Heeft je date al een relatie? 5 tekenen dat er iets mis is

Hier kijken we naar vijf tekenen die er op kunnen wijzen dat er met jouw date iets goed fout zit.


Niet iedereen die op het datingpad is is even eerlijk. Daarom hier een lijstje met tekenen die er op kunnen wijzen dat je date je aan het belazeren is. Misschien is je date wel minder single dan hij zegt!

Je hebt een leuke vent ontmoet, maar wat weet je eigenlijk van deze lover? Soms gaat het zo geheimzinnig. Hieronder kijken we naar tekenen die er op kunnen wijzen dat je nieuwe liefde helemaal niet de persoon is die hij zegt te zijn.

Geheimzinnige telefoontjes

Je nieuwe vriend neemt nooit de telefoon op als hij bij je is. Altijd loopt hij de ruimte uit om het gesprek in een andere ruimte te voeren. Iedereen heeft recht op privacy, maar als dit vaker voorkomt is het verdacht. 

Vooral als je elkaar langer gaat kennen. Waarom mag je niets van zijn privé leven horen? Je zou er bijna iets van gaan denken!

Afspraken afzeggen

Een afspraak afzeggen kan natuurlijk altijd gebeuren. Je date heeft ook een eigen leven. Maar als het regelmatig op het laatste moment gebeurt is je date misschien niet zo vrij in het plannen van afspraken als hij zegt te zijn. 

Vooral als zijn verklaring voor het afzeggen van de afspraak ook nog eens vaag is.

Informatie achter houden

Vaag is altijd een slecht teken. Als je date geen informatie wil geven over bijvoorbeeld zijn beroep, zijn vakantie of zijn tijdsbesteding wil hij duidelijk niet teveel van zichzelf prijsgeven. 

Wat is daarvan de reden? Zou het niet zo zijn dat hij dat doet omdat je zijn bekenden niet kan ontmoeten en om te voorkomen dat je onverwacht voor zijn neus staat?

Weghouden bij vrienden en kennissen

Hetzelfde geldt voor als je nieuwe lover duidelijk probeert te voorkomen dat je met zijn vrienden en kennissen in contact komt. 

Ben je niet welkom bij zijn sportwedstrijd of op zijn werk? Wil hij liever niet met jou naar zijn stamkroeg? 

Als hij je lijkt te verbergen voor bekenden zal dat een reden hebben. Maar waarom mag zijn omgeving niet van jouw bestaan afweten?

Liegen is bedriegen

Een leugentje om bestwil kan altijd voorkomen. Maar als je je lover te vaak betrapt is dat een slecht teken. Waarom liegt hij tegen je? Een leugen heeft altijd een reden. Goede kans dat je date wat te verbergen heeft.

Zie ook:

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.