50PlusMatch (review). 50 plus dating site

Lees hier het 50PlusMatch review. 50PlusMatch is een datingsite voor vrouwen en mannen boven de 50 jaar.

Personen boven de vijftig jaar verdrinken vaak een beetje in het grote aanbod aan date zoekers op de algemene datingsites. Bovendien stellen 50 plussers vaak andere eisen aan een datingsites dan twintigers en dertigers doen. 

Daarom komen er steeds meer datingsites die zich specialiseren in dating voor vijftigers en zestigers. 50PlusMatch is zo'n 50 plus dating site. Een datingsite voor de iets ouderen onder ons die met leeftijdgenoten (mede 50 plussers) willen daten.

Hoe goed slaagt deze 50 Plus Match datingsite daar in? Dat kun je lezen in onderstaand review.

50PlusMatch gratis proberen

Je kunt deze 50 plus dating site ook zelf eens bekijken. Inschrijven bij 50PlusMatch is gratis. Dus probeer het gewoon uit!

50PlusMatch is een veel bekroonde datingsite. Deze 50 plus dating site is diverse malen winnaar van de Thuiswinkel Award bij de datingsites en bij Vara Kassa was 50PlusMatch de beste datingsite uit de test.
 

Wie gebruiken de dating site 50PlusMatch?

Een sterk punt van de datingsite 50PlusMatch ten opzichte van veel andere datingsites die zich op de 50 plus doelgroep richten is een goede verhouding tussen mannen en vrouwen. 

Bij de meeste datingsites zijn mannen sterk oververtegenwoordigd maar bij deze datingsite voor 50 plussers is de verhouding ongeveer 50/50.

Oudere dames zijn actiever in dating

Ook nemen de dames op 50 Plus Match vaker zelf het initiatief dan op andere vergelijkbare datingsites. Een groot nadeel van veel dating sites (ook de sites die zich op een jongere doelgroep richten) is het feit dat veel vrouwen er erg afwachtend zijn. De mannen moeten het initiatief nemen tot het versturen van een eerste berichtje, en moeten dan maar afwachten of ze überhaupt een bericht terug krijgen.

Op 50PlusMatch is dat nadeel minder aanwezig. Wat dat betreft kunnen veel jongere vrouwen een voorbeeld nemen aan de dames van 50 plus. Deze 50 plus vrouwen zijn veel meer bereid het initiatief te nemen om een leuke date of relatie te krijgen.

Actie: Schrijf je hierboven gratis  in voor 50PlusMatch


Een 50 plus dating site met een goede sfeer

Dit draagt ook bij aan de goede sfeer die op de 50 plus dating site aanwezig is. De vrouwen en mannen op deze goede datingsite voor 50 plussers gaan met respect met elkaar om, en dat is heel belangrijk. Ook op een datingsite.

Mannen en vrouwen jonger dan 50 kunnen zich op deze datingsite niet inschrijven, tenzij ze natuurlijk oneerlijk zijn met het opgeven van hun leeftijd.

Het gebruik van de 50PlusMatch dating site

Inschrijven voor de 50PlusMatch datingsite is zo gebeurt. Na het invoeren van wat relevante informatie kom je op de datingsite terecht (de minder belangrijke informatie kun je laten toevoegen). 

Een leuke date zoeken

Natuurlijk ga je eerst kijken welke dames of heren je op deze 50+ dating site aantreft. Deze zoekfunctie is eenvoudig en krachtig. Je kunt op provincie naar een date zoeken (gelijktijdig op meerdere provincies is mogelijk), maar ook vanaf een bepaalde afstand van je woonplaats. Het opgeven van een andere startlocatie is niet mogelijk.

Wat jammer is, is dat je de afstand niet korter dan 25 kilometer kunt instellen.

Zo kun je dus van start gaan met mogelijke dates die zich in de nabijheid bevinden. Je selectie kun je vervolgens op tal van manieren uitbreiden. Met de bekende selecties zoals het niveau van de opleiding, thuiswonende kinderen, roken en maximale en minimale leeftijd, maar ook met hobby's, levensovertuiging (religie) en inschrijfduur. Iemand die al vele jaren ingeschreven staat hoef je misschien niet in je lijst met geschikte dates te hebben.

Reageren op profielen

Zie je een leuke vrouw of man, dan wil je natuurlijk reageren. Want een pluspunt van de 50PlusMatch datingsite is, is dat ze aangeven hoe vaak op persoon procentueel op de berichtjes reageert. Dat motiveert dat om een berichtje te beantwoorden, en weinig actieve vrouwen en mannen kun je er zo meteen uitpikken.

De informatie die over iedere persoon gegeven wordt is overzichtelijk en uitgebreid (mits deze vrouw of man natuurlijk de gegevens heeft ingevuld). Op een kort maar krachtige manier krijg je zo een duidelijk beeld van deze 50 plusser.

Ook bijzonder handig is dat 50PlusMatch overeenkomsten aandraagt, en je zo uitnodigt om hierover met de betreffende vrouw of man te communiceren via een berichtje. Zo heb je meteen een onderwerp.

Voor het versturen van deze berichtjes is een volledig account nodig. Dat geldt ook voor het bekijken van meer dan één foto van elk profiel.

Hoe betrouwbaar is 50PlusMatch

50PlusMatch is een veilige datingsite met een goede privacy bescherming en met een goede controle op de profielen. De inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd en verwijderd als ze aanstootgevend of misleidend zijn, of als ze om een andere reden niet op deze eerlijke datingsite thuishoren.

Ook op klachten van gebruikers wordt adequaat gereageerd.

Conclusie 50PlusMatch review

Pluspunten 50PlusMatch:

 • Prima verhouding vrouwen / mannen.
 • 50 plus dating site met een goede sfeer en goede controle daarop.
 • Vrouwen en mannen onder de 50 worden ook echt geweerd.
 • Goede zoekmogelijkheden, ook op bijvoorbeeld hobby's.
 • 50PlusMatch motiveert reacties met voorstellen en door een reactie percentage te geven.

Nadelen 50PlusMatch:

 • Bij een gratis inschrijving kun je alleen de eerste foto zien.
 • Voor goede reactie mogelijkheden is een volwaardige inschrijving nodig.

Onze waardering:

 • 4 uit 5 sterren

Informatie 50PlusMatch

Op welke zoektermen vinden onze bezoekers 50PlusMatch. Dit is de top 10:
 1. 50plusmatch dating
 2. 50 plus dating
 3. 50 plus match
 4. vijftig plus dating
 5. 50plusmatch inloggen
 6. vijftigplus dating
 7. senioren dating
 8. datingsite 50plusmatch
 9. 50plus match daten
 10. gratis 50 plus dating
Schrijf je bovenaan voor 50PlusMatch in om deze 50+ datingsite gratis te proberen.


Een reactie posten

1 Reacties

 1. Ook ik wil graag mijn 50plusmatch review plaatsen gebaseerd op mijn ervaringen met de 50plusmatch dating site.

  Dit zijn voor mij de pluspunten en minpunten van 50plusmatch.

  + Zoals de site belooft alleen 50 plus vrouwen en mannen.
  + De meeste deelnemers maken werk van het invullen van hun profiel, dat is bij veel andere datingsites wel anders.
  + Er zijn veel mannen en veel vrouwen op deze site, en die zijn ook echt actief en niet alleen maar ingeschreven.
  + De dames die ik op 50plusmatch spreek zijn heel tevreden over het feit dan de mannen serieus een relatie zoeken en niet alleen seks.
  - Hoewel de beheerder geen valse profielen plaatst en zegt een goede controle uit te oefenen heb ik toch wat profielen aangetroffen die ik niet vertrouw. (ik kan me voorstellen dat de beheerder dat ook moeilijk kan controleren).
  - Voor mij als begin veertiger is het publiek wat te oud (maar ik ben ook niet de doelgroep).
  - Beeldbellen is een leuke mogelijkheid, maar hapert wel eens.

  De conclusie van deze test, het review en mijn ervaringen met 50plusmatch is dat dit een ver bovengemiddeld goede datingsite is. Een aanrader voor een 50 plusser die serieus wil daten.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.