Heeft je date al een relatie? 5 tekenen dat er iets mis is

Hier kijken we naar vijf tekenen die er op kunnen wijzen dat er met jouw date iets goed fout zit. Sommige mannen en vrouwen op een datingsite hebben een partner thuis zitten.


Niet iedereen die op het datingpad is is even eerlijk. Daarom hier een lijstje met tekenen die er op kunnen wijzen dat je date je aan het belazeren is. Misschien is je date wel minder single dan hij zegt!

Je hebt een leuke vent ontmoet, maar wat weet je eigenlijk van deze lover? Soms gaat het zo geheimzinnig. Hieronder kijken we naar tekenen die er op kunnen wijzen dat je nieuwe liefde helemaal niet de persoon is die hij zegt te zijn.

Omdat het vaak een geheim is zijn exacte gegevens niet bekend. Maar er wordt aangenomen dat een derde van de mensen op datingsites en datingapps helemaal geen single zijn. Dat geldt zowel voor vrouwen als mannen.

1. Geheimzinnige telefoontjes

Je nieuwe vriend neemt nooit de telefoon op als hij bij je is. Altijd loopt hij de ruimte uit om het gesprek in een andere ruimte te voeren. Iedereen heeft recht op privacy, maar als dit vaker voorkomt is het verdacht. 

Vooral als je elkaar langer gaat kennen. Waarom mag je niets van zijn privé leven horen? Je zou er bijna iets van gaan denken!

2. Afspraken afzeggen

Een afspraak afzeggen kan natuurlijk altijd gebeuren. Je date heeft ook een eigen leven. Maar als het regelmatig op het laatste moment gebeurt is je date misschien niet zo vrij in het plannen van afspraken als hij zegt te zijn. 

Vooral als zijn verklaring voor het afzeggen van de afspraak ook nog eens vaag is.

Volgens onderzoeken gaat in Nederland 25 (onderzoek Henk Noord) tot 31 procent (onderzoek Durex) van de vrouwen en mannen vreemd.

3. Informatie achter houden

Vaag is altijd een slecht teken. Als je date geen informatie wil geven over bijvoorbeeld zijn beroep, zijn vakantie of zijn tijdsbesteding wil hij duidelijk niet teveel van zichzelf prijsgeven. 

Wat is daarvan de reden? Zou het niet zo zijn dat hij dat doet omdat je zijn bekenden niet kan ontmoeten en om te voorkomen dat je onverwacht voor zijn neus staat?

4. Weghouden bij vrienden en kennissen

Hetzelfde geldt voor als je nieuwe lover duidelijk probeert te voorkomen dat je met zijn vrienden en kennissen in contact komt. 

Ben je niet welkom bij zijn sportwedstrijd of op zijn werk? Wil hij liever niet met jou naar zijn stamkroeg? 

Als hij je lijkt te verbergen voor bekenden zal dat een reden hebben. Maar waarom mag zijn omgeving niet van jouw bestaan afweten?

Er is een verschil tussen vreemdgaan door mannen en vreemdgaan door vrouwen. Bij een man is het meestal lust, een vrouw zoekt vaak genegenheid.

5. Liegen is bedriegen

Een leugentje om bestwil kan altijd voorkomen. Maar als je je lover te vaak betrapt is dat een slecht teken. Waarom liegt hij tegen je? Een leugen heeft altijd een reden. Goede kans dat je date wat te verbergen heeft.

Datingsites voor personen met een relatie

Op de gemiddelde datingsite loop je dus de kans dat die leuke single man of leuke single vrouw als gewoon een partner thuis op de bank heeft zitten. 

Er zijn ook datingsites waar je je daarover helemaal geen zorgen hoeft te maken. Niet dat je een 100% zekerheid hebt dat al de ingeschreven mannen en vrouwen single zijn. Integendeel, het is juist het tegenovergestelde. Er zijn namelijk ook datingsites die exclusief bedoelt zijn voor dating tussen mensen met een relatie. Maar dit is dus een heel andere doelgroep dan de relatie datingsites.

Zie ook:Onderwerp:
Niet iedereen die aan dating doet, en op een datingsite of datingapp is ingeschreven, is single. Dat geldt zowel voor mannen als vrouwen. Dat is een eigen keuze, maar vervelender is het als deze persoon daar je eerlijk over is. Je denkt dan contact te hebben met een leuke man of vrouw waaruit misschien wel een relatie kan voorkomen, maar dan blijkt je date al getrouwd. Hier 5 tekenen dat je date al een relatie heeft.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.