Dit vinden vrouwen een aantrekkelijke man voor een date!

Heb je als man een eerste date / blind date met een (hopelijk) leuke vrouw? Dan is het handig te weten waar de dame op let. Dit zijn de uiterlijke kenmerken die kunnen bepalen of je date een succes wordt. Op deze uiterlijk kenmerken letten vrouwen.

Hierop letten vrouwen bij een date

Wat vind een vrouw een aantrekkelijke man voor een date? Op welke uiterlijk kenmerken keuren de meeste vrouwen en mannen hun date? Op de ogen? de borsten? de spieren? Nee, vooral het gebit is belangrijk. Vooral vrouwen letten erg op het gebit van hun date. Tandjes poetsen dus voor je gaat daten!

Tanden

Volgens de bekende datingsite Parship is het gebit voor niet minder dan 2 van de 3 vrouwen erg belangrijk als ze besluiten of ze met een man verder gaan of niet.

Moeite met daten en een slecht gebit? Overweeg dan eens een beugeltje (langere termijn) of een tandbleek-kuurtje (kortere termijn). Of hou je mond gewoon wat vaker dicht ;-)


Schoenen

Maar waar letten vrouwen nog meer op? Veel mannen staan niet stil bij de schoenen die ze tijdens een date dragen, maar vrouwen hebben iets met schoenen, en het valt ze dan ook altijd op wat de man aan de voeten heeft.

Dat hoeven heus niet de mooiste en netste schoenen te zijn, maar trek een paar schone en niet versleten schoenen aan als je op date gaat, en zorg dat die passen bij hetgeen je uit wil stralen. Ga je voor een sportieve of juist zakelijke uitstraling, kies daar dan passende schoenen bij.

Nette veterschoenen, stoere boots, hippe instappers of nonchalante sneakers. Het is makkelijker te realiseren dan een renovatie van je gebit.

Handen

En verzorg je handen even voor de date. Ook je handen maken je een aantrekkelijke man. Naar de pedicure gaan is nou ook weer niet nodig, maar schone handen en schone en geknipte nagels helpen mee de date tot een succes te maken. Het zijn toch vaak de kleine dingen die het doen.


Lengte

Bij online daten doet ook de lengte er bij mannen er toe. Even voor de duidelijkheid: Ik heb het dan wel over de lengte van de man in zijn geheel. Vrouwen vinden een lange man aantrekkelijk.

Dat blijkt tenminste uit het onderzoek van een grote internationale datingsite die de lengte van zijn mannelijke gebruikers vergeleek met het aantal contacten dat deze mannen via de datingsite hebben.

1,82 meter ideaal

Hieruit bleek duidelijk dat de wat langere mannen meer kans op succes hebben. 1 meter 82 bleek ideaal, want daarboven loopt het succespercentage terug. Mannen boven de 1.93 meter hebben bijvoorbeeld zo'n 25% minder kans op een date dan mannen van 1.82 meter. Dus zo heel lang hoef je als man dus ook weer niet te zien om kans te maken op een date.

Kleiner niet fijner

Niet alleen de heel lange mannen, ook de kleintjes staan er slecht voor. Mannen (Mannetjes) van 1.62 meter hebben 77% minder kans op een date! Ook mannen van 1.70 meter hebben nog een derde minder kans op een date dan de mannen van de ideale lengte.

Lengteverschil van 17,8 centimeter stellen de vrouwen het meest op prijs

Men vergeleek ook de lengtes van de mannen en hun vrouwelijke contacten. Daaruit bleek dat een lengteverschil van 17,8 centimeter ideaal is, waarbij ik wel even willen benadrukken dat de man wel de lange van de twee moet zijn. 

Dit is niet vreemd. Vrouwen worden altijd aangetrokken door langere mannen omdat ze geacht worden sterk te zijn en een gezin te kunnen beschermen tegen de boze buitenwereld. Daarnaast hebben grote mannen de reputatie zelfverzekerd en niet snel jaloers te zijn. En ook dat vinden vrouwen heel erg aantrekkelijk aan een man.

Dus heren wat leren we van dit verhaal? Rond je lengte niet naar beneden af als je je datingprofiel vult, en strek hoge hakken aan naar je eerste date.Zie ook:


Onderwerp:
Mannen opgelet! Op deze uiterlijke kenmerken letten vrouwen bij een date. Zorg ervoor dat je tanden en handen goed verzorgd zijn, en koop een paar mooie schoenen. Daarmee vergroot je de kans dat je eerste date / blind date een succes wordt.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Mooie ogen, een vriendelijke mond en de open blik die ze samen vormen, Daar let ik in eerste instantie op. Ik vind het belangrijk dat een man eerlijk en vriendelijk is. Op een geniepige blik knap ik helemaal af. Ik haat agressiviteit. Een vriendelijke blik van een man kan me doen smelten. Daarvoor kan ik als een blok vallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jolanda Benschop16 juli 2024 om 16:50

    Een aantrekkelijke man zit hem niet in het uiterlijk van de man. Nou ja, een beetje dan, want een onverzorgde en of lelijke man stoot wel af.Maar ik vind kenmerken als respectvol, zachtaardig en humoristisch belangrijker dan het uiterlijk. Veel belangrijker dan een man die kap is is een man waarmee je het leuk en gezellig kunt hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.