50plusmatches. Daten boven de 50

Voor vrouwen en mannen boven de 50 zijn diverse specifieke dating sites. Hier informatie over goede 50plusmatches en de beste datingsites voor een man of vrouw boven de 50.

Vijftig jaar is een soort magische grens bij online dating. Er zijn veel datingsites richten zich op de wat oudere gebruiker en daarbij wordt heel vaak vijftig jaar als de ondergrens aangehouden. Waarom is vijftig jaar gekozen als de grens bij deze 50plusmatches datingsites, wie gebruiken deze contactsites en wat bieden deze datingsites voor 50 plussers?

Veel 50 plus datingsites

Het aanbod aan deze datingsites voor 50 plus mannen en 50 plus vrouwen is groot. Kijk maar bij de beste 50plusmatches datingsites. Je vindt daar de beste datingsites voor 50plusmatches. De meeste daarvan zijn serieuze datingsites gericht op een relatie, maar je het ook 50plusmatches dating sites voor vriendschap en voor erotisch getinte contacten.

Dating voor senioren?

Er wordt vaak gesproken over dating voor senioren of datingsites voor ouderen. Zelfs de datingsites zelf doen dat. Toch is dat niet zo'n goede afspiegeling van het publiek op deze datingsites waar het grootste deel van de deelnemers zich qua leeftijd tussen de 50 jaar en 70 jaar bevindt. 

Dat is toch geen leeftijd waarop men zichzelf een senior noemt. Vooral niet de mannen en vrouwen boven de 50 die actief aan daten doen. Die zijn hoe dan ook jonger van hart.

50plusmatches is dan ook een goede benaming voor dit soort datingsites.Waarom vanaf 50 jaar?

Waarom wordt op dit soort datingsites vaak 50 jaar als beoogde laagste leeftijd aangehouden? Dat heeft er mee te maken dan de meeste vrouwen en mannen zich vanaf een jaar of 50 minder thuis voelen op een gewone datingsite. 

Natuurlijk kan je op een algemene datingsite zelf zoeken naar dates vanaf 50 jaar, maar dat neemt niet weg dat het overgrote deel van de datingsites gevuld wordt met "jonkies". Vanaf een jaar of 50 geven zowel vrouwen als mannen er de voorkeur aan met leeftijdgenoten onder elkaar op een datingsite te zijn. Een contactsite waar ze alleen berichtjes van gelijkgestemde krijgen en waar de sfeer vaak wat meer ontspannen is.

Alle informatie over daten boven de vijftig vind je bij de dating tips voor 50 plus mannen en vrouwen.


Zie ook:
Ook 50 plussers zijn in grote getale op dating sites te vinden, maar veel mannen en vrouwen van 50 plus voelen zich niet meer thuis op een algemene datingsite die over het algemeen een jonger publiek trekken. Om over de dating apps maar niet te spreken. Er zijn daarom speciale datingsites voor 50 plus, senioren en ouderen die bijzonder goed gebruikt worden. Hier boven vind je tips en de beste datingsites voor boven de 50 jaar.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik heb mijn partner nog niet gevonden (maar ook geen haast). Maar Seniorengeluk bevalt mij goed. Ik kende deze site voor 50plus matches al een tijdje maar had me nooit ingeschreven. Het senior in de naam stond me echt tegen. Ik voel me met mijn 54 jaar geen senior! Ik denk dat de eigenaar zichzelf door voor deze naam te kiezen veel tekort doet. Want mijn weerzin tegen het woord senior zal ook voor veel andere 50 plussers gelden.

    Toen ik toch maar eens gebruik maakte van de mogelijkheid om Seniorengeluk gratis te proberen bleek ik me in deze 50 plus datingsite vergist te hebben. Dit is geen site vol oudjes maar een datingsite met actieve 50 plussers die op zoek zijn naar het mooiste dat er in het leven is, liefde en intimiteit. Mannen en vrouwen van alle leeftijden. Veel zestig plus, maar ook veel vijftigers. Leuke mensen ook, en voor mijn vitale knappe mannen. Het scheelt dat ik iets oudere mannen leuk vind. Van vijftig tot iets in de zestig. En juist in die leeftijdsgroep zijn er bij Seniorengeluk veel mannen te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan deze datingsite van harte aanbevelen. Ik heb er namelijk onlangs een lieve 50 plus dame ontmoet waarmee ik sindsdien al enkele malen heb afgesproken. We hebben een enorm goede klik en we zien een toekomst samen helemaal zitten.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.