouwen en mannen op deze datingsite (dus jonger krijg je geen account).
 • Na de proefperiode gaat het account over in een gratis account met minder mogelijkheden.

Onze waardering

Dit is een heel goede datingsite voor de iets oudere datende vrouw en man. Wij waarderen deze 40 plus dating site met 4,5 uit 5 sterren.


Meer informatie 50PlusRelatie

Deze informatie over deze 40 plus datingsite wordt gevonden via de onderstaande zoektermen (top 10):
 1. Dating 50 plus
 2. 40 plus dating
 3. Date 50 plus
 4. 50 plus dating
 5. Dating 40 plus
 6. 50plusrelatie dating site
 7. Datingsite 50 plussers
 8. Dating 40
 9. Waarom 50 plus dating
 10. Nieuwe mensen leren kennen 40

Gebruik de bovenstaande afbeelding om je gratis voor deze 40 plus datingsite in te schrijven.

Zie ook

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Ik wil graag aan deze site bijdragen met een kort eigen review van de 50plus Relatie dating site. Dit zijn de pluspunten en minpunten die ik bij mijn test van 50plusrelatie heb ervaren:

  + Prima datingsite als je dates onder de 40 jaar liever links laat liggen.
  + De meeste concurrenten richten zich op dates voor boven de 50. Dat maakt deze site vooral voor de groep tussen de 40 jaar en 50 jaar erg interessant.
  + Zowel voor dating in Nederland en België. Dat is een groot voordeel voor wie in het grensgebied woont.
  + Kies je voor een betaald abonnement? Dan ben je hier goedkoper uit dan bij de meeste andere dating sites.
  - Meer mannen dan vrouwen ingeschreven.
  - Als veertiger moet je wel van oudere mensen houden, want de meeste inschrijvers zijn ouder.

  Als datingsite voor ouderen scoort 50plus Relatie in mijn test en review een dikke voldoende. Als veertiger lig ik hier goed in de markt, maar dan wel bij oudere vrouwen. Dat is niet vreemd omdat ik met mijn leeftijd hier aan de onderkant zit. Hoe goed oudere mannen hier in de markt liggen kan ik niet bepalen. Misschien kan iemand anders daar een review over schrijven met zijn ervaringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nooit te oud voor de liefde en dus ook nooit te oud voor een nieuwe relatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.